Häxor och rök.

Fy fan vad jag är trött på den där jävla häxan. Och på rökning. Och eftersom hon troligtvis röker hon också så blir det ju dubbelt upp för hennes del :P Alltså, alvarligt, vad är det för fel på männskan? Ända sen "sopp-incidenten" för hundra år sedan kan hon aldrig låta mig vara. åååhhh jag bara hatar henne. Nej, jag hatar My Chemical romance.  Jag HATAR!!! henne. Jag har liksom inte gjort henne något, vad vill hon mig? Vad är det med mig som gör att folk tycker jag är så fruktansvärt töntig? Jag fattar liksom inte.

Och så var det då denna rökning jämt och ständigt. Vi håller som bäst på att gå igenom manuset till HSM och så dyker mikaela och moa upp försent (som vanligt) med dem in följer en ljuvlig (icke) doft (stank) av rök. Vad är det som är så coolt med att stå och suga på en glödande pinne som leder till cancer, KOL och diverse andra problem? På spårvagnen hem sitter två kilar och har varsin cigarett i handen och bara väntar på att få gå av spårvagnen så de kan få stå där och röka sina glödpinnar. Jag förstår inte...

Menmen. Dagen har även innehållit en hel del positiva saker. Jag känner på mig att HSM kommer bli en riktig succé och det kommer att bli så roligt! Jippie! :)

Ja, Tack för mig då. Over and out.

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0