Dagen

Idag känner jag mig lite trött, sovit dåligt både natten till lördag och inatt. Drömde dessutom ännu en dröm om kören (är jag helt störd? x)) där jag fick höra från körledaren att jag var värdelös typ och att jag tydligen hade passiv halsfluss xD var tvungen att googla när jag vaknade och nej, det existerar inget som heter så, haha.
Gick tipspromenad på förmiddagen och träffade världens gulligaste bebis som fick alla att skratta :)
Mamma håller på och lagar risotto nu och det ska bli supergott, börjar bli hungrig fast det känns som om vi fikade nyss... Aja, det var allt jag hade och säga just nu, vi får se när vi ses igen!

Lördagen

Idag har varit en regnig men rolig dag :D Var först på kulturnatten med mamma och Camilla. Det var dock inte så jättekul i år, faktiskt. Men! Vi åt pannkakor och det var gott, haha. Sen på kvällen åkte jag hem till Malin och nu sitter vi och kollar på YouTube-klipp och har precis ätit McDonalds (nej, jag åt inte alls McDonalds igår.... ^^) Aja, i vilket fall, nu ska jag vara social så vi ses imorrn för sista dagen i vår oerhört lyckade *host* bloggmånad! Hehe... Bai bai!

Fredag

Oh lovely fredag som leder till lördag och söndag då man lsipper tänka på skolan. Alltså, om det inte blir bättre struktur på saker och ting i skolan snart kommer jag att ha hunnit stressa sönder innnan "jullovet" (som tydligen inte existerar på universitetet).
Aja, en får försöka vara positiv ändå, antar jag :)

:D!

Nu ska ni få nåt som ni inte har fått på länge: Ett riktigt jävla skitlyckligt inlägg!
JAG BLEV GODKÄND PÅ TENTAN!!! Jag. fucking. klarade. det!!! Jag tror jag avlider av glädje. Detta var precis vad som behövdes efter ett par riktiga skitdagar! Så nu sitter jag här och firar genom att äta sursockrade bilar, och skiter fullständigt i att jag har 50 sidor kvar i boken jag ska läsa till imorrn! :D

FML ^^

Alltså, seriöst, vad är det här? x) Lyckades hitta en annan studentkör med bara tjejer som fanns i Linköping så då tänkte jag att jag får väl söka dit istället då. Vad händer? Jo, så många har varit intresserade att de inte ens har möjlighet att låta mig provsjunga. Alltså, förstår ni, jag blev dissad innan de ens hade hört om jag kunde sjunga! Oh, the irony ^^
Shit pommes frites, det är verkligen meningen att jag ska låta min sångröst förmultna tills den inte är duglig längre, haha. Då kommer det säkert hagla körerbjudanden över mig, men min röst kommer vara för värdelös för att jag ska få vara med ändå xD

..

Och vad har fastnat i mitt huvud?

Underbart

Min morgon har förstört hela dagen. Jag har suttit och glott på datorn i nästan 3 timmar nu, hittar ingen motivation att resa mig härifrån, kommer inte på något jag vill göra. Hade nästan vart skönt om jag hade haft nån skola idag, men nu är jag ledig och kan inte ens förmå mig att byta pyjamasen mot normala kläder. Tack hjärnan, för den fina starten på den här dagen som ju skulle bli så bra!

:( x2

Precis vaknat efter att ha drömt en underbar dröm om att jag fick sjunga med kören igen. Efter ett tag förstod jag dock att jag fortfarande inte skulle få vara med på riktigt och då gick jag in på en toalett och grät, sen när jag vaknade förstår ni kanske att jag inte var så värst glad. Åh, jag ville så gärna vara med! Den kören passade mig verkligen som handen i handsken, det kände jag efter bara några minuter :( sorry för tråkigt inlägg, men har som sagt precis vaknat...

:(

Usch,vilken mardröm, 3 föreläsningar på raken imorrn! En timme lunch också så klart, men ändå, kommer dö! Det lär få bli en hel del motivation i form av sötsaker kan man ju säga! Snart lär tentaresultatet vara här... Usch på det också x) utom om jag nu skulle lyckas bli godkänd, vilket jag faktiskt drömt att jag blev, så man vet ju aldrig ^^ hejdå mina godingar!

Hej

Hej, jag lever fortfarande, men har inget att skriva just nu, hejdå! :D

Back to business!

