Jaja

Blir alltid så himla glad när jag ser att någon har skrivit en kommentar till mig här på bloggen. Mindre glad blir jag när det allt som oftast är en viss person som alltid antingen retas eller letar fel ;P Men i alla fall, som "någon" påpekade så var ju en av frågorna i 100 frågor-grejen "nämn 5 statministrar under 1900-talet", vilket jag helt missade och därför tog med två statsministrar från 2000-talet. Men, eftersom jag är så jävla bra så kan jag faktiskt (utan att googla) nämna två ersättningsstatsministrar från 1900-talet: Carl Bildt och Ingvar Carlsson. So, there you go, still Bam! ;) Frågan är väl nu bara: När ska vi få en kvinnlig statsminister? 
   Jaa, hörrni. Haha, varje gång jag säger så (för det händer ju så himla ofta menar jag) så tänker jag alltid på Ernst Kirchsteiger-parodin i Partaj. Ehm... I alla fall, det jag skulle komma fram till var att ännu en helg har passerat, men inte vilken helg som helst, för i lördags var det ju faktiskt Kulturnatten. Det är en så sjukt mysig dag, tycker jag. Inte alls ovanligt att jag är upptagen från morgon till kväll, men jag älskar't. Så nu ska jag berätta lite om den.
   Dagen började klockan 8 med att gå upp och duscha, äta frukost och knalla iväg mot Flimmers huvudkontor för utbildning i kassasystemet inför filmfestivalen. En något frustrerande timme då jag skulle påstå att jag har bättre koll på det än de som höll i utbildningen. Menmen, jag blev erbjuden att vara med i personalgruppen och tackade nej, så jag får skylla mig själv, eller vad man nu ska säga.
   Efter detta gick jag i alla fall och mötte upp Camilla och Hilma och vi gjorde massor med saker. Vi blåste såpbubblor, tittade på Babblarna, Pettson och Findus, Pippi, gick skattjakt på biblioteket, fikade, var på konstmuseet och målade och slutligen mötte vi upp mamma och Johanna för att äta på Härlig Pasta, innan jag begav mig till St Olai för att tillsammans med min kör värma upp och sjunga igenom inför vårt framträdande på Körmaraton i Värmekyrkan. Jag tror faktiskt inte att jag har varit där tidigare. Inte vad jag minns i alla fall. Sjungningen gick bra. Tinderkillen var där och vi pratade efteråt och det var trevligt, faktiskt. Resten av kvällen gick jag, Johanna och Hilma runt på stan och tittade mest innan kvällen avslutades med att se Nostalgeeks på Körmaraton (Tinderkillens kör). 
   Väl hemma blev der lite Star Trek innan jag somnade nöjd och glad ;)
 
 

Memory book

Den här lilla passagen skrev jag ner i somras för att jag tänkte ha med den i något inlägg framöver, men sen glömde jag visst bort det, så nu kommer den här helt apropå ingenting! ---->
 
Hilma: Karolin, vad gör Camilla?
Jag: Tränar
Hilma: Camilla, vad gör du?
Camilla: Tränar *gör burpees*
Hilma: Snabbare!!
 
Himla söt hon är den där ungen, alltså. Oftast i alla fall ;)
   I övrigt så rullar livet på. Antagligen är det slut på kontakten med Tinder-killen. Helt klart är att vi definitivt inte kommer bli något annat än vänner, men det verkar som att vänskapen också är på väg att rinna ut i sanden nu. Tråkigt på sitt sätt, men inte mycket att göra åt. Maybe I don't need any more friends *hmpf*! Lol, who am I kidding? 
   Nej, men vad ska jag säga? Hela den här "affären" har fått mig att inse en jävla massa saker om mig själv som jag nog inte ville veta egentligen. Eh, ja... Nog om det, det var väl för mycket begärt att något skulle gå bra det här året, helt enkelt ;)
   Nåväl, puss på er allihopa och ha det så bra i det fina höstvädret! :D
 

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0