Sjukiis..

Sådär, nu har hela systerskapet gått igenom sjukan. Och vi har kommit fram till vem smittobäraren är också. Så duktigt av oss, va? :)
Troligtvis blir det ingen skola imorrn. vet inte om jag ska säga tyvärr eller skrika yippie :P Missar ju matteprovet. Men jag är inte så säker på att det är en bra grej.
Usch o fy vad jag känner på mig att Sassi kommer totaldissa mitt no-arbete. blöö..
Nej, nu orkar jag inte med detta längre. Ses när jag blir frisk!

Blogg...

Blä, vad tråkigt allt är just nu. Det blir bara mörkare och mörkare... Och när man är klar med ett skolarbete så kommer nästa direkt. Man kan adirg liksom få en paus, lite andrum, bara kunna göra vad man vill.
Jag har egentligen inget och klaga på. Det finns barn i världen som inte har mat för dagen, så jag har det fruktansvärt bra, jag vet! Men vem orkar tänka så jämt? Ja, det finns människor som gör det, jag antar att man inte kan göra annat ön att beundra dom mäniskorna ett tag och sen gå vidare med sitt liv..

17 November

I Fredags på lunchen var jag typ två centimeter från ett sammanbrott för at tjag inte visst alls vart jag ville ta vägen mied mitt liv, vilket gymnasium jag skulle gå, vad jag skulle jobba med osv. Hanna vet vad jag pratar om. Idag var ja på Kunskapsgymnasiets öppna hus. Och nu vet jag vad jag vill. Nästan. Jag vet i alla fall vad jag vill just precis nu, det finns utrymme för förändring men just nu vet jag och det känns bra.
I firade vi farmor som fyller år på tisdag. Jag var glad att se att hon var nästan helt som vanligt idag. (Och då menar jag så som hon var innan hon ramlade och bröt höften, för den olyckan förändrade henne totalt. Men det är en annan historia) Hon var faktiskt nästan inte alls virrig så det var verkligen jätteskönt.
I övrigt så hoppas och tror jag att jag börjar komma på rätt spår med No/Svenskan.
Men nu är jag så himla törstig så jag måste gå och dricka. Vi ses på Måndag.

Ny Design

Jag funderar lite på nån ny design till bloggen.. nån som har nåt tips?

One Way Or Another

Hej på er friskisar! Jag sitter här och lyssnar på lite musik som hör till mina förhäxad-videor på youtube. Jag mår mycket bättre nu så det var nog bara nåt tillfälligt :) Jag märker att jag har fått ett nytt smeknamn xD Jag som inte ens tycker om sparris, haha...Jaja... Annars kan jag inte påstå att jag har gjort så mycket mer. Hur gick det för er på kockduellen nu då?
Ok, nu tror jag att jag har svamlat här alldeles för länge, så vi ses imorrn helt enkelt.

14 November

Hade tänkt att jag skulle försöka skriva blogg varje dag denna veckan. Glömde bort det redan igår så där sprack det :P Nej då haha. Jahappisch..vad ska man skriva då? Idag såg vi på musikgymnasiets konsert. Den var väl sådär..Men det är alltid trevligt att iaktta professionella violinister :) Det dumma med konerten var den idiotiska känslan jag fick efteråt (Olle vet vad jag menar ;)) Men det var kul och läsa texten jag hade skrivit och föreställa sig att Ann nästan fick hjärtattack ;P
Men nåt jag önskar att jag inte hade gjort idag var att titta på one tree hill. Det var så himla läskigt så jag fick en gråtattack :'( som sagt, jag har vart lite konstig idag.. Därav detta konstiga inlägg..

Tokio Hotel - Klappa Händerna = my life!

