For the win

Jag är nog aldrig så nöjd med mig själv som när jag totalt ignorerar folk som försöker provocera mig. Har hänt mig vid två tillfällen den senaste månaden. Första gången var på Swedbank för några veckor sen när jag satt och väntade på Camilla som skulle lösa in en check. Jag satt och spelade Candy Crush, minding my own business, när ett gäng ungar sätter sig bredvid mig. Först säger dem hej till mig, vilket jag svarar på. Sedan börjar de "provocera mig", bland annat säger pojken "Jag är så cool, jag har en iphone 4, mn skärmen är sönder för jag tappade den när jag skulle gå på toa". Jag bara satt där och spelade utan att röra en min. Such win! ;)
   Andra gången var igår när jag skulle ta bussen hem från kyrkan. Ett killgäng i typ min ålder satt i den bakre delen av bussen. Jag övervägde att stå upp, men gick till slut och satte mig där i alla fall. Jag lyssnade på musik och brydde mig inte om att de hälsade på mig. Sen började de säga massa saker till mig, hörde inte riktigt allt, jag tog nämligen upp mobilen och höjde volymen två snäpp och låtsades att killarna var luft. "U mad bro?" sa en av dem när jag inte låtsades om dem. Lol. First off, jag är inte en kille, second, jag är definitivt inte din "bro".
   Japp, en av mina talanger är att kunna se helt oberörd ut oavsett vad som pågår runt omkring mig eller vad för tankar som rör sig i mitt huvud. Var nämligen lite orolig för att de skulle gå av vid samma hållplats som jag, men det visade jag såklart inte, och de gjorde heller inte det, så no need to worry. 
   Det tråkiga är väl dock att min förmåga att dölja känslor och tankar samt att jag har ett ganska begränsat kroppspråk blir en svaghet i yrkessammanhang, då man behöver ha ett ganska tydligt kroppspråk när man jobbar med barn, plus att man, såklart, ses som osäker och blyg när man inte är så tydlig med vad man tänker och känner. Men det var väl inte direkt någon nyhet att jag funkar så. Alla har vi saker vi behöver jobba på, liksom.
   Men ja, älskar när jag äger ut folk genom att strunta i dem, helt enkelt. Det var min egentliga poäng med detta inlägg ;)
   Annars då? Sitter och skriver hemtenta och lyssnar på Shoreline med Anna Ternheim för typ 40:e gången på 24 timmar. Hello låt-besatthet, I have missed you! Var ett tag sen nu. Hatar dock alla hennes andra låtar, så ingen risk för en ny idol här eller så ;) Camilla älskar henne tillräckligt, haha. PÖSS PÅ ER!

BF No. 1

Blir så provocerad av folk på typ tumblr som ba: "I was bored..." och så lägger de upp värsta masterpiece-teckningen. Well, fuck you, när jag är uttråkad ligger jag på min säng och druknar i självömkan. Typ. Vadå, bitter? Vad är det för nåt? Inget ord jag känner till i alla fall *tralalala*.
    Well, anyway.... Japp, det är dags igen. Hemtentaskrivande aka uppskjutarbeteende och bloggande istället för att göra det jag ska. Antar att ni är vana vid det vid det här laget ;)
   Annars kollar jag tumblr, vilket tar år och dar när man bara gör det typ en gång i veckan. Nu har det nog gått nästan 2 till och med. I need Internet... Men det ska snart vara fixat förhoppningsvis.
   Kollar också på en 12 år gammal konsert med Bond som jag inte har sett innan. And it's fucking awesome. Massa låtar som jag inte sett live förut, himla trevligt. 
   Kom att tänka på en grej; en av mina favoritsysslor numera är att diska och sjunga med i musik. Och då brukar jag helt ärligt ofta tänka "Fan, jag är så jävla bra på att sjunga", typ *tihi* och då var det en annan grej jag kom att tänka på, att det där med självkänsla/självförtroende är så jävla konstigt. Där står jag i mitt kök och sjunger för kung och fosterland och känner mig bäst i hela världen för att en timme senare ligga i soffan och gråta för att jag känner mig så värdelös. Inte riktigt, men jag tror ni fattar min poäng. Hur funkar det där egentligen? "Det är hormonerna nu när hon är tonåring". Eller nåt, haha. Nähe, det kanske inte riktigt var läge för existentiella frågor just nu då. 
   En annan grej: Jag borde verkligen klippa håret. Drömde till och med i natt att gick omkring på stan och letade efter någonstans att klippa mig. Helt seriöst xD Har börjat tappa jävligt mycket hår, på tal om det. Skrämmer mig lite faktiskt. Måste väl börja äta mer grönsaker eller nåt. Vi kan skylla på det, haha.
   Så var det med det, skulle bara bittra av mig lite ;) See ya! (Wouldn't wanna be ya)