Så, nu lär saker komma tillbaka till det normalahär på bloggen igen, har varit en upptagen helg.
I fredags var jag i Katrineholm dit Malin har flyttat med sin pojkvän. Nathalie och jag tog tåget dit efter skolan och väl där så spelade vi Trivial Pursuit först (jag vann :D) och sen körde vi poker, haha. För att vara första gången får man väl ändå säga att jag klarade mig rätt bra, var i alla fall aldrig först med att förlora alla mina marker x) När jag kom hem sa mamma något vagt om att åka till Hallstahammar och gå på äppelmarknad (?!). Till slut framgick dock budskapet och här kommer lördagens händelser:
Jo, så här var det nämligen: Johanna är tydligen delägare i någon slags äppelodling i Hallstahammar som ligger i närheten av Västerås där min morbror med familj bor, så då hade hon fixat så att vi skulle träffa dom en sväng efter vi hade varit på den där äppelgrejen, haha. Har inte träffat dom sen min student så det var kul att ses igen. De har två supergulliga hundar som var jättegosiga också, så ännu en bonus ;) Vi åt god mat och kladdkaka till efterrätt. Sen när vi kom hem vid halv tio-tiden blev det en kortare msn-dejt med olledolle och sedan blev det sängen för att förbereda för söndagen...
Idag hade vi systrar bestämt att vi skulle åka ut till landet och ta itu med lite loppis-skit och lägga ut lite på tradera och så, så vid halv 11 bar det av ut till landet. Sen skulle Camilla göra nåt i kyrkan vid halv 3 så då åkte vi hem och jag satte mig med min underbara kurslitteratur och så har jag suttit och läst och lyssnat på musik sen dess (med paus för middag och liite nöje såklart).
Så det var min helg och därför har jag inte riktigt haft tillgång till bloggen. Men nu ska det bli bättring! Hade tänkt spela lite sims nu, men orkar nog inte riktigt det. Är dags att göra hus och pojkvänner till Clara och Linda och det där med husbygge är ju inte min favoritgrej med sims som ni vet, så kanske tar lite tid innan jag får motivation till det, vi får se...

Update

Tar ett litet snabbmobilinlägg till då. På väg hem nu. Kul o träffa morbror och kusiner, var ett tag sen sist.
Har börjat inse att jag nog måste gå till optikern och skaffa nya glasögon. Har börjat känna nu med all läsning till skolan att det är jobbigt för ögonen och att jag behöver mer ljus än förut och så. Usch, det är ju inte lite pengar det går på... Aja, det lär få bli ett senare problem. Det var alltså bara ännu en snabb uppdatering, ska försöka återkomna med ett ordentligt inlägg imorrn eller så. Pussar! ;)

Oj

Oj, det gick att skriva så kallade "snabbinlägg" från mobilen! Aja, sitter i bilen på väg till Västerås nu, återkommer senare ;)

Japp

Nej, men om vi tar och kör på en höstkvällsdepp, det låter väl bra? Det kände jag också, så så fick det bli denna kväll. Ibland hatar jag att vi ska vara så himla "sociala" i min familj, alltid äta tillsammans och ha det "trevligt". Vill man spendera en kväll på sitt rum måste det ju vara något fel på en. Utom om man heter Camilla då, förstås. Tydligen är det väldigt svårt att förstå jag bara vill få vara ifred ibland. Och att jag inte vill "prata om det" om jag mår dåligt eller är ledsen över någonting. Jag föredrar att vältra mig i självömkan ett tag och sen gå vidare. Men jag är ju allmänt störd på de flesta sätt så det kanske inte är så konstigt då...
Kom inte med i kören trots allt. Vilket har sin del i min deppighet. Men det är inte bara det, den började redan när jag försökte sova igår natt, och det har sina orsaker, helt enkelt. Oftast tycker jag om att jag är en så "tänkande" person som jag är, men när det går till överdrift, som det gjorde igår och som också är den vanligaste orsaken till att jag mår dåligt när jag gör det, så blir det ganska jobbigt. Jag ska dock inte gå in på mina problem or whatever, för jag vet att ingen vill höra, och jag vill inte prata om det egentligen heller så nu sätter jag punkt.

Tack!

Tänk att varje gång får ändan ur vagnen och börjar träna igen så ger kroppen igen genom att ge en en förkylning. Vad är logiken? "Varsågod kroppen, här får du choklad varje dag och ingen motion alls" "Tack, tack, nu mår jag så bra så!" "Ok, kroppen, nu ska jag börja vara snäll mot dig och ge dig motion och mindre godis" "Hmm, det vill jag nog inte ha, här får du en dunderförkylning!" -.-
Snart dags att fortsätta läsa kurslitteratur (samt kanske borsta tänderna och komma i kläder...)! Där fick ni en liten uppdatering om denna morgon :P Och nej, inget svar från kören än. 

