zzzZzzz

Sitter i personalrummet på min praktikplats. Är trött som ett as, hur ska jag orka 2 1/2 timme till?
Det första jag möttes av imorse var magsjukt barn. Myyys...
Var hos tandläkaren innan dess och allt såg superbra ut, alla början-till-hål var borta :D förvånar mig, men Aja, jag tackar och tar emot ^^ måste tillbaka nu...

Time for a new videoblog? I think so!

Enjoy!

Requiem solution

Idag ska jag fanimej shoppa efter skolan, haha. Såg ett linne jag vill ha på cubus och så är det verkligen på tiden att köpa nya bh:ar, har typ 3 st just nu, det räcker liksom inte riktigt... Alltså, behöver mer kläder överhuvudtaget, men det är mest akut med bh känns det som. Haha, nu vet ni det! ;)

Möööh

Varför utsätter jag mig för saker som jag vet inte kommer få mig att bli glad? -.-
   Är sjukt sugen på något, typ kakor, glass, godis, vad fan som helst. Men jag har verkligen lovat mig själv att försöka skärpa mig och vänja mig av vid att äta så mycket sånt. Speciellt efter helgen som var. Det går extremt bra just nu, speciellt med tanke på att skåpen är fulla med kex, kakor, tårta, läsk osv osv. Trots det har jag lyckats skärpa mig! (notera sarkasmen).
   Jag önskar att det fanns lite mer mening i mitt liv än bara nostalgi och godis, som väl är mina två största sysselsättningar i livet, höhö. Inte riktigt kanske, men ändå. Dock så vet jag fortfarande inte vad den där "meningen" jag söker efter är för något. Jag menar, om jag tycker att det är kul att sitta och spela ett fånigt spel och lyssna på bra musik, kan inte jag få tycka det då? Måste "logiken" knacka på dörren och säga att det finns mer meningsfulla saker att ägna sig åt och att jag borde skämmas och att jag "egentligen" har tråkigt, men ändå vägra ge mig några som helst förslag på mer så kallade meningsfulla aktiviteter... Fuck this shit, I'm having cake! See you later dudes!

Hej

Här sitter jag och lyssnar på Eurovision-skivan... Har det skönt och slappt. Hade världens skönaste vårkänslor förut när solen sken igenom fönstret och helt plötsligt var jag tillbaka i tankarna till de där dagarna i maj efter att vi hade vunnit när jag frossade i allt som hade med Eurovision att göra och bara var så himla glad.
   Nu har dock solen slutat lysa och det är vinter i februari igen, haha. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Just nu lider jag inte av att sitta här och inte göra nåt, så fortsätter väl så ett tag. Vi ses hörrni! 

I'm all in with no regrets

Åh, vad vädret gör mycket för humöret! Vem kan vara ledsen när solen skiner som den värsta strålkastaren genom fönstret?
   Idag hade vi kursintroduktion för den nya kursen "lek och lärande i förskolan". Blir nog bra det. Och på torsdag är två veckors praktik, det bli fejnt!
   Haha, mår för bra för att ha något att skriva. Tänkte försöka mig på att börja träna ikväll. Det känns som den där fejkförkylningen eller vad sjutton det nu var är borta nu, så vi kör all in! ;)

