Lollipop

Tjo!
Ja! Äntligen något som går min väg, G på hemtentan jag hade omtenta på. Då släpper vi det, tack! *lättnadens suck*. Synd bara att typ tusen andra problem återstår. Nåja, man kan inte få allt, som jag brukar säga ;) 
   Idag är det läsning av avhandling som står på schemat. Tyvärr finns det ju så himla mycket annat roligare som man kan göra, hehe. God, I am just totally incorrigible xD Tror dessvärre inte att jag kommer bli mer disciplinerad i yrkeslivet heller. Jag är bara inte sån, helt enkelt. Det var btw det bästa med att vi fick välja arbetsgrupper själva till första halvan av den här kursen - alla i min grupp har samma arbetsmoral och inställning till skolan (dvs. alla är lika lata *tihi*).
   För att prata om något helt annat, så förstår jag inte varför jag har sån himla otur med hörlurar? Först i början av sommaren tappade jag bort mina braiga, dyra hörlurar. Körde då med de gula skräpen vi fick på turistbussen i Österrike. Räknade inte med att de skulle hålla så länge och det gjorde de inte heller. Det blev glapp i den ena och jag köpte nya billiga på TGR. De glappade litegrann redan från början, om jag ska vara helt ärlig, men de höll iallafall en månad ungefär innan jag hade lyckats ha sönder dem genom att de stretchades ut så att koppartrådarna inuti sladden kom fram, lol. Så, de slängde jag för exakt 16 dagar sedan. Guess what? De nya jag köpte glappar sedan i lördags, inte bara den ena utan båda lurarna. Det finns bara ett läge där båda fungerar. När jag använder dem till datorn måste jag sitta och dra i sladden för att det ska funka. Not too happy about that... Hade jag pengar skulle jag köpa nya dyra kvalitetslurar från typ Philips, men just nu har jag bara råd med TGR-skräp, och det är verkligen sant att man får det man betalar för! I detta fallet åtminstone...
   Nu ska jag återgå till plugget! Om nu någon tror på det... ;)

Torsdag

Sak jag var tacksam över imorse: Att jag slapp vakna i en bastu. Sak jag inte var tacksam över imorse: Att det var mulet och trist. Så två sidor av samma mynt kan man säga. Men jag vägrar börja med långbyxor och kämpade tappert i mina shorts mot regnet som föll (i måttliga mängder) på mig när jag cyklade till skolan. Men nu verkar det faktiskt som att solen tittar fram lite grann, alltid något.
   Bästa grejen idag: Satt vid ett bord i skolan och pluggade lite när två äldre herrar med resväskor kom in. När de kom närmare hörde jag att de verkligen var überbritter. Asså tänk er den mest urtypiska brittiska herren ni kan komma på, de pratade och betedde sig precis så. Dear lord, it was awesome, haha. Ibland älskar jag hur knäpp jag är xD
   Var väl typ mest det jag ville säga, måste ge mig av till dagens lektion snart. Typ nu, så see you later alligator!

Tisdag

Just nu så känns det verkligen som att problemen bara hopar sig och så fort jag har löst ett problem så kommer nästa. Trots det så måste jag ändå säga att jag håller förvånansvärt god min. Jag mår bra ändå, på något sätt. Jag tror en stor del av det är att vi allihopa i klassen är lite lätt stressade och oroliga inför denna sista termin och dess examensarbete som man bävat för ända sedan man påbörjade den här utbildningen. Det liksom hjälper att andra också tycker att livet är lite tyngre än vanligt ;)
   Nu kunde jag i alla fall registrera mig på kurserna, alltid något. Och jag har fått en praktikplats och ska göra min ompraktik när de andra i klassen gör slutpraktiken, så får jag göra den efter examensarbetet, helt enkelt. Det där ska nog lösa sig, tror jag.
   Ett annat stort problem som jag hoppas ska lösa sig snart är att jag inte har tillräckligt många godkända poäng för att få CSN för den här terminen. Men eftersom jag lämnade in hemtentan jag fick U på för ett tag sedan så borde den vara färdigrättad och (förhoppningsvis) godkänd snart och då löser sig även det problemet.
   Menmen, som sagt så håller jag humöret uppe hyfsat ändå. Jag suckar ett antal gånger per dag över att saker och ting inte bara kan lösa sig någon jävla gång, men sen går det över igen, haha.
   I helgen var jag på landet och hade det bara så skönt. Tog första doppet i sjön för i år, skandalöst dåligt av mig, haha. Men jag har haft lite annat för mig i sommar så det har inte blivit av förrän nu.
   Japp, så var det med det! C ya pals!