Hade tönkt skriva ett långt inlägg om min åsikt i diskussionen vi hade i matsalen, men nu orkar jag inte med det så nu får jag skriva nåt annat. Så på Oles initiativ ska jag nu skriva om min stukade hand. :D Jo, det va såhär förstår ni, små barn :) *titta på er med dagisfröken-ögon* Jag och mina kära familj var ute på tipspromenad i Vrinneviskogen (mammi o pappi tvingarmed oss på det för att de tycker vi rör på oss för lite eller nåt-_-) Vi gick där o allt var frid och fröjd, jag visade mina inspelningar från kören. Sen kom den. Ispölen. *dramatisk musik* Min fot började glida på den läskiga ispölen och slog undan den andra foten. Jag landade på rumpan efter att ha tagit emot mig med händerna, detta orsakade alltså en stukning. När min syster och hennes pojkvän kom över för att "fira" fars dag fick min syster, sjukgymnast-studenten ta en titt på min stackars handled och linda bandaget(?) på det korrekta sjukgymnast-sättet. Var dock tvungen att ta av det sen eftersom jag skulle bada så sen fick mamma fixa det så nu är det inte så proffsigt längre ;)

Jag avslutar detta inlägg med två youtubetips: sök på Tokio Hotel - Köttbullevisan och Toki Hotel - Klappa händerna.

Ha en bra dag all trevliga!

10/11

Det var en liten gubbe alltid glad och snäll
Som aldrig nånsin klaga' över nåt
(Nej, just det!)
När dörren slog igen och gubben fick en smäll
Då log han milt mot dörren och sa tack

Han sa: Hej,Hej, Hemskt mycket hej
Hej, Hej, Hemskt mycket hej

När råa busar jagade vår glade man
(Hjälp,hjälp!)
Dom hade en batong som var så stor
Slog gubben ner i skorna
Så att han försvann
Sen hördes det en stämma från hans skor

Den sa: Hej, Hej, Hemskt mycket hej
Hej, Hej, hemskt mycket hej

Gubben köpte bil
Hans sista peng försvann
Försäljarn sa att den va jättebra
(Jodå, så e de!)
Men efter 15 meter
Hela bilen brann
Gubben vände sig till försäljaren och sa:
Hörrudu!

 Hej, Hej, Hemskt mycket hej
Hej, Hej, Hemskt mycket hej

Gubben blev för gammal
Han dog knall och föll
Klättra i en flaggstång
Som gick av
Alla grät i kyrkan när prästen talet höll
Men då hördes det en stämma från hans grav

Hej, Hej, hemskt mycket hej
Hej.Hej, Hemskt mycket hej
Hej, hej, hemskt mycket hej
Hej, Hej, hemskt mycket hej
Hej, hej, hemskt mycket hej

Jadu, bästa låten :) så mycket minnen..

Vet ej vad jag ska skriva men vill skriva ändå

jag vet, jag kan tala om för alla som är intresserade att nu kan jag ändra stil på texten igen hahaha blä ta en dusch!
Förut så var den panelen borta :P Och ett tag var grejen där man väljer kategori också borta. Helt skumt.

Idag i matsalen var askul! Jag vet inte hur vi kom in på det, men jag, Olle och Elli fantiserade om hur det skulle va om man fick sås istället för mjölk från kossor. Helt mojjestört xD Engelskalektionen före det var ju också väldigt rolig.  
Sofie är gravid! :P
Roligt värre.

Ibland funderar jag allvarligt på om det är nåt fel med mig. Men inte idag! yey me! Ja, i vilket fall, nu ska jag börja med bloggen där jag skriver av mig alla bondgrejer som jag vill skriva så slipper man det här. Så see you later!

På bättre humör nu :p

Det här är allt jag har att säga...

Ta tillbaka rederiet!

Jag saknar Rederiet så himla mycket! SVT! Reprisera Redeiet nu!! Andra Avenyn är det sämsta jag någonsin sett! Snälla, snälla, snälla, jag gör vad som helst!






I had a dream tonight. It was scary, because it felt so very real. At least now I know that I have to make sure that it does not happen for real. I know now that I have to make a choice...

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0