Utvädering deltävling 4

Ja, öppningsnumret, vad ska man säga? So freaking wonderful! Kvalitén på kvällens startfält var så där. Årets tema tycks sannerligen vara "låt oss ständigt sjunga på gränsen till falskt och ibland falla över den". Kul att Alcazar fick komma och showa lite, ännu roligare hur mesig Danny blev i sällskap med dem, hihi ^^ Ok, till mina placeringar:
Till final:
Ulrik Munther. Gillade hans förra mello-låt bättre, men den var väl rätt ok och jag tror ändå den kommer vinna hela skiten så lika bra att börja gilla den ;) Personligen tyckte jag att det hände för lite i själva låten, men aja. (till final)
Army of Lovers: Eftersom jag tack vare pappa vet att det är deras grej att mima dåligt, ha konstiga kläder och underliga shower, så jag blev inte lika överväldigad som alla andra tror jag. Låten var ok catchy, så varför inte? (6e plats)
Till Andra chansen:
Terese Fredenwall: Har typ glömt hur låten gick nu, men minns att Sofie kallade den "filmmusik" och att hon inte sjöng helt rent men att jag gillade hennes outfit, haha. (5e plats)
Sylvia Vrethammar: Småmysig bagatell. (7e plats)
5. Ralf Gyllenhammar: Lite halvskum låt som jag inte riktigt heller minns just nu (Tror det är lite distraherande att jag lyssnar på annan musik samtidigt som jag skriver det här, hehe). (till final)
6. Behrang Miri: Nån slags dansa pausa-liknande grej som var sådär. (till andra chansen)
7. Robin Stjernberg: Denna pojke kunde ju knappt sjunga nån ton rent och låten hade inte varit bra även om han hade gjort det tror jag så nej. (till andra chansen)
8. Lucia Piñera: Uäk. Verkligen, det är allt jag har att säga. (8e plats)
En finalist och sistaplaceringen lyckades jag alltså pricka in denna veckan. Det verkar som att jag och svenska folket inte riktigt är överens, hmmmm, det var konstigt...
 
Är lite småledsen över att jag inte egentligen vill ha nån av låtarna i årets mello som vinnare. Det är lite synd när det är året efter en braksuccé, allt blir så mellanmjölk i jämförelse då på något sätt. Men har ju lite tid på mig att vänja mig vid låtarna och försöka hitta nån favorit, I guess.
   Btw, min födelsedag blev ej snodd, ifall ni ville veta, haha.

Happy 21st

Ligger på madrassen Olle sovit på i mitt rum och väntar på Sofie. Har tråkigt just nu, men det har hittills varit en mycket bra födelsedagshelg! Äntligen har man ett par välfungerade hörlurar i sin ägo igen, thank the great pears for that! De får nu visa vad dom går för i musikspelaren på min mobil. Synd bara att själva mobilen håller på att fucka ur totalt. Jävla skräptelefon, om det var det bästa 3 hade att erbjuda i den prisklassen kan man ju undra vad de andra var för slags apparater?

22 feb

Nu har jag skrivit min tenta. Jag tycker att det är gick bra! Var egentligen bara en fråga som jag inte vet alls om jag svarade rätt på. Det känns som jag borde kunna skrapa ihop till ett godkänt i alla fall, så det är ju skönt, det.
   Ikväll kommer Camilla hem från fjällen så ska passa på att njuta riktigt ordentligt av min ensamhet till dess ;) Puss på er!

Frukost på Burger King

Idag har jag umgåtts med finisar igen. Borde kanske ha pluggat istället, hehe, men har gjort det nu i alla fall! Mår bra just nu, känner mig taggad inför helgen och det känns helt ok att starta en ny kurs på måndag. Det är värt att upprepa, jag mår jäkligt bra just nu! Otroligt skönt att man kan ta sig upp från tillfälliga svackor och känna aptit på livet igen (usch, det där lät asfult, men ni fattar kanske). Kommer inte ihåg om jag redan sagt det här men ringde äntligen praktiken igår men då var naturligtvis min handledare sjuk så måste ringa igen imorrn. Skit också, skulle vart så skönt att vara av med det. Menmen, när det är ens största "problem" får man väl vara rätt nöjd ändå. Slutbabblat, ses imorrn!

