Heh

Haha, snacka om att pms-hormonerna åker karusell i min kropp just nu! Har varit jätteglad hela dagen och njutit av en skön, ledig dag utan något inplanerat. Nu känner jag att humöret bara blir sämre och sämre och att jag känne rmig mer och mer sur hela tiden, det har visserligen sina orsaker *host* Camilla *host*, men i alla fall. Blev ingen NolleP-pubrunda idag eftersom Sofia inte skulle gå och jag inte ville gå själv. Känns trist nu, eftersom jag tror att jag hade känt mig mindre moody då och bara haft kul istället, men nu får jag väl ta det som det är, I guess. Imorrn blir det iallafall Fångarna på "bomull" vilket jag tror kommer bli riktigt kul, så får väl se fram emot det istället då. P&K på er x)

28 augusti

Jag tackar gudarna att jag är ledig onsdag och torsdag (utom NolleP då). Jag är så TRÖTT. Jag vet inte när jag sov ordentligt sist. Trots att jag sov ganska bra i helgen kände jag mig ändå dödstrött, så jag skulle verkligen behöva en lång natts god sömn. Ok, nog snackat om sömnbehov.
   Igår på NolleP hade vi Stadskampen vilket var ett gäng med roliga stationer runt om i Norrköping i lag. Vårt lag ägde, vi vann alla stationer utom en, och gjorde kanon-spex om jag får säga det själv. Det räckte dock inte till vinst. Lag 19 vann, vi var lag  20 så det var iallafall nära... Jag fick för första gången prova Norsk Karaoke vilket var riktigt, riktigt kul. Vårt lag satte dessutom grenrekord.För er som inte vet går Norsk Karaoke till så att en person i laget har hörlurar på sig som stänger ute ljudet runt omkring och så ska man nynna låten man hör och laget ska gissa vilken det är. Jag fick börja och fick då nynna "Euphoria" vilket var riktigt nice. En annan riktigt jobbig gren var den där man får en lapp som det till exempel står "hand mot axel" och ska man tillsammans med någon i laget inta den posen med lappen emellan, och så gäller det att inte tappa lapparna. Jag fick stå i en otroligt påfrestande ben-ryggböj (vet inte hur jag ska förklara), idag har jag träningsvärk utav bara den i benen.
   Idag har vi haft vår andra gruppträff utan handledare. I fredags fungerade vår grupp jättebra och jag tror att alla var nöjda med indelningen, även om vi kanske var lite väl många. Vi var nio medan vissa andra grupper bara är fem. Chocken blev då ganska stor när vi plötsligt ska få in ännu en medlem i vår grupp, som tyvärr totalt förstörde vår grupp. Hon betedde sig riktigt illa, presenterade sig inte eller frågade vad vi hette, tog helt över diskussionen, ifrågasatte ständigt det vi andra försökte säga och tyckte dessutom att hon kunde gå en timma tidigare eftersom hon skulle ta campusbussen en timme tidigare trots att det går en i lagon tid efter att lektionen egentligen slutar. Nej, usch. Vi har försökt framföra till läraren att vi tycker vår grupp är för stor (egentligen vill vi bara bli av med "henne" men det kan vi ju inte riktigt säga) men det var som att prata med en vägg, vad jag förstår. "Ja, jag vet att er grupp är stor eftersom det är jag som har satt ihop grupperna" Jamen, gör något åt det då? Varför ska vår grupp vara enorm bara för att det är lättast att sätta in folk i grupp A för att den kommer först? Löjligt. Aja, det var väl allt från mig. Nu ska jag nog väldigt snart gå och lägga mig, så skönt ska det bli! Puss puss på er!

Helg

Oj, vad de har gjort om på blogg.se, hittar ingenting, haha. Nej då, det blir nog bra, man måste vänja sig lite bara. Idag hade jag tänkt ta tag i att kolla upp vilka böcker jag behöver när och hur mycket osv. Tror ni schemasidan funkar? Nej. Så jag vet inte ens när jag börjar på måndag eller någonting. Fruktansvärt irriterande. Men tror att jag snart har fått tag på de böcker som det är mest akut med, så får jakten fortsätta sen. Jag måste säga att det är rätt rejält stressande hur många böcker man förväntas skaffa när kurserna är så korta, man hinner liksom knappt skaffa dom i tid, även om man är ute i god tid, vilket jag inte har varit till den första kursen. Jaja, jag tror att jag helt enkelt bara måste lugna ner mig och inte bli uppstressad och ta en sak i taget, så kanske det ordnar sig till slut. Synd bara att man får så många anledningar att bli stressad hela tiden. Om jag kunde komma in och se schemat skulle jag vara betydligt lugnare än vad jag är nu.
   Igår var jag och mina systrar i Stockholm och shoppade lite och hälsade på mormor. Det var kul och jag var inte ett dugg stressad eller orolig över skolan. Varför ska allt krånglas till så mycket hela tiden? -.-
   Aja, om typ 2 och en halv vecka har vi vår första tenta, vilket känns läskigt, men inte så stressande eftersom jag räknar med att ha tillräckligt med tid för att lära mig allt. Det är ju mest nu när det är Nolle-p på kvällarna också som det blir extra svårt att hinna med allt man vill och behöver göra, så till nästa lördag hoppas jag att jag ska ha lyckats landa i ett lagom stressat lugn, haha. Tack för nu!