Praktik

Har inte fått reda på något från kören än, något jag däremot fått reda på är vilken förskola jag ska ha praktik på. Första praktikveckan tror jag var vecka 42. Aja, det är i alla fall Lagerlunda förskola. Det säger varken mig eller er särskilt mycket, men nu vet jag det i alla fall. Nu ska man bara hitta dit också, hihi. Men det brukar ordna sig så fint så :) Hejdå barn!

Ledig dag

Provsjungningen igår gick bra, tror jag. Var nog lite skakig på rösten ibland, men det blir jag när jag är nervös, så det är inte så mycket jag kan göra åt det. Får eventuellt besked idag på eftermiddagen annars senare i veckan. Kommer blir ledsen om jag inte kommer med... Aja! Det tar vi då.
Idag har jag inga lektioner eller föreläsningar och inte imorrn heller, men dock 3 kapitel i den engelska boken (som alla är långa) och ett kapitel i en bok som heter "Skola i normer", låter ju lagom kul x) Men eftersom jag har två dagar på mig så ska det väl gå det också. Om en timme ska jag träffa Nathalie och köpa tågbiljetter till Katrineholm dit vi ska på inflyttningsfest hos Malin på fredag. Ska bli kul!
*Paus i skrivandet för gåshud av fin låt*
Så. Så ser planen för dagen ut, skulle man väl kunna säga. På fredag ska vi också på något slags studiebesök på en förskola, vilket jag tror kommer bli riktigt kul, så fredag ser jag verkligen fram emot. Tror det kommer att bli en vecka överhuvudtaget. Äsch, vem orkar lyssna på det här dravlet? See you later alligator ;)

17 september

Nu har jag haft min enda föreläsning för dagen och snart är det dags att åka iväg och provsjunga. Spännande! Nervositeten börjar komma smugande, men det är lugnt än så länge i alla fall. Kan ju äsga att jag kommer bli ganska ledsen om jag inte kommer med. Men, det kanske finns andra körer, vad vet jag? (Självklart vet jag att det finns andra körer, men det ska ju passa mig också :P)
Nu när halva bloggmånaden gått känner jag att det bli svårare att komma på något att skriva, det är det där med nyhetens behag liksom. När man börjar med något nytt som man tycker är kul så håller man på med det hela tiden och sen efter ett tag är det inte lika kul längre och man tappar lusten. Men! Misströsta icke, ty jag planerar att fortsätta tvinga mig själv att skriva här då och då i alla fall :)

Sorry

Blev inget inlägg igår heller, haha. Skulle vara så mycket enklare om jag kunde blogga från mobilen, men det vägrar ju funka så...
Aja! Igår på eftermiddagen åkte jag och Camilla till stan och köpte obscena mängder godis för att sedan åka hem och se på film på hennes dator, men i mitt rum :P Vi såg en helgalen men rolig film som hette Easy A, den tipsar jag gärna om. Så då blev vi ganska flummiga efter det och sen satt vi och kollade på roliga 9gag-inlägg som hon sparat och ja, en kul kväll helt enkelt. Sen såg vi Pluras kök med la familia och jag och mamma började se Men in Black 2 men jag somnade hela tiden så jag gick upp och la mig istället och så var den dagen över.
Idag har jag absolut inga planer mer än att jag har tänkt spela lite piano, bara att jag måste leta reda på några noter på internet, eftersom sidan jag använde förut inte funkar längre, vilket suger, för jag tror inte att jag kommer lyckas hitta nya...
Nästa vecka är jag "ledig" på tisdag och onsdag, det är så skönt, även om jag har 3 kapitel att läsa i vår underbara engelska kursbok, men eftersom jag tycker det är den bästa kurslitteratur vi någonsin haft så har jag ingenting emot det. hur är det möjligt att en engelsk kursbok kan vara såååå mycket enklare att först än typ alla svenska böcker vi hade i förra kursen sammanlagt?
Ok, slut på svammel, bye bye!

