Lördag

Jag borde egentligen gå och duscha samt bestämma vad jag sa ha på mig på konserten ikväll, men eftersom uppskjutande är min favoritsyssla så har jag tid att slänga iväg ett blogginlägg först!
   Igår var det alltså sista dagen på praktiken, och direkt när jag kom hem blev jag svinförkyld. Bra jobbat, tycker jag! Anyhow, jag blev godkänd! :D Fick till och med "stämmer mycket bra" på några kriterier. Så sjukt skönt. Mindre skönt att det är examensarbete som gäller framöver. Men det ignorerar jag så gott jag kan tills vidare (något jag blivit väldigt bra på).
   I torsdags var jag på spelkväll på Campus, väldigt roligt. De första spelen var dock alldeles för mycket strategi för att jag ska klara av det. Har insett att strategispel is not my thang. Jag är bra på att vara allmänbildad och tänka logiskt, not so much with the strategy och tänka i flera steg och så vidare. Nåväl, det sista spelet vi spelade var svinkul och tiden bara flög iväg. Var väl hemma vid 23.30 eller nåt (det började 18). A very good night.
   Nu hoppas vi bara att min förkylning ska klara av denna konsert (med många låtar med väldigt höga stämmor för oss sopraner). Får väl försöka hålla igen lite på repet, helt enkelt. Nu måste jag hoppa in i duschen i alla fall! Pussen!

Varför försöker jag ens? xD

Jaa, hörrni, det är bara att inse: hörlurar och jag är inte kompisar! Köpte nya hörlurar förra veckan efter att ha lånat (och naturligtvis förstört) Camillas hörlurar i några månader. De är jättebra och funkar fint och så, förutom den lilla, förbannat irriterande detaljen att mikrofon/svarsknappen sedan igår går bananas så fort man typ nuddar den vänstra sladden. Den hoppar fram och tillbaka i låtar, mellan låtar, den pausar YouTube-videor, den startar Siri och jag vet inte allt den där jävla knappen lyckas göra med min telefon. Blir sååå frustrerad. Frågan är ju om det är ett tillräckligt stort fel för att man ska kunna lämna tilbaka dem och få nya? Har ju faktiskt kvittot kvar för en gångs skull. Och fråga nummer två är om det är värt det? De nya lurarna är väl säkert lika känsliga dom isåfall... Alltså, jag tycker verkligen inte att jag behandlar mina lurar mer vårdslöst än andra, så förstår inte varför de jämt ska gå sönder så fort :'(
Ville bara få ur mig lite frustration, hehe! Återkommer när jag har nåt mer att säga ;)

Var det nån som sa måndag?

Idag är det måndag. For realz. Trött som ett as imorse, fick tvinga upp mig upp sängen, på riktigt dåligt humör drog jag upp rullgardinen till den mörka morgonen. Woop woop! Slapp skrapa rutorna på bilen dock, stort plus!
   Sen var det mer eller mindre kaos på praktiken, alla barn utom ett var där (så många har det aldrig varit under mina veckor här) och vi var en personal kort. Vid ett tillfälle hade jag 3 gråtande barn runt omkring mig samtidigt. Japp, då är livet bra hörrni ;) 
   Kom hem, satte mig med datorn i sängen, kollade YouTube, sen satte jag på musik och sa godnatt för en stund. Så skönt! <3 
   Nu har jag tankat bilen, ätit godis och kollat serier. Nu är mitt stora problem att jag inte kan bestämma mig för vilken serie jag ska avsluta kvällen med, haha. Vilket jävla i-landsproblem alltså!
   Undrar hur mycket smulor jag har under mina tangenter just nu, sjukt många som man måste trycka hårt på helt plötsligt.. Så om jag har missat bokstäver nånstans, så vet ni varför.
   Vi kan avsluta med ett sött moment från praktiken (tyckte jag iaf): Jag och några barn lyssnade på en rörelse-CD och jag blev varm, så jag tog av mig min kofta/tröja och la den bredvid mattan vi var på. Då tittar en av pojkarna på mig och så säger han "Den ska du ha på dig sen när vi går ut" Så söta är dem <3
   Nåja, nu ska jag nog ta nåt litet kvällsmål och försöka bestämma mig för vad jag ska se härnäst. Puss!