Yao!

Hej på er! Idag säger vi grattis på 8-årsdagen till bloggen ;) Now if that's not insane, I don't know what is! 
Idag började skolan igen. Det var kul att träffa klassisarna igen och over all måste jag faktiskt säga att det var en positiv känsla att komma tillbaka. Konstigt nog, sån ångest som jag haft hela sommaren. Men just nu känner jag mig redo för att ta tag i allt och bli klar med det här. Vi får se hur länge det håller ;)
Det var väl allt jag hade att rapportera för nu. Vi hörs hörni!

Jaaa!

Äntligen är jag klar med hemtentan och loggboken till sommarkursen! Tog sån jääävla tid, helt sjukt. Helt och hållet mitt fel, naturligtvis. Ingen tvingade mig att spara allt till de sista dagarna, höhö. Nu är jag helt utmattad, det blir inte många knop resten av kvällen. Inte för att det är någon skillnad mot hur det brukar vara, men ändå.
   Imorgon har jag min sista sommarlovsdag och sen börjar allvaret... Och ja, vad kan jag säga om det som jag inte redan har sagt tusen gånger? Fan vad jag ska njuta av dagen imorrn!! Vet inte exakt vad jag ska göra, men det ska helst inte innebära allt för mycket kroppsrörelse, haha xD Sömn och netflix får den gärna innehålla, i övrigt får vi se.
   Idag är en sån där irriterande dag då jag är hungrig precis hela tiden, utan anledning. Jag har ätit både frukost, lunch och middag (för högst 2 timmar sen) men min mage kurrar likt förbaskat nu i alla fall. Har ni också såna dagar ibland?
   Min hjärna är gelé, orkar inte skriva mer nu :P

Go!

(Gissa vilken låt min rubrik syftar till? Mission Impossible osv ^^)
Jao, nu måste jag säga att jag är lite nöjd med mig själv ändå. Minns ni hemtentan med 4 frågor varav en jag fick U på? Inte det? Konstigt, med tanke på att jag skrev den i mars... Aja, nu har jag i alla fall lämnat in den förbättrade och förhoppningsvis G-värda versionen av fråga 1. Varför i helvete det var så långt mellan inlämningstillfällena kan man ju verkligen fråga sig men who am I to judge liksom? Nuså, ska vi bara skriva hemtentan och skriva färdigt loggboken till sommarkursen så... Börjar skolan igen, ja, det var inget. Tänkte säga "så kan vi chilla sen". Ha!
   Anyway, började se på Netflixserien "Between" för ett tag sedan. Det var bara 6 avsnitt så det gick fort. Då kunde man ju tro att jag skulle skärpa mig och inte börja med nästa serie förrän allt skolarbete var klart. Men närå, jag började se "Orphan Black", och den var naturligtvis spännande som fan, så det blir svårt att hålla sig ifrån den när jag ska försöka råplugga hela veckan. Nåja, I can totally do it.
   Jag blir lite nojig att jag typ börjar få sömnproblem nu eller någonting för i natt, alltså, jag fattar inte vad jag höll på med:
Först vaknade jag, tänkte "varför är jag vaken, klockan har inte ringt än. Jaja, är väl säkert dags att gå upp snart ändå." Kollar klockan (borde kanske sluta göra det?) 3:45. Alltså, what? Varför i helvete var jag vaken kvart i 4 på morgonen utan anledning? Somnade om, vaknade igen, klockan är 5:30." Nej, bara nej, kan du lägga av, somna om!" Vaknar nästa gång ungefär 6:45 och låg sedan vaken ända till klockan ringde halv 8. This is not ok, I need my frikkin sleep! :'( Var helt sinnessjukt trött hela kvällen efter jag kom hem från Linköping igår också, så lär ju ha behövt sova hela natten egentligen. Gaah! Blir arg. Let's hope att det var några ljud eller nåt som väckte mig och att jag inte är på väg att "go crazy". I don't even know what that means, haha.
   Nu ska jag ätaaaaa *NOMNOMNOM* Pöss!