Hehe

Sorry, glömde blogga igår... Till mitt försvar så spelade jag i alla fall sims, så du borde vara nöjd ändå Olle ;)
Jaha, vad kan man säga om dagen? Kort, bara 10-12, så det var ju rätt lugnt. Mådde dåligt när jag vaknade, men det gick över, så det var skönt.
Kan med glädje säga att den här kursen verkar både roligare och enklare att förstå sig på än den förra. Det tackar vi för!
Har väl ingen riktig skrivlust idag. Ska bli himla skönt med helg nu. So long på er :P

Så, nu är det över!

Igår var det då dags för prova på-repet som jag har tjatat om. Och det var så kul! Och så underbart! Jag bara älskade att få sjunga i kör igen, det finns ju inget bättre. Har min provsjungning på måndag. Hoppas, hoppas verkligen att jag kommer med!
Ja, i alla fall, sen var det hem och äta och sova som gällde för mig. Vaknade klockan 4(?!) i morse för att det var så jävla varmt i mitt rum. Kändes inte som världens bästa start på en tentadag. Somnade kanske om efter ett tag tror jag, blev i alla fall väckt av min väckarklocka så... Åkte till skolan i god tid, kände mig inte särskilt nervös ens när jag kom in i salen och skulle visa mitt LiU-id. Var överhuvudtaget aldrig nervös under provets gång, mer koncentrerad, tror jag. Hur det gick? Rätt ok, tror jag. Vet att jag svarade helt åt helvete på en fråga men fick hjärnsläpp och tänkte att jag i alla fall skulle försöka skriva nåt, så då fick det bli så, helt enkelt. Satt 2 av de 4 timmarna vi hade på oss och kollade verkligen igenom och skrev allt jag kunde, så om jag inte blir godkänd kunde jag inte tillräckligt, helt enkelt. På nåt konstigt sätt känner jag att det ska bli rätt intressant att få reda på resultatet sen, haha.
Känns skönt att vara av med den här kursen nu men imorron börjar redan nästa kurs, introduktion från 9-17, helt stört! x)

Schemalagd fritid

Idag är då sista chansen att plugga till morgondagens domedag (haha). Jag har faktiskt gjort upp ett schema för den här dagen för att verkligen se till att jag pluggar som jag ska. Det är faktiskt också svårare att "fuska" och tänka att man inte behöver plugga när man har skrivit upp tider för att göra det. Just nu står det lunchrast på schemat så då tänkte jag att jag skulle slänga upp ett litet inlägg här. Paniken är borta, det ser jag inte som ett gott tecken, snarare som ett tecken på ett jag numera accpeterar att jag kommer faila.. Men jag vet inte, det går kanske jättebra? Efter denna intensiva dag känns det som att lite mer borde fastna däruppe. Jag har i vilket fall bestämt mig för att inte gå runt och analysera hit och dit hur det har gått sen, utan bara slappna av och ta det som det kommer. Vi får väl se hur det går :P Ikväll är det prova på-rep med studentkören. Dock läste jag på deras hemsida att de sökte killar, men ajg vet inte hur uppdaterad den är, så jag får väl bara vänta och se. Om inte annat får jag väl vara så himla bra att de inte har något annat val än att ta med mig ändå, hihi! Bajs på er ;)

Det där med minne...

Jag har tänkt på en sak. Jag har hur lätt som helst att lära mig sångtexter utantill, att lära mig dialoger och/eller citat från mina favoritserier och böcker, det minnet verkar räcka hur långt som helst och allt stannar kvar. Jag har dessutom väldigt lätt för att lära mig telefonnummer, personnummer och sifferkoder, till exempel. Med andra ord totalt värdelös kunskap så som dagens utbildningar är uppbyggda. Nu till den viktiga frågan i detta inlägg: Hur kommer det sig att trots att jag har både läst, skrivit, hört samt diskuterat det som vi har tenta på i övermorgon (xo() hur många gånger som helst, så verkar det inte vilja fastna? Om de skulle be mig skriva upp telefonnummer till alla mina kompisar sen jag var tillräckligt gammal för att kunna ringa till dom själv, samt min systers kompisars nummer, då hade det inte varit några problem... Varför är det roligare att lära sig totalt, totalt värdelös kunskap? Bläää ^^

AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!

Alltså, snart skiter jag i om jag klarar tentan eller inte, bara skiten äntligen är ÖVER!

Lite mer tjat

Alltsåååå, jag kommer aldrig klara det här!! Hur mycket jag än pluggar så vill skiten inte fastna i min tjocka skalle! x( Ofta förmågan att lära sig saker helt försvinner bara för att man tar ett sabbatsår....

