14 december

Jag minns förr i tiden, när december var min mest aktiva bloggmånad. Det gick över, hörrni ;)
Har jag nämnt hur mycket jag älskar Lucia? Det gör jag i alla fall! I fredags hade vi (kören) vårt traditionsenliga luciatåg i Matteuskyrkan. Det gick såå bra och var så sjukt snyggt, om jag får säga det själv, haha. Senare på kvällen var det ridning och vi hade hoppning, vilket gick bra. Så skönt för självförtroendet, efter dippen när jag hade ramlat av :)
   Lördagen började med att jag tog hand om Hilma medan Johanna och Camilla var och tränade. Vid 19 bar det av till Sofie för lite spelkväll, kanske man kan kalla det? ;) Vi spelade i vilket fall beerpong och Munchkin. Jag hann dock inte vara med så länge eftersom det äntligen var dags för Lucia Movie Night!
   Årets filmer: En man som heter Ove (bra!) Moby Dick (som egentligen hette nåt helt annat har jag insett, men kommer inte ihåg vad ^^ den var också bra) och till sist Point Break, som sög. Så det var ju lite trist avslutning på det hela, men man kan inte få allt! 
   Otroligt märklig känsla att sedan komma hem 7.30 på morgonen för att duscha, borsta tänderna och gå och lägga sig xD
   Helgen avslutades med Luciatåg på Konstmuseet samt konsert innan Norrköpings Lucia kom till Hedvigs kyrka. Så ja, mycket att göra, men det är så vi vill ha det, hehe. Skaffat mig en Tinderdejt har jag också gjort. Om nu en promenad räknas som en dejt :P Känns som att vi klickar bra på Kik i alla fall, men verkligheten är ju en helt annan för en socially awkward jobbunge som jag *bitter laughing*. Nej, men det blir säkert bra det där! Pöss på er!
 

7 december

Så har då en vecka gått på denna julmånad. Sista månaden på det här året, vilket känns läskigt som fan. 2016 är i princip ett helt oskrivet blad och det skrämmer mig verkligen. Men... Allt ordnar sig, right?
   Anyhow, det var inte det jag kom hit för att gnälla över! Jag tänkte berätta om min allt annat än fridfulla morgon. Jag drömde en asläskig dröm och när jag hade lyckats tvinga mig själv att vakna så låg jag typ och grät, men tog mig upp ur sängen och gick för att dricka vatten. Då insåg jag plötsligt att jag inte alls hade vaknat, jag låg fortfarande kvar i sängen och drömde. Så jävla äckligt var det! >.< Tror aldrig jag har varit med om det förut, att liksom "vakna" i drömmen sådär. Nej, usch. Nu ska jag se sista avsnittet av Absolut Svensk innan jag fortsätter pluggandet. Puss på er!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0