Litteraturpanik

Jag har super-superpanik just nu, och är väldigt sur på alla äldre elever som påstod att det inte var så bråttom med att skaffa kurslitteratur. Nu har jag hamnat i situationen att jag har en bok på 75 sidor jag ska ha läst (och ha koll på vad det står också, antar jag) och den finns inte att få tag i nånstans! Alltså, beställer jag på internet tar det ju ett tag att få den, det är långa köer till den på både stadsbiblioteket och skolbiblioteket och de studenter som säljer har en tidigare upplaga, så jag vet inte om den funkar. HJÄLP!! Hur gick det här till?!

Dag 2 på LiU

Ja, som rubriken säger: dags för dag 2 på LiU, den dag då själva plugget började. Dock var det iof mest informationsföreläsningar idag men de har redan hunnit nämna typ tusen gånger att man måste börja läsa redan från dag 1. Har fått lite småpanik då och då under dagen, men för sjutton! Det löser sig!
   Nu är jag jättetrött. Jag är verkligen inte van vid full koncentration en hel dag längre, och det märks, kan jag säga. Imorgon börjar vi inte förrän efter lunch, jippie!! Nu har jag börjat umgås med två andra tjejer, varav en jag har träffat lite innan på ledarutbildningar med kyrkan, så det ska nog också bli bra, hoppas jag. Dock kommer vi snart delas in i arbetsgrupper så då lär det väl vara ens arbetsgrupp man har mest kontakt med, kanske. Så hoppas på bra folk i gruppen. Men det får vi inte reda på förrän imorrn.
   Ja, det är ungefär allt mitt liv har att erbjuda just nu, orkar helt enkelt inte så mycket mer, haha. Livet är hårt som student, börja fan inte plugga alltså, jag bara varnar er ;)
   Nej, skämt åsido, bara man kommer in i det så tror jag absolut att det kommer superlösa sig, hihi. Nu tar tröttheten över och jag säger inget vettigt, så nu blir det nog nåt serieavsnitt innan sängen. Pussar och kramar!

20 augusti

Hej, nu är jag här igen! Mycket har hänt den senaste tiden, så jag orkar inte riktigt snacka om allt, hehe. Så vi går rakt på denna dagen. Min första på förskollärarprogrammet.
   Igår var det smygstart på Nolle-P med lekar och fika i vasaparken. Jag fick då kontakt med tre tjejer och vi bestämde att vi skulle träffas och fika innan uppropet och sen gå dit tillsammans, så det kändes jätteskönt att ha någon att gå dit med, annars skulle jag nog nästan inte ha vågat gå in. Sedan var det dags för korvstoppning i hjärnan med massor av information om ditten och datten. Efter att ha spenderat dagen tillsammans med de här tjejerna så kan jag ju säga att vi nog inte har så värst mycket gemensamt, de röker som skorstenar allihop till exempel, så förhoppningsvis lär man känna lite annat folk också under NolleP-veckorna. Kvällsaktiviteten idag var lekar i grupper med olika stationer och korvgrillning. Trevligt, var det. Jag hoppas att det bara kommer blir bättre allt eftersom tiden går. Och det blir det säkert. Det säger alla faddrar och allt vad det heter, så får väl lita på det helt enkelt. Tagg för skola 8.15-17 imorrn då, tjohej! Och eventuellt Pulsfest på kvällen. Men det skiter jag nog i... Aja, tack för mig!

1 augusti

Nu var det ett tag sedan igen. Den största anledningen är inte att jag inte har haft lust, för det har jag haft, men grejen är att jag typ stör mig på ljudet av tangenterna när man sitter och skriver mycket, så då tänker jag att andra också gör det så för att ingen ska fråga vad jag håller på med låter jag bli att skriva istället ^^ Normal var man, ja.. Och att skriva från mobilen är alldeles för jobbigt med mina mini-tangenter. Hehe, sickna problem, va?
   Jaa, vad har man att säga då? Jo, att den här sommaren har varit så sjukt tråkig vädermässigt. Annars har det faktiskt varit en av de bättre somrarna på senare år. Jag tycker att jag ändå har hunnit med en hel del, träffat mycket vänner och så, så det känns helt okej. Har inte varit på Gröna Lund än, vilket jag har längtat efter hela sommaren, och det ser inte ut som att det kommer att bli av heller :( Nån av alla mina läsare som vill åka dit med mig? ;) Nej, men på något sätt ska jag väl få till det innan skolan börjar, får väl åka själv i värsta fall, antar jag.
   Mindre än 3 veckor kvar tills jag börjar på universitetet. Nervositeten och oroskänslorna börjar komma smygande tillbaka nu, men jag försöker att inte låtsas om dem. Måste också se till att ordna allt som ska ordnas innan allt drar igång... T.ex. ska man begära utdrag från belastningsregistret hos polisen så att man kan bevisa att man inte är pedofil eller något sådant. Själv har jag ju förstås inget att oroa mig, helgon som jag är (a). Men så är det förstår ni, nu ska jag avsluta detta inlägg för snart börjar top model, så bye bye!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0