Give me real, don't give me fake

Idag startade jag morgonen med att plugga! Duktiga mig som inte lyckades plugga nåt alls igår, haha. Det var kallt ute och jag hade inga vantar så mina fingrar är lite stela nu, så det gör det lite svårt att skriva, haha. Usch, jag måste verkligen ringa min praktikplats idag, men det är sååå jobbigt. Fattar inte att trots att jag gick barn och fritid i 3 år och var tvungen att ringa till åtskilliga praktikplatser under den tiden, och dessutom redan har ringt två gånger till den här så känns det fortfarande lika jobbigt och jag skjuter upp det så mycket det bara går. I don't get it?! Aja, måste på toa nu, vi hörs ^^

Tisdag

Orkar inte skriva nåt idag, så här kommer en videoblogg!
Älskar remixes på låtar, btw. Aja, ses imorrn! ;)

Happy birthday

Eller nåt. Insåg att min blogg fyller 5 och ett halvt år idag, which is SIIIICK! x) Alltså, det är sjukt länge jag har bluddrat här, och fortsätta ett tag lär jag göra :) happy birthday strange paradise, hihi!

Tentavecka

Jaha, då drar det igång, tentaångesten kommer smygande. Aja, ikväll pausar jag det för bio med finisar (och Subway! :D). Ska sitta i skolan och plugga med gruppkompisar innan också så behöver jag inte ha dåligt samvete, haha. Det var allt jag hade att säga, hinner antagligen inte skriva mer idag, därför jag tänkte slänga in nåt lite snabbt här, bloggmånad och allt liksom. Men vi säger så så hörs vi!

Förkylningshelvete...

....Kan du braka loss ordentligt någon gång så jag slipper ditt fula nylle? Mesförkylningar som varar för evigt är inte välkomna här!

Utvärdering deltävling 3

Usch, årets absolut sämsta deltävling! Till och med mellanakterna var skit. Italien-grejen var bara jättepinsam, "shownumret" var bara så himla malplacerat, jag fattade inte grejen, och ja, kvällens tema på bidragen var tydligen falsksång och återvunna koncept. Nej, jag hoppas verkligen på uppsträckning till nästa vecka. Det är ju trots allt min födelsedag då! Inget bidrag förtjänar egentligen finalplats, men några var ju lite mindre skit i alla fall så så här ser mina placeringar ut;
Till final:
State of Drama: Lite klichéeig poprock var precis vad som behövdes i denna saliga blandning smörja. Absolut bäst ikväll. (Till final)
Ravaillacz: Säga vad man vill om låten, men Tommy Körberg är ju alltid Tommy Körberg. Lagom fjantig låt som definitivt förtjänar finalplats bara genom att 1/4 av gruppen i alla fall kan sjunga rent. (Till final)
Till Andra chansen:
Martin Rolinski: Den som kom undan med sin falsksång bäst. Låten var också helt ok, så du får en chans till att försöka sjunga rent. (Till andra chansen)
Eddie Razaz: Hamnar här endast på grund av att låten var ganska ok och för att jag inte klarar av Caroline af Ugglas. (6e plats)
5. Caroline af Ugglas: Brukar kunna höra hennes låtar på radio och tycka att dom är ok, men klarar inte av att se henne på scen, ryckningar och konstigt sätt att sjunga går inte hem hos mig. (Till andra chansen)
6. Janet Leon: När första versen började trodde jag att den skulle vara riktigt bra, titeln borde ju dock ha fått mig att förstå vad det var för skit egentligen, besparas sistaplaceringen eftersom hon kunde hålla rösten relativt ren.  (5e plats)
7. Elin Peterson: Det hjälper inte att man kommer från Norrköping när man sjunger falskt och har en supertöntig låt, tyvärr. Jag kommer inte att minnas dig. (8e plats)
8. Amanda Fondell: Varför sjunger alla så jävla konstigt ikväll? Låten var också urkass så hejdå med dig. (7e plats)
 
Titta, titta, jag prickade in båda finalplatserna och en andra chansen den här gången, jag blir bättre och bättre ;)
 

Mello-uppladdning

Började göra en ny videoblogg imorse, men det var innan jag hade duschat så jag var så ofräsch och hade inget vettigt och säga, så det får bli en annan dag :)
   Nu har jag precis kommit hem från att skjutsa Johanna och Gerry till en fest in the middle of the wilderness, typ. Så ska jag hämta dem sen. Haha, ingen av oss visste egentligen vart sjutton det var, så snacka om att vi irrade runt alltså. Det hann till och med bli en ny årstid, hehe. det blev vinter på nytt, på vägen alltså. Aja, det löser sig! Ses för utvärdering imorrn!

