18 Augusti = 1 år!

Ja, min blogg fyllde ju 1 år den 18 Augusti och dum som jag är så missade jag ju det! Men nu är jag här och säger grattis till min vackra lilla blogg på ettårsdagen! Välkomna med era gratulationer! :)

21 Augusti

Öh.. Jag mår illa :P Har ätit lite för mycket tror jag x) Kom hem från stan för ett tag sen, var där och träffade Olle och Sofia B. Åh vad jag saknar att gå i samma klass som er <3 I vilket fall så hade vi väldigt trevligt, minus death metal musiken på stan, men det fårman väl ta när det är Augustifest kan jag tänka mig.

I övrigt har man ju börjat på gymnasiet nu då. Första dagen tyckte jag att det verkligen var den värsta dagen hittills i mitt liv. "Hon där" går ju i min klass exempelvis. Men nu känns det mycket bättre för nu har jag i alla fall lärt känna några stycken.

Idag hade vi "Tårtkalas" med underhållning från treorna. Det var några som sjöng och spelade och så; blev faktiskt förvånad över att alla kunde sjunga!

Annars har jag väl inte så mycket att säga precis. Mötte *hon* på stan när jag var på väg hem. Hon gav mig en "Ondskefull" blick som nästan fick mig att kissa på mig av asgarv xD Alltid trevligt att få lite underhållning så där på väg hem.

Och nu sitter jag här som en annan nörd och lyssnar på titanic remixen.

Naej, men ni får väl ha det så bra och glöm inte att höra av er ibland :)

Hej igen!

Nu har ju jag vart skittaskig och inte uppdaterat min blogg på hela Juli. Har ingen direkt ursäkt egentligen men vi kan ju skylla på att jag har haft en sån busy sommar (naaat ;) )
Jaha, vad har hänt sedan sist då? Jag har spelat grymt mycket sims, badat, solat, varit i gränna...

Och igår var jag på smultronstället för andra gången i år. Åt en cacao, den var gott men ångrade mig ändå lite, men det får man ta.
På vägen till söderköping körde pappa i 140 ett tag... oops, gick lite fort där va?
Jag kollade ut på vägen och såg att det var en 90-väg. Sen börjar han accelerera som värsta galningen och jag tänkte "Detta är inte 90" så kollade jag på hastighetsmätaren och såg att mätaren pekade på siffran 140. Då fick jag lite småpanik, men det var lite kul också ;)

Sen på kvällen blev det utebio med mamma, Johanna, Camilla, Gerry och Martina. Stötte på Sofia där också, alltid trevligt att träffa folk man känner :P
Filmen som visades var "Förtrollad" underhållande film men grymt förutsägbar. Men idén med att blanda tecknat och spelfilm var rolig, så allt som allt var det en trevlig kväll :)

Nu är jag hemma i stan ett tag också efter x antal veckor på landet. Tror vi åker ut igen på onsdag eller nåt sånt. Bara ochhöra av sig om nån vill hänga med ;) Annars hade jag nog tänkt gå på stan ett tag idag. Ska se om jag kan få tag på nån som vill följa med. Men jag tror nog jag måste se "Våra Bästa År" först. Fjanitgaste serien ever, I know, men jag fastnade vid den imorse och nu vill jag se fortsättningen xD Tv-galningen herself, det är jag det.

Så, nu fick ni en lite rapport från mig ifrån sommarsverige, som idag dock bjuder på mulet väder, men det passar ganska bra när man ska gå på stan tycker jag. Aja, c ya!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0