10 oktober

Denna helgen hade jag flera saker jag ville göra som alla på ett eller annat sätt förekom samtidigt. Jag försökte länge hitta någon slags lösning så att jag skulle kunna göra allt, men så igår fixade ödet eller whatever man nu tror på så att denna helg istället spenderas i sängen med seriemaraton. Tillåt mig förklara:
   Nu i helgen var det läger med kyrkan, ett pass på Flimmer och en examensfest som fanns på min lista över saker jag ville göra men som alla pågick samtidigt. Till slut bestämde jag mig dock för att åka på lägret på lördagen för att sedan åka hem tidigare och göra mitt pass på Flimmer på söndagen. Bra, då hade jag koll på hur helgen skulle se ut. Trodde jag.
   Det blev fredag. Jag hade ridning på kvällen som vanligt. Vi skulle hoppa, jag hade Lillan, som jag inte riktigt känner mig 100 trygg med alla gånger. Men det gick i alla fall hyfsat, tills vi kom till sista varvet. Då tog kära, ivriga Lillan ett rejält skutt, jag hängde inte alls med och sekunden senare ligger jag på backen. Yaaay... Slog i ryggen rejält och landade typ litegrann på ena armen så den är lite öm också.
   I fredags gjorde det asont i ryggen hela kvällen, idag är det lite bättre, gör mest ont när jag står och går (eller snarare stapplar fram som en gammal tant ^^), lite när jag sitter och nästan inget alls när jag ligger ner. Så det fick som sagt bli en chillhelg istället. Inte vad jag hade tänkt mig, men det är ju bara att gilla läget liksom. Hoppas att det har gått över till på måndag, bara. Den som lever får se. 
   Och ja, jag är fullt medveten om att det inte var mindre än 2 veckor sedan jag ramlade med cykeln (även det på en fredag, lol), Vissa perioder i livet har en kanske mer otur än andra, vad vet jag? Det är väl bara att skratta åt eländet, antar jag.
   Är i alla fall otroligt tacksam mot alla som var så snälla mot mig och tog så väl hand om mig efter att jag hade ramlat, det kändes skönt. Som vanligt tyckte jag ju dock att det var jobbigt att liksom vara i centrum så där som en gärna blir när en sån där sak händer. Jaja, bättre det än att jag hade ramlat av och ingen hade brytt sig, haha. Fatta vad hemskt det hade varit?
   Nu ska jag äta en macka, sen ska jag krypa ner i sängen igen och bara mysa resten av kvällen. Puss på er!

Då vare oktober!

Yo!
Var en hel praktikvecka sedan jag hörde av mig sist! Första veckan har varit bra, jag känner mig välkommen och trivs bra, så förhoppningsvis ska det ordna sig.
   I tisdags efter praktiken åkte jag och mina systrar iväg till Stockholm och Globen för att gå på "Hela Sverige skramlar", en välgörenhetskonsert för flyktingkatastrofen med massa, massa artister och komiker osv.Och bästa Petra Mede som konferencier. Över 4 timmar höll det på. And it was bloody awesome! Dock ledsen över att inte Loreen var med, men ni vet vad jag brukar säga: man kan inte få allt! ;) Kom hem vid strax innan 2 och skulle upp 6.30 dagen efter. Good times! Men, jag vaknade 5.40 istället, why not liksom? 
   Det är ju det här med tröttheten när man har praktik alltså, helt galet. Man kunde ju tro att onsdagens 3-4 timmar sömn skulle vara den värsta, men det var faktiskt torsdagen. Vi hade planeringsdag, så det var inga barn där utan bara typ möten och en föreläsning. Och alltså, ni fattar inte. Jag satt och höll på att somna HELA dagen. Det gick aldrig över, ingenting hjälpte, så sjukt jobbigt. 
   OK, nu måste jag "cut this short" för pappa ringde och bjöd på fika och jag msåte hinna diska innan jag åker, haha. C ya! ;*

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0