29 juni

Hello!
Idag kör vi på en tag som är rakt av snodd från Clara Henry. Detta är förstås menat att göras i en vlogg, but I don't do that anymore, so, here goes! :D
 
Vilket tuggummi brukar du köpa?
Vid de väldigt få tillfällen då jag köper tuggummi köper jag antingen den Extra med grön text (fruit?) eller Stimorol strawberry lime (det med klegg i)
 
Vad har du alltid i kylen?
Öh, typ smörgåspålägg, I don't know ^^
 
Kex eller schex? (Uttal)
Självklart kex. Göteborgare är knäppa ;)
 
Har du mjölk i kaffet?
Dricker inte kaffe.
 
Apple eller Android?
Apple, eftersom jag har det själv, men har egentligen ingen preferens och tillhör definitivt inte de som typ avgudar marken Apple går på ;)
 
Spolar du vatten på tandborsten innan eller efter du har lagt på tandkräm?
Fattar inte riktigt frågan... Jag spolar tandborsten efter jag har borstat tänderna...?
 
Hur står du vänd i duschen?
Mot kranen
 
Knyckla eller vika toapappret?
Vika!
 
Hur fördriver du tiden när du åker kollektivt?
Lyssnar på musik, läser, slösurfar på mobilen, tänker. Något av det, ibland alla tre ;)
 
Fönsterplats eller gångplats?
Vem väljer frivilligt gångplats?
 
Stressad eller lugn?
Asså, jag är väldigt stressad inne i mitt huvud, men jag lever liksom inte ett stressigt liv, om ni fattar hur jag menar? Jag stressar upp mig själv med mina tankar, men jag är inte stressad i övrigt. Typ.
 
Tålmodig eller otålig?
Med datorer - noll tålamod. Funka direkt eller åk ut genom fönstret. Med barn - oändligt tålamod. Nästan ;) Jag vet inte faktiskt, det beror helt på vad det handlar om.
 
Planerare eller impulsare?
Jag vill säga impulsare, men livet tvingar mig att vara planerare, så ja...
 
Uppklädd eller nerklädd?
Nerklädd, no doubt.
 
Västkusten eller östkusten?
På västkusten ligger Liseberg, så that one's kinda obvious. Östkusten vet jag ingenting om såatteee ;)
 
Sover du med dörren öppen eller stängd?
Alltid stängd Dock ej helt och hållet för då får man ingen luft. Eller nåt, I don't know. Gammal vana hemifrån, haha.
 
Vilken sida sover du på?
Oftast mot väggen men jag har en sida jag föredrar som jag då ibland väljer även om den inte är mot väggen. Tror att det är höger.
 
Vilken är din fotomin?
Mer eller mindre awkward smile alternativt någon form av "rolig min" så att jag inte "råkar" se ful ut när jag försökte vara normal. Logic osv. 
 
Musik eller böcker?
Musik. Men tycker om böcker också såklart!
 
SMS eller E-mail?
SMS. E-mail ger mig nästan lika mycket ångest som telefonsamtal ("officiella" samtal/mail pratar vi om då, inte typ ringa till en kompis)
 
Sött eller salt?
Självklart sött! Tycker inte om salta saker! Ok, det är nog inte riktigt sant, men sött vinner i alla fall.
 
Kan du nå näsan med tungan?
LOL!
 
Tror du på spöken?
Nej, det gör jag inte. (tråkig.se, I know)
 
Tror du på aliens?
Ja, självklart!
 
Vad händer efter döden?
Jag tror (och hoppas faktiskt) att man återföds på ett eller annat sätt.

16 juni

Hello!
Sorry att jag är sämst och inte har skrivit något om Österrikeresan än. Jag hoppas att jag får motivation till att göra det snart, vill ju gärna kunna se tillbaka och minnas så mycket som möjligt. Men det blir inget idag heller.
   Nya säsongen av Orange is the New Black har kommit och jag har sett 5-7 avsnitt typ, inte riktigt säker. Och jag är glad att det fortsätter hålla hög kvalité. Däremot har min irritation/ogillande mot Piper kommit till punkten där jag börjar sucka och himla med ögonen så fort hon öppnar munnen i princip, haha. Men som tur är finns det ett gäng andra karaktärer som gör serien underbar ;) Dock vill jag gärna bli klar snart så jag kan gå in på tumblr igen, saknar det ^^ (För stor risk för spoilers för att kunna gå in där innan jag sett alla avsnitt)
   Annars känns det som jag lever i någon slags limbo eller någonting just nu. Väntar på svar om när jag kan göra praktik och för varje dag som går utan svar blir jag mer och mer trött. Som tur är finns det serier, fanfiction, musik och gamla datorspel att fly verkligheten med, så jag klarar mig bra ändå. Har fortfarande inte packat ur min resväska, mitt rum ser ut som om en bomb har sprängts och spritt ut alla mina ägodelar (kläder) över hela golvet, men bryr jag mig om det? Nej, varför skulle jag? Jo, det klart att jag bryr mig, och jag ska ta tag i det. Snart. 
   Nej, men hörreni, jag måste faktiskt fixa lite mat nu och sen ska jag läsa lite och skriva lite recensioner eller whatever till min sommarkurs, så ni får ha det så bra så länge!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0