.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!! FU jävla tentahelvete! x)

Tenta-P, part 2

Nu har jag suttit och pluggat i nästan två timmar, så nu tänker jag fanimej göra vad jag själv har lust till ett tag, så det så!
Har nog inte så himla mycket mer att säga för tillfället, det är liksom det min helg har bestått av, varvat plugg med slappande, liksom. Kul jul... Och nej, oron har inte släppt och jag känner mig 0% redo för den här tentan, vilken himla tur att vi är lediga dagen innan så man kan råplugga in den här skiten i hjärnan!
So long, lovers ;)

Tenta-P

Idag är det pluggverkstad som gäller för mig. Alltså, det är helt sjukt, tentan är om 4 dagar och det känns inte som jag kan någonting! Här kan man snacka "paniken som uppstår". Och inte nog med det, har en förkylning som är på väg vilket drar ner min energinivå rätt bra, vilket är ganska så dålig tajming just nu, jag har svårt att hålla orken uppe och plugga så att jag lär mig det här någon himla gång. Fatta vilket misslyckande om man kuggar sin första tenta :( Hur ska man orka ha motivation till att fortsätta plugga då? Till att klara den andra tentan, när man vet att man har en omtenta hängande över sig. Visst, det är sant att en failad tenta inte är hela världen, man får fler chanser, men ändå! Usch och fy för det här! x)

Fun Friday

Idag har vi haft arbetsgrupp hela dagen. Eller, fram till lunch då, sen var dagen slut, men nu fattar. Och jag är så nöjd och glad med min grupp! Vi fungerar så bra ihop, tycker lika om saker, kan prata om allt som har med skolan att göra, man får liksom känslan att man inte är ensam i den här tentapaniken som råder just nu. (5 dagar kvar! :/) Jag kunde verkligen inte ha fått en bättre grupp och det är så skönt att vi ska vara i den här gruppen hela terminen. Mindre kul att behöva byta grupp visserligen, men det är ju långt kvar!
   På tisdag ska jag på öppet rep med SKÖN, studentkören i Norrköping. Sen är det provsjungning veckan efter. Ska bli så kul att få sjunga kör igen! (Haha, jag bara räknar med att komma med xD). Som ni märker är jag glad på livet idag, hihi. Vilket är underligt med tanke med tanke på att hela helgen kommer ägnas till tentaplugg, utom födelsedagsfirande för min kusin och farbror, men det får väl gå. Pussisar! ;)

Tough Thursday

Har vart en jobbig dag idag, jag har känt mig så otroligt trött! Håller nog på och bli förkyld, skulle jag gissa... Aja, man är ju van. Sista föreläsning lyfte dock humöret, det handlade om musik, så då var ju jag nöjd. Vi fick sjunga lite och lyssna på lite musik och så. Har eventuellt hittat en låt som kan bli en ny besatthet, vi får se.
   Efter skolan gick jag till solsidan för att hälsa på Sofia. Trodde jag, hon var ju nämligen ledig vilket mannen i cowboy-hatt upplyste mig om typ innan jag knappt hade kommit in på gården. Han kände tydligen igen mig. Känns inte som jag har vart där så ofta men det har jag kanske då... Slut på dagens svammel, för nu ska jag gå, hejdå!

Trodde jag hade skrivit idag!

Hade visst inte skrivit nåt idag. Visserligen känne rjag mig rätt ensam i vår överenskommelse om att ha bloggmånad i september , men jag kör på.  
Kom nyss hem från kalasmottagningen. Det var inte så jättekul. Stannade inte kvar för Verronica Maggio, haha. Ok, har ingen lust att skriva mer, hejdå!
 

Skrivkramp!

Ja, som rubriken lyder, idag har jag skrivkramp efter en hård pluggdag med mycket skrivande, men jag är nöjd med mig själv och någonstans känner jag nog ändå att jag börjar få liiite grepp om det här. Är definitivt inte redo för tentan än, men det kommer, kanske? Let's hope so, tänker inte bli underkänd på min första tenta, fy satan vilket misslyckande, då är det bara att skita i att försöka utbilda sig känns det som.
   Kvällen blir nice då Camilla och jag har FF, både mamma och pappa är borta över natten med sina jobb, fett nice! Jag ska vara uppe hela natten och fest.... eh, kolla på film! xD Aja, det är lycka för mig! Imorrn blir det hemma-plugg och kalasmottagningen i Linköping. Hoppas på en kanonkväll trots Veronica Maggio, haha. Ha det fint, bästaste ni!
 