Lediga fredagen

Japp, ännu en riktigt slapp ledig fredag. Snart dags för ridningen. Hoppas ansträngningen får min förkylning att kicka igång ordentligt. Nu har den bara varit i nåt irriterande förstadie och vägrar bryta ut. Usch! Jamen, det var väl allt. Titta och kommentera mitt videoinlägg i inlägget under! ;D

My first vlog!


Ok, vad tycks? ;)

Surprise, surprise!

Vet ni vad jag har gjort till er idag? Ett videoblogginlägg! Yaaay! Haha, nej, men jag hade lust o prova. Enda problemet nu är att jag inte vill lägga upp den offentligt på YouTube, men om jag lägger upp den privat kan ju inte ni se den heller... kan man sätta typ nån kod på som jag kan avslöja här i bloggen eftersom jag vet att det bara är ni som läser den? I don't know, får klura lite på det. I vilket fall har den inte sparats ner färdigt på datorn än så jag kan ju vänta på det först... Sen vill jag ha massa kommentarer om ni tyckte att det var kul och att jag ska göra fler eller om det var skitdåligt ^^ Var ärliga men framförallt KOMMENTERA! Mohihi, ses när jag har laddat upp den ;)

Fantastiska människa, jag dör!

Jaa, vad ska man säga. Förkyld och seg, åkte en sväng till skolan och satt och fikade medan jag chattade med min arbetsgrupp på Facebook. det gick riktigt bra att fixa diskussionsfrågorna inför litteraturseminariet imorgon på det sättet faktiskt, så det var bra.
Mammi är också hemma och förkyld så vi tar det lugnt här, vi. Tänkte spela sims idag men vet inte om jag orkar. Min motivation till det har runnit av mig, tyvärr. Imorrn kanske den kommer igen, vem vet? Nu ska jag fortsätta titta på tv, hejdå! :D

Nej

Buhu, jag orkar inte. Nu har jag två timmar på mig att skriva den där förbannade texten så egentligen är det bara att sätta fart, men jag vill fortfarande inte, haha.
   Vaknade med halsont idag, jippie! Älskar den där grejen som hjärnan kör "hm, halsont, bäst jag sväljer 50 000 gånger mer än normalt så att jag är säker på att det gör ont fortfarande!" Så nu vet ni hur jag mår denna morgon, nu ska här skrivas...

ORKAR INTE!

Alltså, det är så sjukt töntigt, jag ska skriva världens minsta lilla text till en redovisning av en artikel som vi ska göra imorrn men jag kan bara inte få mig till att göra det. Jag orkar verkligen inte. Framförallt har jag verkligen ingen lust, det är kanske det största skälet x) Hinner man skriva den innan 9.30 imorrn kanske? And is it worth it att gå upp så tidigt? Dock är jag ju van vid det med den här kursen så... Det får nog bli så faktiskt, hihi!

Laaat!

Usch, vilken latkorv man har vart idag. Gick upp rätt tidigt eftersom jag tänkte jag skulle få lite gjort innan dagens föreläsning kl 15. har jag gjort det? Nej. Gick upp, åt frukost, tog med mig mobilen till sängen och kollade fåniga youtube-klipp och lyssnade på musik tills jag nu äntligen lyckades ta mig upp. Och nu sitter jag vid datorn i soffan istället x)
   Aja, har styrt upp dagens planer i alla fall: jag ska åka till friskis och gå på lunchjympan, sen ska jag åka till skolan och sätta mig och läsa färdigt kurslitteraturen till morgondagens seminarium (och äta lunch obviously..). Sen blir det föreläsning 15-17 och sen extra körrep inför konserten den 2 mars. Och så tar jag tag i det skolarbete jag hade tänkt göra nu på morgonen ikväll när jag kommer hem istället. Är alldeles för lat och slö nu, hihi.
   Hahaha, rev till mig på armen med nageln så det började blöda! Major WTF-moment! Byeee!

