9 september

Hej på er! Det är ganska fullt upp i mitt liv just nu och eftersom bloggen redan prioriteras lågt i vanliga fall så kan ni ju tänka er vad som händer när det är lite mycket? Anyway...
 
Det här har hänt i mitt liv: Jag blev av med vikariatet jag hade för att jag inte levde upp till deras förväntningar, kan man väl enklast förklara det. Men, chefen ville ändå ge mig en chans och jag fick komma på intervju på en annan förskola där hon också är chef. Och tro det eller ej, jag fick jobbet.
 
Så jag jobbar numera heltid på Östra Ryds förskola, fram till sista oktober till att börja med, men jag kommer att få förlängt berättade min chef igår. Så vem vet? Jag kanske blir kvar där för gott ;) Jag trivs superbra i alla fall och allt känns hur bra som helst.
 
Nej, men som ni förstår så har det hänt en hel del på sistone och jag har väl mest bara hängt med så gott jag kunnat i livets tvära kast. Men nu hoppas jag att saker och ting lugnar ner sig och att jag ska komma till ro igen, haha.
 
På Tinder-fronten finns heller inget nytt att rapportera. Jag har läst lite för mycket blogginlägg av ladydahmer och kollat assholesonline på Instagram på sistone och känner mig mest rädd för straighta män och deras beteenden för tillfället, haha ^^ Och jag är fanimej rätt fine med att vara singel. Det går ändå alltid åt helvete till slut så fort en får kontakt med någon på Tinder. Nej, jag är inte bitter...
 
Aja, puss på er!
 
 

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0