Ja, Bitte

Hallo!
Hemkommen från underbara Österrike nu. Fan, vilken resa. Och vi vann. Vi fucking vann, igen! Nu börjar det nog sjunka in faktiskt ;) Men skriver mer om resan senare, tänkte jag.
   Som ni vet så har min mobil fått utstå både det ena och det andra under resan och den har väl egentligen sjungit på sista versen ett bra tag nu. Jag ville väldigt gärna ha en iPhone 6, men sen hade 3 ett erbjudande på iPhone 5s som jag igår hela eftermiddagen velade över om jag skulle hoppa på. Men jag tog liksom aldrig riktigt steget, det kändes "läskigt". Eh, ok x)          
   Anyhow, imorse tappade jag min dator i golvet och ena "gångjärnet" lossnade lite (helt och hållet egentligen, men jaja, vi kallar det "lite"), men den funkar fortfarande i alla fall. I should obviously not be trusted with tekniska prylar...
   En stund senare försökte jag lyssna på Spotify och spela Candy Crush samtidigt på min mobil, vilket den inte klarar av. Och det vet jag ju om, ändå skulle jag prompt försöka. Efter ett tag fick jag spel när mobilen ballade ur totalt och jag gjorde därmed färdigt beställningen på 3 och vips så är en 5s på väg till mig. Så kan det gå när Karro blir förbannad... Blir spännande att se om jag klarar av att ta bättre hand om den, haha. Den fanns bara i svart dock, och det vill jag inte ha egentligen, men det spelar väl inte så jävla stor roll kanske.
   Om jag inte har nämnt det (eller om det inte har märkts på mig) så kan jag ju tala om att jag har blivit så galet virrig på sistone. Glömmer saker, tappar saker, har allmänt dålig koll, und so weiter... Igår insåg jag att jag glömt anmäla mig till salstentan nästa vecka. Alltså, jag. Orkar. Inte. Med mig själv. Nu kommer det antagligen att lösa sig ändå, då man brukar kunna få skriva upp sig på en lista innan tentan och sen få komma in efter en halvtimme om det finns platser kvar, vilket det brukar göra. Men i alla fall, varför kan jag inte bara skärpa till mig någon gång?
   Annars är allt så bra så! :D Inget håller mitt humör uppe bättre än en vinst i Eurovision! Det är världens solsken ute men jag sitter inne *tihi*. Men det ska jag väl göra nånting åt snart, antar jag.
   Nåväl, jag lever och allt är fint, jag återkommer (förhoppningsvis) och skriver mer om Österrike-vistelsen när jag har samlat ihop de tankarna lite ;)

11 maj

Ey yo! How you guys doin'? I'm doing fine, thank you. Närå, men allvarligt, trots att det finns ett helt gäng med stressmoment i mitt liv för tillfället så mår jag ändå bra. Jag vet inte, helt plötsligt var det som att min hjärna gjorde en helomvändning och gick in i "positive mode" helt på eget bevåg. Kanske är det för att det är vår, eller för att vi snart åker till Österrike, eller så blev det tröttsamt även för min lilla hjärna att vara negativ och bitter hela tiden ;) Men oavsett anledning tackar jag och tar emot. 
   En annan sak jag plötsligt lyckats med är att jag har lyckats bli av med mina torra läppar och därmed även slutat dra bort skinn från dem. Ganska logiskt iof, när läpparna inte är torra finns det inget att dra bort ^^ Yep, så kan det gå. Haha, alltså, vem vill veta det här? xD
   Helgen spenderades med att göra absolut minsta möjliga. Läsa kurslitteratur skulle jag ha gjort men det glömde jag så lägligt bort, så det fick jag göra tidigt i morse istället. Och så hade jag dessutom svårt att sova igår så ni kan ju gissa att jag är trött idag? Heldag i skolan på det också, perfekt recept på trötthet! Men det var nog ingen i min kära arbetsgrupp som kände sig särskilt pigg imorse verkade det som, så det gjorde inte så himla mycket. Nu ska jag i vilket fall dra till stan och möta upp Johanna och Hilma, så får vi se vad som händer. Kram på er!

OMG 2 inlägg på 1 dag ;)

Jag för en stund sedan: Sitter och läser kurslitteratur. Känner spontant att jag inte vill läsa ett enda ord till för kvällen, vare sig det är kurslitteratur eller annan läsning. Stänger då alltså ner PDF:en och vad är det första jag gör efter detta, undrar ni? Går in på Tumblr och läser, läser sedan fanfiction och avslutar det hela med att läsa bloggar. Vilka lögner jag far med hörrni ;)
   Japo, så är det här i livet. Måste skaffa euro! Kan någon påminna mig?

5 maj

Hej på er!
Så var det maj igen då. Ligger i sängen och läser kurslitteratur med musik i öronen. Kör shuffle på iTunes och när en låt från förra årets Eurovision kom upp insåg jag att idag för 1 år sedan var vi på väg till Danmark. Oh how glorious those days were ;) Och inom en inte allt för snar framtid är det dags för Österrike! Känner mig dock lite stressad över det nu när jag inser att det blir en del att göra i den här kursen. Jaja, problem är till för att lösas och så vidare!
   Igår fick jag besked att jag kommit in på en av sommarkurserna jag hade sökt, så nu blir jag i alla fall inte helt utan inkomster i sommar, skönt! Jag kör visst rekordförsök i antal utropstecken per inlägg idag märker jag, haha. Nej, men ville väl mest bara uplysa er om dessa oerhört viktiga saker, så nu blir det tillbaka till kurslitteraturen. See ya!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0