Utvärdering deltävling 2

Japp, idag var jag riktigt nöjd med showen rent allmänt, bra pausunderhållning av alla de slag och kul att de skojade med teknikproblemen förra veckan! Nu till mina betyg:
Till final:
Louise Hoffsten: Tillhör en genre som jag normalt inte har mycket till övers för, men måste säga att det var en riktigt bra låt (till final)
Erik Segerstedt och Tone Damli: Inte heller den sortens låt jag brukar gilla, men de genomförde den så bra att den faktiskt förtjänar en finalplats för mig i alla fall. (Till andra chansen)
Till Andra chansen:
Felicia Olsson: Bra röst och helt ok låt = tillräckligt för en andra chans. (5e plats)
Swedish House Wives: Den omedelbara känslan var väl att det kändes lite töntigt att de tre bildat en grupp men låten var väl lagom medryckande liksom, så visst, varför inte? (6e plats)
5. Sean Banan: Mot min vilja kunde jag inte låta bli att tycka att hans bidrag förra året var rätt svängigt och hans låt (och nummer) i år var faktiskt bättre än den så han får, galet nog, 5e platsen av mig. (till final)
6. Anton Ewald: Slätstruken töntlåt med "snygging", njaaaa. (till andra chansen)
7. Joacim Cans: Gillar ju Hammerfall så trodde på Joakim ändå, men så kommer han med en fjantig svensk låt utklädd till nån wannabe-Peps Persson eller nåt. Jag är mycket besviken! (8e plats)
8. Rikard Wolff: Nej, nej, nej, Scar, vad håller du på med? (7e plats)
 
Nämen, titta, jag lyckades ju pricka in en finalist den här veckan! :O Nästa vecka ska ni se att jag får alla rätt ;)

Tagga! x)

Är ganska opepp på sittning nu faktiskt. Kom vid halv två eller nåt igår och så hade jag som vanligt ätit för mycket godis, chips och läsk så jag mådde illa och inte kunde sova och är därför ganska så mycket trött nu... Men förhoppningsvis blir det en rolig kväll så jag piggnar till. Så fort jag sett ikapp mellon imorrn ska jag såklart lägga upp min utvärdering här, vilket jag vet att ni längtar efter ;)

Hallå yaoh!

Igår hade jag en kanonkväll med Sofie och Sofia och just nu ligger jag i badkaret och förbereder mig inför kvällens sittning (omg, she's blogging from the bath tub! :O)! Går skitsegt att skriva för min mobil är sämst och nu börjar det bli kallt här så vi får höras senare ;)

Åh lediga fredagar!

På något sätt har det blivit att jag nästan alltid är ledig på fredagar, vilket är väldigt trevligt, förstås. Idag har jag gottat mig med en Subway-macka till lunch, ännu mera trevligt.
   Igår klickade jag mig runt på YouTube i brist på annat när Camilla hade kompisar här och ockuperade Tv:n och vardagsrummet. På något sät blev det då så att jag hamnade på en typ 11-årings kanal och hon hade gjort en video där hon jämförde två olika foundations och jag känner bara: Vem fan använder foundation när man är 11? Perfekt bebishy, inte enda finne, inte nån leverfläck eller nåt som man kanske vill täcka över. Var absolut ingen skillnad med eller utan, liksom. Ok om man vill ha lite mascara eller nåt kanske, men foundation? Gå ut och lek i sandlådan istället, för sjutton. Samma sak med föräldrar som köper iPhones till sina 7-åringar. det enda man behöver är en telefon som man kan ringa till mamma/pappa med och möjligtvis sms:a. Man behöver inte en svindyr telefon med internet och skit. Alltså, jag mår så dåligt av hur beroende små 13-åringar är av sina telefoner. Jag tycker liksom att jag är obehagligt beroende av min telefon och jag använder den inte ens en tredjedel så mycket som de där småbarnen, typ. Blir mörkrädd när jag tänker på hur samhället kommer se ut om 10-20 år.
(Och ja, jag vet att alla har sagt så om alla yngre generationer sedan urminnes tider, men ändå!)