Friday

Tjo!
Idag har grupp "CD" (tihi) framfört sin teater. Det gick kanonbra och jag är så nöjd och har haft så kul de här veckorna. Nu blir det skrivande av slutuppgift nästa vecka och sen är kursen slut. Poff, sa det! ;) Efter det blir det 2 veckors praktik, vilket förhoppningsvis också blir roligt. Då är det också dags för Flimmer Filmfestival. Kommer nog att bli både roligt och stressigt. Men that's the way we like it. Eller nåt.
   Fått hem Sims 4 nu äntligen. Är sjukt besviken på många saker, men som spel så är det ju helt ok roligt liksom. Orkar inte riktigt gå in på det just nu, men jag har spelat varje dag sedan jag fick det, så det borde ju ändå vara något positivt tänker jag.
   I lördags var jag på fest hos Sofie. Efter det gick jag hem. Gick, alltså. Runt 2 på natten. Inte det smartaste att göra ensam. Hade sällskap med Johan till resecentrum visserligen, och sen pratade jag med fie och fia i telefonen hela vägen hem. Innan jag gick innanför min port sa jag "Nu är jag hemma, jag överlevde!" eller nåt sånt. Önskar verkligen att jag inte hade sagt det.
   När jag steg in i porten kände jag hur det stank alkohol i hela trapphuset. Reagerade dock inte så mycket på det utan gick uppför trapporna till vår lägenhet. Kommer upp för sista trappan och ser en man som ligger däckad utanför vår dörr och blockerar den så jag inte kommer in. Blir skiträdd och springer ner och ut genom porten igen. Ringer Camilla som hade Martin på besök som kunde komma till undsättning ;) Camilla öppnar dörren så att mannen vaknar och jag springer upp igen, kommer upp till dörren som är låst. Får panik och ringer på klockan och ropar (glömde visst helt bort att jag har en egen nyckel xD). Blir insläppt och så var det äventyret över, förutom att mannen, som för övrigt visade sig vara vår granne, knackar på dörren ett antal gånger. Fruktansvärt obehagligt och jag har inte känt mig särskilt kartig den här veckan, kan jag lova. Numera har jag alltid ytterdörren låst. Brukar tycka det känns onödigt annars, men nu vågar jag fan inget annat, haha.
   Nu börjar det dock kännas bättre och vi har varit i kontakt med Hyresbostäder som skickat ett brev till grannen med en varning att om något liknande händer igen så kan han bli vräkt. Är så glad att de tog oss på allvar. Japp, apartment life osv.
   Fortfarande inget Internet i lägenheten pga. vi är lata. Vi har inte valt elavtal eller ringt Com Hem angående att alla TV-kanaler inte funkar heller. PH och Idol funkar ju i alla fall :P Har aldrig varit intresserad av Idol förutom när det är auditions innan (gillar att skratta åt människor som tror att de kan sjunga *mohihi*). Men nu är jag helt inne i det av någon jävla anledning. Bara 10 år efter alla andra, hehe. Fast nu när jag tänker efter följde jag faktiskt Agnes säsong. Somnade dock jämt så hade nog ingen större koll egentligen, lol. Ok, nu svamlar jag bara, see you guys soooon! 

September igen då

Helluuu! har fortfarande inget Internet i min lägenhet så då blir det inte riktigt av att blogga. Har massa saker som jag vill skriva om och berätta för er, men frågan är om man pallar...
   Imorgon (förhoppningsvis) kommer Sims 4 hem till mig. Wohooo, so excited! Ska bli så kul att se hur det är att spela det.
   I skolan är det roligt och ganska chill. Vi gör teater just nu, arbetsgrupperna samarbetar 2 och 2. Alltså, jag är i grupp D och vi gör vår teater tillsammans med grupp C. Vår teater handlar om en cirkus där cirkusdirektören styr och ställer med alla och artisterna är ledsna. Men sen blir det bra till slut. Kort och koncist ;) Jag tycker vår teater är riktigt bra och det är sjukt att vi kom på hela idén så fort. Vi har jobbat med den i 3 dagar och har hela föreställningen i princip helt klar för oss. Nu ska vi bara repa, repa, repa. På fredag nästa vecka ska visa upp för de andra. Skoj skoj :) Jag har noll ångest för skolan just nu och det är så jävla skönt. Tack och lov för att terminen började med den här kursen! Snart ska min underkända uppsats lämnas in, men jag är i stort sett klar med den, så hoppas att det går bra med den också.
   September betyder också att det är dags för val snart. Ska bli skönt när det är över, haha. Tack vare att min pappa är dum och bara tänker på sig själv och antagligen kommer rösta på SD, tänker jag rösta på F! för att väga upp. Jag tror inte att deras politik är hållbar, men å andra sidan så kommer de ju i vilket fall inte få tillräckligt med röster för att få majoritet, och om min röst är den som gör att de tar sig in i riksdagen så är det faktiskt helt ok med mig.
   Nu börjar jag bli hungrig och snart på möte med personalgruppen i Flimmer, så ska väl ge mig av från datorsalen och skaffa nåt i magen innan dess. Ni får ha det fint, så ses vi snart hoppas jag!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0