29 November

Har fått reda på vilket ämne jag ska debattera om på fredag nu (dock inte om jag ska vara för eller emot). Och det blev dödsstraff. Det är jag nöjd med för där har jag ändå hyfsat mycket att ta av och det är också något som faktiskt engagerar mig.
Idag har jag övningskört för tredje gången och för första gången kändes det faktiskt som att jag hade koll på vad jag höll på med och det gick mycket bra den här gången, fick faktiskt bara motorstopp en gång idag, haha.
Jag är trött idag. Dels för att jag satt uppe och kollade på en ytterst underhållande film till halv tolv och dels för att jag har mensvärk. Fast jag har tagit en tablett nu så det känns inte så mycket.
Jag har kommit fram till att jag har ganska mycket att vara glad över just nu och det är ju bra. Ändå vaknar jag och känner mig orolig hela tiden, men det är för att jag inte har 100-procentig koll på skolarbetet just nu. Men jag tror inte att jag behöver oroa mig så mycket för det, för det lär ordna sig.
Och så måste jag skriva en önskelista också. Önskar mig ingenting vad jag vet.... Nån som har något tips?

26 November

Sitter i skolan och försöker få ordning på debatt-grejset. Alltså det går verkligen inte att hitta NÅT bra argument mot homoäktenskap. Personligen är jag ju glad för det eftersom jag vill att det ska bli så men i fråga om mitt skolarbete så är det väldigt frustrerande. Ofta man kan komma till en debatt med endast 2 argument? Förhoppningsvis behöver jag inte argumetera just det.
Skoluniform är också svårt att hitta både fördelar och nackdelar med. Skolan känns helt enkelt ganska seg just nu. Förhoppningsvis blir det roligare sedan när det här är över och vi ska börja med tidningsarbetet.
Jag har funderat på att den här bloggen är ganska meningslös, det är ju ändå bara en som läser. Visst är det skönt att ha någonstans att ventilera sina tankar och jag tycker att det är roligt att skriva blogginlägg, men ändå.
Har en ny förkylning på gång också IGEN. Jag har räknat ut att jag har haft ca 4 eller 5 kraftiga förkylningar det senaste halvåret. Sådana som man i vanliga fall bara har kanske en gång om året, nästan inte ens det. Borde nog gå till skolsköterskan och diskutera saken, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga...
Aja, i vilket fall så är det snart jullov! Det är härligt i alla fall.
Mors! 

20 November

Till att börja med ska jag väl säga grattis till min farmor som fyller år idag :)
Sen kan jag fortsätta med att säga att föregående inlägg gäller för just den dagen, för då kändes det så. Hur man känner för saker kan ju ändras en hel del. Idag känns det mycket bra kan jag säga :D
Hade lust att skriva ett litet inlägg i debatt-tider här i skolan.
Ämnena som ska tas upp i vår debatt är abort, dödsstraff, homoäktenskap och skoluniform (nyligen bytt från religionsdiskriminering, tack och lov!).
Tanken slog mig att vad man tycker och tänker kan förändras så mycket när man verkligen ska sätta sig in i ett ämne på det sättet som jag gör nu,
När vi skulle dra igång med det här sa jag: "Det kommer vara väldigt svårt för mig att argumentera för dödsstraff eftersom jag är så starkt emot det. Abort är jag för men jag kan förstå de som inte är det". Det första jag gjorde var att läsa ett blogginlägg om abort av en person som var väldigt starkt emot abort av orsaker som enligt mig var ohållbara och idiotiska. Följden blev att jag blev väldigt upprörd och sur och var tvungen att surfa privat ett tag för att lugna ner mig, Däremot när jag läste argument för dödsstraff reagerade jag knappt någonting trots att jag trodde det skulle bli det svåraste. Jag höll inte med om det som stod men jag upptäckte att det inte rörde mig så mycket i alla fall.
Tänk så fel man kan ha om ens personliga åsikter.
Jag tyckte det var roligt att läsa om homoäktenskap, som jag självklart är för, eftersom för-sidan hade mycket bra och hållbara argument medan mot-sidan i princip inte hade något att komma med. Sånt är ju faktiskt roligt tycker jag.
Tack o hej!

Blä

Fy fan för allt vad skola heter just nu.
Jag hatar min klass, vi får aldrig nåt nytt att göra på temat och allt bara allmänt suger. Fick just ett mynt skjutet (av misstag) på mig av Denis varpå han och Henrik får århundradets skrattanfall.
En typisk dag för Karolin i BF1b. Usch. Varje gång jag har haft en underbar helg eller så med sina underbaringar och sen kommer tillbaka till skolan känns det alltid skit.
Usch och fy för allt vad skolan heter säger jag bara.

Jag vill vara tillbaka till 9Bm1 och vara tillbaka i mitt gamla liv. Jag hatar mitt nya. Nån som har en tidsmaskin till övers eller?

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0