Do we even matter

Usch, min ena visdomstand har växt ut så den skaver i kinden :/ Tror det är delvis därför jag mår som jag gör, för att mina visdomständer har växtspurt just nu. Ah well. Idag har jag mestadels spenderat dagen med Anna och Nikolina i min nya arbetsgrupp. det visar sig att jag och Anna har en del gemensamt, faktiskt, så det är nice. Hon har jäkligt bred småländska, och mitt dialektöra, alltså... det är pinsamt hur fort jag tar upp hennes dialekt. Så om ni vill veta hur jag skulle låta om jag kom från typ Värnamo ska ni umgås med mig när jag är med min arbetsgrupp, som dessutom består av ytterligare två smålänningar. Så himla pinsamt, förr kunde jag kontrollera det där och hålla kvar min egen dialekt trots att min hjärna ville bli påverkad, men nu går det per automatik. Samma sak i dalarna i somras. Knäppt är det. Men lite coolt också, hehe. Hoppas att det bara är jag som tycker att det märks jättetydligt. 

6 feb.

Humörsvängningar, sömnproblem, inre stress, ostoppbart sötsug, tar det aldrig slut? Nej, tydligen inte, så vi går vidare...
   Det här har varit en konstig dag. Kändes som klockan var typ 5 när den var 12 för det hade hunnit hända så mycket. Nu känns det som att tiden går jättesnabbt istället, kollade klockan, halv fem, kollade kockan igen, halv sex, vad hände där?? x) Ok, det var allt, tja bloggen
 
Jahaaaaa... Euphoorija!
- You have a rabbit on your head - Nae, vadå?

Ja!

Idag är en förjävla bra dag, måste jag säga! Hade jättesvårt att somna igår så det var väldigt jobbigt att ta sig upp imorse, men om det är allt man har att klaga på lär det vara en rätt bra dag, liksom. idag kom äntligen, inte en minut för tidigt, betyget på hemtenta, och visst fan blev jag godkänd! :D Detta innebär alltså att jag nu är godkänd på hela termin 1 och kan lägga den till handlingarna. Fy sjutton så jävla skönt!!
   Som om detta inte vore nog så blev dessutom dagens föreläsning inställd, så då slapp man det också. För övrigt typ den tredje inställda föreläsningen bara under den här kursen. Craazy.
   Ikväll blir det kör-rep, jippie! Till dess går jag runt och njuter av känslan av att känna av varenda muskel i kroppen efter två hårda träningspass igår och förrgår. Känner mig sjukt lycklig just nu, får försöka ta tillvara på det!
   Just det, jag läste lite reportage från QX gaygalan som var igår och då kom jag o tänka på detta underbara klipp:

Dat feeling

Tog ut mig totalt på friskispasset idag. Mådde illa och var yr i huvudet efteråt, så slut var jag. Berodde förstås delvis också på att jag inte hade druckit vatten på hela dagen (inget annat för den delen heller :P). Men i alla fall, JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA! Ok, puss hej ^^

Haha

Alltså, åh, jag är så störd. Jag är så himla beroende av den där känslan när man hittar en riktigt jävla bra låt att jag har lyssnat på samma låt typ 10 gånger i rad idag. Och så håller jag jämt på. Och till råga på allt så håller jag på och nojar över att känslan snart kommer ta slut och det bara kommer vara en vanligt låt igen, så jag försöker tvinga mig själv att lyssna på lite annat emellan också, men det går inte riktigt. Stör mig på det där, haha!

Nae.

