Måndag

Just nu känner jag mig riktigt peppad att "förändra mitt liv", dvs. träna mer och äta bättre :) Jag har tänkt tanken många gånger på sistone, men nu känner jag mig verkligen peppad och jag tänker fixa det! :D
   Just idag har jag inte gjort så bra ifrån mig, har ätit massor och inte så bra saker heller, men jag har cyklat extra fort = extra mycket konditionsträning ;) så vi tar nya tag tills imorgon. Nu ska det kommas i form!

Mördarveckan nästan över...

Just nu känner jag mig som en dålig människa. Det känns som om jag sviker alla, inklusive mig själv. Idag svek jag min projektgrupp genom att i princip inte jobba någonting. Jag är elak mot min mamma genom att inte göra det hon ber mig om. Visserligen gör jag det inte med flit, men när hon har bett mig om det hur många gånger som helst och jag fortfarande glömmer bort det, är det ju något som är fel, liksom. Jag sviker mina föräldrar överhuvudtaget genom att påstå att jag inte har råd att betala min del av körkortet, vilket jag säkert har. Det handlar om att komma överens om någon summa att betala varje månad, jag undviker ämnet.
   Jag är elak mot mig själv genom att inte hålla ordning på skolarbeten och låta bli att skjuta upp. Jag är elak mot mig själv genom att inte ta hand om mig själv, äta massa onyttigheter, aldrig träna, sitta framför dator och tv hela dagarna. Jag vet vad som krävs av mig, men jag skiter i det. Jag ville så gärna få bra betyg i religion och visa vad jag går för, för jag vet att jag kan det. Så sköt jag upp och sköt upp och fick hastgöra religionsarbetet som typ är det enda vi kommer hinna med i kursen eftersom vi går ut på sex veckors APU nu och sen slutar religionen till jul. Underbart, liksom.
   Äh, skitsamma, ignorera det här inlägget, jag orkar inte bry mig.

:)

Gick in och kollade mitt konto och fick en glad överraskning. Jag hde betydligt mer pengar än vad jag hade förväntat mig :) Sen är det lite pengar jag är skyldig folk och så ska ju min del av körkortet betalas på något sätt, men det får bli ett senare problem, antar jag ;)

Finding Beauty

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med allt idag. Jag har skrivit färdigt om judendomen och kristendomen i religionen nu så nu ör det bara islam och själva jämförelsegrejen kvar. Måste bara komma på ett ämne att inrikta mig på. Anyway, det var inte det jag skulle prata om, haha.
   Det jag skulle prata om var att jag inte riktigt vet hur jag ska få ihop allt, så att säga. Jag ska ju hämta ut mitt körkort idag i alla fall, men jag vet inte om jag ska ta spårvagn, cykel eller bil. Problem, va? ;) Sedan vet jag inte om jag ska gå på ridningen ikväll eftersom jag har haft en hel del problem med knäna den här veckan, jag menar, om det blir värre av att cykla, vad blir det inte då av att rida? Jaja, vi får väl se så småningom. Men jag måste åka och hämta körkortet snart i alla fall, one way or another :P

Heh

Ok, nu ska vi se om jag kan lyckas rada upp allt jag har till nästa vecka:
Svenskaprov, teckenspråksprov, inlämning samt redovisning av religionsarbete,inlämning samt redovisning av engelska-arbete,bör vara klar med intervju till arbete om kortväxta i "förskola, skola, fritidshem" som ska lämnas in och redovisas efter praktiken... Kommer inte på mer just nu, men det känns som jag har glömt något ändå. Tycker dock att det räcker som det är nu ;) Men, det tar man väl sig igenom på något sätt sen i alla fall. Det brukar ordna sig till slut.

Dagen efter kanelbulledagen

Det är lite knäppt att jag känner mig så himla glad nu även fast jag har skolarbeten upp över öronen, eller vad det heter, haha.
   Igår var det kanelbulledag. Vi fick gratis kanelbulle från caféet. Gottigt. Sen på kvällen bakade Camilla bullar och jag föråt mig på bulldeg. Jag älskar bulldeg, så jag skiter i att man får ont i magen av det, så det så! Dagen bjöd också på lite härligt socialiserande med fina vänner. Trevlans.
   Vet ni vad? Jag fick MVG på vårt första matte b-prov! :D Det är ju helt sjukt, jag har aldrig fått det på ett matteprov, och så är det liksom det första jag får i matte b. Ja, man får hoppas att det fortsätter så ;) NU är det ju ekvationer det handlar om och det gillar jag sjukt mycket! Wiho!
   Så nu fick ni ett glatt fluminlägg för att väga upp mina skills på att skriva deppinlägg hela tiden :P

Hm.

Nu vart det lite jobbigt igen. Att skolan dödar mig har jag ju gemensamt med ungefär alla jag känner just nu, så det är väl inte så mycket att säga om det egentligen. Men sedan kommer allt det här andra, framtiden, pengar, jobb, ja, allt sånt där.
   Jag älskar att mamma och pappa verkar tro att det bara är att gå in i någon affär och säga "hej, får jag jobba här?" och sen vips, är det klart liksom. Vore det så skulle vi inte ha en ungdomsarbetslöshet på 25% i Sverige. Eller har jag fel? Anledningen till att jag pratar om jobb är förstås efterom snart får man inget studiebidrag längre, och om päronen fick bestämma så skulle typ hälften av studiebidragen som är kvar användas till att betala av körkortet. Vilket i och för sig kanske kan tyckas rättvist, men jag får panik bara jag tänker på det eftersom min tanke var att jag skulle kunna försöka spara studiebidragen så mycket det går så att jag i alla fall klarar mig ett tag efter studenten. Men ja, jag vet inte. Alltså, åh! Jag vet inte vad jag ska göra längre! Jag vet inte var jag ska göra av mitt liv. Och det är ju liksom dags (om det inte till och med redan försent) att komma på det nu...
   Nej, nu blir det dammsugning av rummet och sen engelska-rapporten. Happy times! (Y)

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0