11 december

Hejsan!
Igår var min plan att skriva ett fjantigt deppinlägg, men jag struntade i det. Idag är jag glad om än jävligt stressad, då jag har lite väl mycket kvar på mitt paper som ska vara inne imorgon kl 9. Heheeee... Så därför tänkte jag dela med mig av mina tips för ett lyckat uppskjutarbeteende, en Procrastinator's Guide 101, if you will ;)
 
1. Det är aldrig så bråttom att du måste börja nu. Ta det sen för sjutton!
2. Hitta något meningslöst att göra och övertyga dig själv att det är livsviktigt. Gör det istället för att plugga. (Tips på superviktiga aktiviteter: Fyll sidan där uppgiften beskrivs med blyertsnedklottrade sångtexter, slå rekord i antal serieavsnitt på en sittning, läs allt som går att läsa på IMDb om nämnda serieavsnitt)
3. Öppna Word. Skriv namn, kurskod, datum och rubrik i ett dokument och stäng det sedan. Du vill ju inte slita ut dig! 
4. Kolla Facebook en gång till. Det har säkert hänt nåt skoj sen sist!
5. Deppa ihop och gråt av ångest för att du inte sätter igång.
6. Bli glad igen och inse att livet handlar om mer än skolan!
7. Ät godis.
8. Skumma igenom Aftonbladet.se, ägna gärna extra energi åt djupa Paradise Hotel-analyser.
9. Skriv blogginlägg och beklaga dig över hur mycket du har kvar att göra. Mycket roligare än att faktiskt göra det.
10. Stå framför spegeln och använd mobilen som mikrofon medan du låtsas att du är världens coolaste artist. Lycka till med uppskjutandet!
(Ha gärna en uppslagen kursbok bredvid dig på bordet medan du följer denna lista. It's all about keeping up appearances, liksom.)
 
OBS! Denna lista återspeglar inte på något sätt min verklighet. Alls. Jag har aldrig ägnat mig åt någon av dessa aktiviteter. Någonsin. 
 
Nej, men det här ska väl gå på något sätt, som det ju oftast gör, på något jäkla vänster. PÖSS!
 

How this goes

Hellu!
Blev tipsad om ett album av en i bond för några dagar sen och fastnade för det direkt vid första lyssningen. Det händer inte så ofta. Nu lyssnar jag för andra gången och måste säga att det här, det är fan bra. Kanske för att jag inte hade så höga förväntningar som jag ibland kan ha när jag lyssnar på ny musik. The Coronas heter bandet och albumet heter The Long Way. Kolla in det vetja! ;) (Det är vanlig musik med sångare och så vidare, inte "bondmusik" om ni undrar, haha) 
   Adventshelgen kom och passerade och nu är det första december helt plötsligt. Galet. Detta året har gått fort och snart är det slut. 2015 låter typ som att det är ett år som hör hemma i Star Trek för att det känns så långt borta xD Menmen, jag kommer vänja mig vid det också förstås. Igår var jag och Camilla och såg Magnus Betnér och Soran Ismail i De Geerhallen. Riktigt skoj! Byggt pepparkakshus, julpyntat och umgåtts med familjen har vi också gjort. Köpte en adventsljusstake som inte lyste. Yay...
   Pratade med Olle i över en timme igår och lovade att jag skulle starta sims. Kom dock hem från mamma och pappa kvart i fem, så hann bara äta och sen gå till showen, så sorry, blev inget nu heller, höhö. Lovade också att jag skulle lugna ner mig med Star Trek efter jag hade sett klart andra säsongen men är visst inte så bra på att hålla mina löften till min stackars fiskvän för närvarande, haha. Jag har inte alls sett 17 avsnitt av tredje säsongen eller så... *visslar oskyldigt* Hello verklighetsflykt ^^
   Idag sitter jag och pluggar i biblioteket. Ingen tenta än, men en hel del läsande, en sammanfattning och en transkribering ska fixas innan jag drar vidare till kören. Nu borde jag fortsätta med pluggandet. PÖSS!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0