Idag var man nog inte så pepp på livet, minsann. Så kan det vara ibland. Speciellt när min ensamma privata dag avbröts av en Camilla som kommer hem för att hon glömt sin dator och sen påstår att hon inte har nån lektion förrän kvart över ett. Är rätt övertygad om att detta är en lögn. Hon har utvecklat konsten att låtsas att man inte behöver gå till skolan när man inte har lust väldigt väl det senaste året.
   Annars då? Ska väl duscha av mig svetten från gårdagens friskispass pch komma i kläderna och försöka göra nåt av denna dag. Känns dock inte så överdrivet intressant tack vare det oönskade sällskapet...

Utvärdering deltävling 1

Ja, då har mello-cirkusen dragit igång på allvar! Allmänt så tycker jag att det var väl genomfört, minus för ett gäng tekniska fel kring snabbrepriser och röstning. Gina och Danny skötte sig bra, pausnumret där Danny skulle hitta sin stil var bra, likaså Euphoria-parodin i början. Sketchen om hårdrocksbandet som inte kom med var väl sådär, men jag gillar själva idén. Nu till mina omdömen om låtarna!
Till final:
Cookies N Beans: Kvällens bästa låt enligt mig, även om inte den heller var jättebra, men absolut helt ok, och värd att gå vidare då förstås. (Till andra chansen).
Eric Gadd: Halvmysig helt ok låt. Lite förvånad att jag tyckte den skulle gå till final, men så har jag skrivit iallafall ^^ (Till andra chansen).
Till Andra chansen:
Yohio: Lättsam dänga som sätter sig, är absolut värd att få försöka igen. (Till final).
Jay-Jay Johanson: Lika fånigt som det var att sjunga om Las Vegas i Melodifestivalen är det att sjunga om Paris, men jag tyckte faktiskt att låten var rätt nice. Inte jättepassande i det här sammanhanget, men en andra chans kan den få. (8 plats).
5. David Lindgren: "Shout it out":s sämre kopia som dessutom var alldeles för hög för honom var faktiskt inte värd att gå vidare för mig. (Till final)
6. Michael Feiner & Caisa: Slagordet var så himla fånigt att tjatandet störde alldeles för mycket, även om det oftast är meningen med såna här låtar. Sångerskan var dessutom alldeles för ostabil. (6 plats).
7. Mary N'diaye: Usch, fjantig svensk wannabe-låt. Nej tack. (5 plats).
8. Anna Järvinen: Trodde inte någon skulle kunna toppa Mary N'diaye men det lyckades denna låt med. Gäsp! Blä! Stön! Ta slut nån gång fåniga låt! (7 plats).
 
Ja, så det var inte så många rätt jag hade då, prickade endast in sjätteplaceringen. Ah well, man kan ju inte vara på topp jämt.

In my heart

Sitter och hånler lite för mig själv åt en av mina nya fb-kompisar som idag skrev en status och beklagade sig över att facebook blivit en plats för alla attention whores i världen, utan att inse att hon är en själv med sina tusen instagram-självporträtt och allt möjligt annat. Självinsikt! <3
   Ikväll börjar då som sagt melodifestivalen och jag har bestämt att jag och Olle under våran bloggmånad ska utvärdera bidragen varje vecka (jag tror han var med på det, minns inte :P). Så, imorgon antagligen, kommer ni att få läsa mina åsikter om kvällens bravader. Kul va? :D

Bloggmånad day 1

Idag har det inte hänt så jättemycket, har spelat wii, varit ute med pappersinsamlingen och spelat sims. Har äntligen kommit igång med veckans uppdrag, flickorna har blivit vän med varisn pojke och börjat flörta lite ;)
I övrigt går jag runt och är nervös eftersom betyget på hemtentan kommer idag. Såvida jag inte fått U för då kommer det imorrn, därför blir jag mer och mer nervös varje gång jag går in och kollar och inget har hänt. Dock så har jag faktiskt en bra känsla om det, men jag vet inte om det är bra eller dåligt, haha.
Imorgon börjar mellon, jag längtar, hihi. Det var allt jag hade att säga!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0