Helluuu

Tjo!
Befinner mig i Linköping. Idag är det redovisning av våra grupparbeten om olika författare som står på schemat. Om jag ska säga nåt om denna kurs så är det att jag tycker så mycket om vår lärare! Jag önskar att jag läste något av lärarprogrammen i Linköping istället så jag fick ha henne mer ;) Hon är otroligt ironisk på ett underbart sätt och hon är engagerad och vill verkligen att kursen ska bli så bra som möjligt och det uppskattas verkligen. Innan lektionen började imorse så kom hon fram till mig för att kolla att jag var ok eftersom jag typ blev lite "påhopppad" av en annan i kursen när vi hade diskussion förra veckan. Hur gulligt är inte det då? :3 Haha, närå, nu överdriver jag väl kanske, men jag blev glad att hon frågade i alla fall. Som svar på frågan, ja, jag tog illa upp just när det hände men sen glömde jag bort det hela väldigt fort, så det var inte så farligt.
   Nästa vecka börjar riktiga skolan igen. Det känns skit, måste jag säga. Jag måste fortfarande på något sätt lyckas ta igen 5 veckors praktik, ha 4 veckors slutpraktik och skriva ett examensarbete, för att bara nämna några saker. Hur jag ska lyckas ro allt detta i land känns fortfarande väldigt oklart, men det måste väl bara gå på något sätt, helt enkelt.
   I går kom jag äntligen ihåg att inte lämna DVD-skiva kvar i datorn (och bli väckt av ljud och blinkande ljus mitt i natten som de två senaste nätterna) så fick sova hela natten. Halleluja! Dock vaknade jag ändå innan klockan, dvs innan 6.30. Jävligt onödigt om ni frågar mig. Förvisso var ju igår första kvällen i mannaminne som jag släckte lampan innan 12, så jag har väl vant mig vid att sova lite kortare tid, I don't know. Varför jag berättar detta har jag inte den blekaste aning om, tyckte kanske att inlägget skulle bli lite kort annars och känner inte direkt att jag har något mer att berätta, haha.

8 augusti

Hello! Sorry för den långa frånvaron, men you know the drill vid det här laget antar jag...
   Idag tänkte jag skriva om en sån där artikel som delas av folk på facebook som gör mig så jävla förbannad. Ok, jag hatar typ 75% av alla idiotiska länkar saker som folk delar på facebook men nu tänkte jag prata om en av dem. Den handlar om en man och hans übersnygga modellflickvän som fick ansiktet i princip bortbränt i en eldsvåda. Men, det här är ingen vanlig historia om en vanlig pojkvän, nej, för vet ni, den här pojkvännen, han stannade hos sin flickvän trots hennes brännskador OCH inte nog med det, han har friat till henne! Alltså kan ni tänka er? Nobelpriset i manlighet till denna pojkvän DIREKT! Tänk att han inte gjorde slut med sin flickvän trots att hon blivit ful! För det är i alla fall vad jag tolkar att den här artikeln vill säga. Tänk hörrni, han älskade henne för mer än hennes utseende, är det inte spektakulärt? Alltså, tillåt mig SPY på dessa så kallade sensationshistorier. Vad är det för jävla värld vi lever i, jag orkar inte?!
   Jag hatar också alla dessa klickbetessidor som typ "lajkat", "omtalat" och allt vad fan de nu heter. De tar saker som folk skrivit/laddat upp på Internet, utan att kreditera de som skapat innehållet från början och så gör de larviga "10 saker du inte visste om..." och liknande och tjänar massor med pengar på reklam när folk (även jag) inte kan låta bli att gå in och läsa, alltså det är så fult.
   Hehe, japp, när jag äntligen pallade att komma tillbaka hit så får ni bara massa bitterhet slängt på er, förlåt! Då har jag ändå haft en riktigt bra dag idag och njutit av dag 4 med CF (Camillafritt) så det var väl kanske lite onödigt av mig, men jag blir bara så arg xD Jag har köpt mig en liten (stor) godispåse och tänkte sätta igång HP och Fenixorden här så får vi se vad som händer efter det. Puss!
   Va? Vad sa ni? Vill ni höra om vad jag gjort i sommar? Jahaaa.... Alright, låt mig fundera lite. Jag har:
* läst alldeles för mycket fanfiction (när jag borde läst till min sommarkurs)
* läst till min sommarkurs (faktiskt! ;) )
* spenderat 10 (tror jag) underbara dagar på Öland
* spenderat a grand total of 7 dagar på landet, crazy, I know!
* varit på Smultronstället
* kollat alldeles för mycket filmer och serier på Netflix (när jag borde ha pluggat)
* ätit alldeles för mycket godis, chips, ostbågar och läsk
* ätit alldeles för lite normal, vettig mat
* lekt med Hilma
* fått en ny idol, RuPaul ;)
Ja, det var väl typ det. Nu får ni ha det så bra, tills vi ses nästa gång!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0