Avslutar med ett fint citat:
"Of course I talk to myself... Sometimes I need a professional opinion." Mohihihi :D

Puh!

Åkte som sagt till skolan för att plugga, det tog längre tid än vad jag hade trott, men jag är nöjd med själv att jag faktiskt kunde få mig till att plugga på en "ledig" dag, och nu har jag bestämt mig för att få in lite bättre rutin på pluggandet och verkligen se till att jag lär mig tillräckligt för att klara av tentan. (Sorry att jag tjatar, men det är typ det enda som finns i mitt huvud just nu). När jag var klar åkte jag till stan och köpte foundation eftersom min tagit slut. Jag skäms nästan för att säga det, men får jag får verkligen så mycket bättre självförtroende när jag har foundation på mig för då får jag inte för mig att det enda folk som pratar med mig tittar på är mina finnar och utslag i ansiktet utan att de faktiskt ser mig. Alltså, jag hör själv hur dumt det låter, och det är verkligen inte "jag" att känna så, och jag är medveten om att det förmodligen bara är jag som överhuvudtaget ser någon skillna, men jag har haft foundation varje skoldag sen jag började universitetet och jag "mår bra" av det så varför inte? Jag får väl acceptera att jag faktiskt är precis lika ytlig som alla fjortisar jag brukar se ner på... Aja, i vilket fall när jag kom hem insåg jag att jag hade ett gäng med sidor i en bok att läsa till imorgon, så det var ju bara att sätta igång med det då. Och nu inser jag återigen att jag verkligen inte fattar hur jag orkade med det här året? Nu så fort jag inte har nån skolaktivitet eller liknande att göra så kommer jag liksom inte på nåt att göra och bara sitter som ett mähä och stirrar, typ, sjukt eller vad? Men! Jag har ju faktiskt inte börjat träna än som jag lovade att jag skulle börja med den här veckan så det är kanske lugnt ändå då! :D

Dag 3

Tja dagboken!
Kom på att jag har ju glömt att säga att den irriterande människan i vår arbetsgrupp inte är med i vår grupp längre eftersom hon tydligen inte ska läsa den här kursen längre... Hon kunde tydligen tillgodogöra sig den på något annat sätt eller någonting. Aja, jag är nöjd x) Idag har jag inga lektioner eller föreläsningar så jag tar det bara lugnt. Men när Camilla kommer hem ska jag åka till skolbiblioteket och sätta mig och plugga lite. Det ser jag inte riktigt fram emot, menmen, 9 dagar kvar till tentan ju, och den har jag ju tänkt klara så då gäller det ju att man är förberedd, hehe. Take care guys!

Hallå igen

Tja, här kommer som utlovat ett inlägg till:
Idag har jag haft en slö söndag och inte gjort mycket alls. Tittat ikapp Robinson, så nu är jag med på banan där också, hehe. Lär ju ha lite mer tid för TV nu när jag "bara" pluggar... Men har lite annat att titta på också. Vi började kolla på avslutningsceremonin från OS i fredags men självklart hann vi inte fram till numret som bond är med i :( Aja, hoppas att vi ser färdigt snart!

Gårdagen

Sorry, missade helt att bloggmånaden september startade igår, så det kan man verkligen kalla en dålig start!  Men om jag berättar om gårdagen så kan vi säga att vi är kvitt, ok? Bra!
   Igår var det då alltså dags för finalen på Nolle-P, finsittningen! Det var alltså finkläder, trerätters middag, spex och sång på Laxholmen. Det var tyvärr inte riktigt så kul som jag hade trott, men jag är ändå ganska nöjd med kvällen. Det tråkiga så här dagen efter är ju at NolleP-tiden är slut och nu har man bara skola att se fram emot, typ. Vår första tenta om 10 dagar, tjoho! Men, inga lektioner imorrn, även om man såklart måste plugga lite ändå och så Kalasmottagningen i Linköping på onsdag. Det är typ en aktivitetsdag som alla nya studenter på LiU får gå på gratis och det kommer till exempel bli scenshow med Veronica Maggio, vilket jag ju är öööverlycklig för, haha. Jaja, jag tror att det kommer bli riktigt kul. Det var nog allt jag hade att säga för nu, kanske återkommer med ett till inlägg ikväll för att kompensera för det missade inlägget igår. Ha det bra allt fint folk!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0