18 Mars

I dag och imorgon är det studiedag, så himla soft! Så skönt att slippa ifrån idiotklassen och allt annat, haha. Jag började denna slappdag med att lyssna på Ringaren i Notre Dame och vika tvätt. Erkänn duktigt?
Nu har jag precis läst en massa bloggar, varav de typ 2-3 sista inläggen endast bestod av bilder på mat, så jag blev jättesugen på mat, men jag inser förstås att det inte riktigt funkar att äta lunch 10:40, haha.
Ja, idag är jag så himla glad! Kan jag inte få vara hemma jämt? (A) Närå, jag vet att det skulle bli jättetråkigt, men drömma kan man ju! Hm, typiskt, nu kommer jag inte på mer att skriva. Aja, jag återkommer, var så säkra!

Tbx

Nu ska jag försöka skrapa ihop ett inlägg efter den längre pausen. Dock mår jag inget bra idag, så det blir nog inget fint inlägg.
Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan, är så trött på skiten. Vill vara kvar på förskolan, mycket roligare.
Igår på vägen hem från Åre fick jag ett sms från en av de jag umgås med i skolan som gjorde mig jätteupprörd och orsakade världens oro hos mig. Sedan ringer hon strax efter att vi hade kommit hem och säger att det var ett skämt. Det uppskattas inte, kan jag ju säga. Jag vill verkligen inte tillbaka.
Det jag helst av allt vill just nu är att ha en riktig supermyshelg med de jag älskar mest i hela världen. Chips och dip och melodifestivalen + systerskapet låter som den perfekta medicinen mot min deppighet. Naej, usch. Inget känns särskilt bra idag. Åh! Jag orkar verkligen inte. Jag tycker inte om det här, jag vill vara med er varje dag i skolan som förut! Nej, nu börjar jag nästan gråta snart så nu får det räcka. Hejdå.

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0