Yeep!

Jag är riktigt glad just nu. Dock önskar att jag antingen befann mig i Mexico eller att det ska bli september. Fööör... BONDS NYA ALBUM HAR KOMMIT UT I MEXICO! :D Men det kommer inte ut i Europa förrän i september :( Men vet ni vad, det skiter jag i, för jag är asglad ändå, idag kom videon till första singeln ut och ja, live-versionen av låten är kanske lite bättre, men hell, jag är nöjd!
   Egentligen rent tekniskt längtar jag inte till september för det är så himla härligt med sommar och i spetember kommer verkligheten som arbetslös ha slagit mig. Om jag nu inte lyckas få jobb på något sätt, men aja, sommaren är nice, så jag väljer att önska att jag kunde befinna mig i Mexico istället.
   Ha en bra sommar nu hörrni, och så ses vi snart hoppas jag :)
   (Btw, hur lägger man in YouTube-videor i blogginlägg, nån som vet det eller? Jag gjorde det någon gång för längesedan men nu får jag det aldrig att funka. Morr!)

Jao, nej, men vad händer annars då, kanske ni undrar? Det är inte mycket det. Hänger här på landet och har det lite mysigt. Skrivit in mig på Arbetsförmedlingen och ska få någon slags jobbcoach. Det blir väl bra kanske, vi får se. Sen har jag varit på Liseberg. Fjärde gången på fem år eller vad det är. Men jag älskar ju karuseller och jag äklskar Liseberg, så jag klagar inte. Blev dock ingen tur i nya Atmosfear eftersom jag hittills inte har vågat mig på några fritt fall-grejer, och det här ska ju vara Europas värsta så, njaaa... ;)
   I Göteborg shoppade jag också en söt liten klänning på gina för 79.50. Det tyckte jag att jag kunde kosta på mig trots att jag är... Ni vet... Arbetslös :O
   I helgen stod jag och mina systrar på loppis. Fick väl in en femhundralapp i vinst, typ. Delat på tre blir det ju inte alltför mycket, men alltid något.
  Och slutligen idag har jag en riktig tråk-dag. Är ensam på landet med pappa och har inget att göra. Boring! Kanske att jag skulle gå och bada, men det är tråkigt när man är själv. Jag kan ju återkomma om hur jag gör sen, hihi.
  Sådär ja, halva inlägget om något som bara jag bryr mig om och halva om något som kanske kan vara en gnutta intressant för er andra också, det var väl bra fixat? 

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0