29 Juni

Fick hem mina betyg idag. Jag är så glad att båda betygen där det var på gränsen fick jag det högre alternativet. Det blev 2 MVG, 2 VG och 1 G som jag tänker överklaga. Det var i estetisk verksamhet. Grejen var att hon sa att jag skulle få en chans att med alla lärare i ämnet diskutera varför jag är värd VG, men det fick jag inte, därför hoppas jag att det inte är hugget i sten och att jag kan övertyga dem. Det går säkert inte, men jag lämnar inte det här utan en fight. Såg också i brevet att de vanliga lektionerna börjar dagen efter uppropet. Vanligtvis brukar man väl ha någon form av temagrej första veckan. Menmen. Förhoppningsvis blir det bra ändå.
   Jag är så himla glad att jag redan har 2 MVG av 5 betyg. Det är sjukt coolt, tycker jag och jag hoppas att det bådar gott för framtiden. Min ambition var att, till skillad från i grundskolan, inte få några G i gymnasiet därför hoppas jag innerligt att detta blir mitt första och sista G. Och med lite tur kanske det förvandlas till ett VG, men jag hoppas inte för mycket på det.
   Ok, nog om betygen. Den här veckan är vi i stan eftersom mamma och pappa jobbar. Typiskt då att alla andra ska vara iväg just den veckan, huh? Igår läste jag ut HP och Fenixorden för typ 100:ade gången eller något. Jag var på typ 630 eller nåt när jag började så jag läste nästan 400 sidor igår. Bra jobbat, tycker jag. men man blir väldigt seg av att ligga och läsa så där länge känner jag.
   Idag har jag inte gjort särskilt mycket hittills. Spelat sims och kollat på massor Vänner och även lite Förhäxad. bara 27 avsnitt kvar nu, hehe. Jag håller på och kollar igenom hela serien nämligen. Tid har det tagit kan jag säga. Men inte lika lång tid som det tog att se igenom alla avsnitt av Top Model, dock. När jag är klar med det funderar jag på att kolla igenom OC en gång till och efter det Lost. Crazy? Yep, no doubt about it.

Dags nu kanske?

Två veckor sen senaste bloggen nu, så det är kanske dags för en liten update? Jag skrev ett inlägg, eller två, faktiskt, för nån vecka sedan ungefär. Men jag tog bort dem direkt för jag blev helt enkelt inte nöjd.
   Jag sitter i dörröppningen med bärbara datorn och låter solen lysa på mig genom myggdraperierna här på landet. Och nu känner jag verkligen hur skönt det är att det är sommarlov. Ingen stress, ingen press, inga krav. Bara vara. Det är riktigt nice. Jag har fortfarande inte badat så det är lite skäms på mig, men jag får väl skylla på det halvdana vädret eller något. Plus att jag var i stan fram till torsdag kväll förra veckan så... Kanske att det blir lite bad idag, jag får se. Nej, jag ska ut i solen nu istället, så ses vi snart hoppas jag!

9 Juni

Äntligen känner jag att någon form av inför-sommarlovet-lugn har infunnit sig. Början av den här veckan har för visso varit väldigt stressig och det kommer fortsätta så veckan ut, men stressigt på ett bra sätt. Stressigt för att hinna göra saker man faktiskt vill göra, till skillnad från när det är stressigt för att man har massa skola att göra.
   Treorna går runt med studentmössor och, ja, jag är avundsjuk. Som fan ;) Men ändå känns det skönt att jag inte tar studenten i år.

Alltid lika fel...

Kommer ni ihåg för några dar sedan när jag skrev att jag hade skrivit ett prov som jag trodde att jag skulle få ig på? Gissa vad? Jag var en av fem som istället för att komplettera vissa delar skulle skriva en extrauppgift för att vi hade skrivit tillräckligt bra. Jag har alltid lika fel när det gäller sådana prov ^^ Och gud vad glad jag blev att det var just de människorna som det var som jag ska jobba med. Allt känns himla bra nu alltså. Nu slipper jag ha det där molnet hängande över mig, tack för det! :D Livet leker nu alltså ;)

1 Juni

Nu har jag precis spelat sims och tjatat de fyra nya bondlåtarna som kom ut för någon månad sedan. Så nu skulle det vara bra om en ny skiva kom ut så att jag kan få lite nya låtar att tjata ut ;)
   Idag har jag varit på stan och köpt solglasögon och efter MYCKET om och men hittade jag två bikini som jag gillar, ska välja mellan dem imorrn. Usch vad jag hatar att prova bikini! På det sättet är vintern bättre, då slipper man se fläsket xD
   Dagen i skolan har vart väldigt medioker får man ju säga. Morgonen inleddes med en väldigt intetsägande matteprov, sen ett tema-prov som jag säkert får IG på -_- Sen en meningslös engelsklektion där allt vi gjorde var en hörövning. Sedan lunch och tråkig naturkunskap. Datorkunskapen brukar vara rolig men informationssökning på internet, hur kul är det egentligen? Aja, dagen har ändå vart bra. Så fort solen kommer fram så bryr man sig på något sätt inte om tråkigheterna. Undrar varför egentligen? Vad är det som gör att alla plötsligt blir beroende av att sitta ute så fort det blir sol? Well, well... Tack och hej! 

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0