Jag hatar rosa

Hello!
En sak som jag glömde säga agående födelsedagsfirandet för Gerry i fredags. Eftersom hans sida av släkten inte hade träffat Hilma sedan innan hennes födelsedag så fick hon också presenter. Av sin farmor fick hon en väldigt rosaklädd docka med tillhörande überrosa vagn och babysitter eller vad det heter. Och jag såg på Johanna att hon kände samma som jag, alltså, fy faan vad jag hatar rosa leksaker. Jag vill bara spy när jag ser dom. Johanna sa sen när Gerrys släkt hade gått att hon skulle köpa nya kläder till dockan, haha ^^ Jag tror det jag hatar allra mest med rosa leksaker och rosa dockor/dockor i allmänhet är att ingen någonsin skulle komma på tanken att köpa något sådant till en pojke. Varför ska det fortfarande behöva vara så, att tjejer automatiskt måste gilla rosa och att leka med dockor och spisar? Sen visst, har man en dotter som gillar sånt så självklart är det ok, det är inte det jag säger, alla har naturligtvis rätt att tycka om vad var och en vill, jag säger bara att jag verkligen hatar rosa.
   Så eventuella framtida barn till mig kan ju veta om det redan nu, att i mitt hem blir det inga rosa kläder eller rosa leksaker av något slag, aldrig i livet. Om nu inte barnet/barnen själva vill det såklart. Men, jag kommer göra vad jag kan för att manipulera dem åt rätt håll *mohihih*. Öh, nu gick det bestämt lite över styr här, hehe... Peace, love and harmony, hejdå! :D
   

Heroes

Heyo!
Ännu en vecka är över, hörrni, en väldigt konstig vecka, måste jag säga. Eller ok, måndag-onsdag minns jag inte så mycket av om jag ska vara helt ärlig ^^ Eller jo, en sak minns jag. Jag var inne på Tinder och så plötsligt kom en av killarna i min kör upp, vilket jag tyckte var så himla jobbigt, eftersom jag är paranoid och överanalyserande x 1000 vad gäller allt som har med Tinder att göra. Alltså, ni fattar inte hur många dimensioner av "problem" jag kunde hitta i det här. Anledningen är förstås att jag inte är helt ointresserad av honom, if you catch my drift. Jaja, för att göra en lång historia kort, vi båda "gillade" varandra och sen gick jag runt hela eftermiddagen och undrade vad det betydde. Gissningsvis ingenting, eftersom det typ finns nån slags konvention att man "gillar" folk man känner, liksom. Onsdagskvällen avslutades i alla fall med chips och Coca-Cola *mums*.
   Torsdagen var inte kul. Alls. Vaknade och mådde så himla illa. Antog att det berodde på för mycket chips, men det måste ha varit något annat för jag mådde illa exakt hela dagen och var bara helt utslagen i min säng och kunde inte äta något, bara dricka vatten. Till och med det ökade dock på illamåendet ibland. Så fort jag reste mig från sängen blev jag helt yr i huvudet och bara nej, mådde inte bra.
   På långfredagen mådde jag inte direkt illa, men hade ändå någon slags obehagskänsla i magen, vilket gick över i illamående så småningom efter att vi hade varit på födelsedagsfirande för Gerry. Camilla kände sig också lite illamående, så vi åkte till ICA på vägen hem och köpte Cola (avslagen Cola ska tydligen hjälpa mot illamående), sen bytte vi om till pyjamas, la oss i varsin ände av soffan under varsitt täcke och låg där och tyckte synd om oss själva framför ex antal gamla One Tree Hill-avsnitt som Camilla hade inspelade på VHS. Ur kristen synpunkt ska ju långfredagen handla om att uppmärksamma Jesu lidande typ, eller nåt, så det kan man ju säga att vi gjorde på sätt och vis xD
   Igår var, trots att jag fortfarande inte mådde helt hundra, en riktigt bra dag. På dagen gjorde jag inget av direkt värde, men sen på kvällen åkte jag och Camilla till kyrkan för att fira påsk med några i ungdomsgruppen, så det blev Singstar och massa skratt och kul :) Efter påsknattsgudstjänsten, som jag helst hade velat slippa, hade så sjukt ont i magen, så stod vi ett bra tag och pratade med en av ungdomarna innan vi cyklade hemåt, var hemma vid halv 2, men kändes oss inte direkt trötta, så vi intog samma position som föregående kväll och så blev det lite mer One Tree Hill. Mysigt vare <3. 4.45 (efter att klockan ställts om till sommartid) gick vi till slut och la oss, men då fick jag magknip så tog nån timma till innan jag somnade, men vad gör det om hundra år. Är lite trött idag förstås, och har fortfarande den här "inte riktigt frisk"-känslan, men jag kan faktiskt leva med det. 
   Har ni haft en bra påsk? ;) Hare bra i alla fall, hejdå! :D

Victorious

Yo!
Jaha, vad ska man säga? Jag skrev i förra inlägget att det var ganska stor chans att jag skulle kunna bli nöjd med resultatet i Melodifestivalen. Vad händer? Frans vinner såklart. Fan, jag trodde verkligen att de utländska jurygrupperna skulle rädda mig, men icke. Jag kan inte förstå varför alla kallar honom charmig? Alltså, bara låten i sig visar ju att han är en douche? Nåväl, jag ska inte använda min blogg till att hata på en 17-åring, men jag är definitivt inte nöjd med det här resultatet. Punkt. Och nej, vi kommer absolut inte vinna Eurovision i år, kom ner från molnen, please (Christer Björkman, I'm looking at you). Skulle snarare säga att vi har tur att vi vann förra året så vi slipper en Anna Bergendahl 2.0. Men ok, ok, jag ska komma över besvikelsen! Min vinnare var i alla fall Oscar Zia. Tycker mer och mer om låten varje gång jag hör den.
   Söndagen spenderades pretty much i sängen, resultatet i Melodifestivalen gjorde mig helt enkelt för sjuk för att jag skulle orka gå upp ;) Närå, kände snuvan och halsontet komma smygande under lördagen och sen när jag skulle sova var det bara att ta fram näsdukspaketet och välkomna årets andra stora förkylning. Dock mår jag helt ok idag ändå, så den är inte riktigt i samma klass som min galna "nyårsförkylning".
   Nu har jag nog inte så mycket mer att säga, så vi hörs helt enkelt!

Sverige,vi har ett resultat...

Karolin har valt sin vinnare i årets melodifestival - OSCAAAAAR ZIAAAA! *jubel*. Eller WIKTOOOORIAAAA! Eller varför inte MOLLYYYY SANDÈEEN! Eller... OK, jag har inte alls bestämt mig. Kommer nog inte göra det i år heller. Tror som sagt att jag antagligen kommer att bli nöjd i vilket fall som helst. Alltså, om Samir och Viktor vinner, då sticker jag ifrån Sverige direkt, men annars så! ;)
   Ibland blir jag så irriterad på Christer Björkman för att han gör så att de andra länderna hatar oss. Nu har han tydligen sagt "Vi kommer vakna 15 maj och veta att vi har vunnit igen" på välkomstfesten för finalisterna igår. Det är fan inte konstigt att Eurovisionfans har en sådan hatkärlek till Sverige när vi (*host* Christer *host*) ska bete oss så jävla överlägset hela tiden. Jag har bara en sak att säga dig, Chrille B. 00-talet. Minns du hur "bra" det gick för oss i Eurovision under de åren? Chilla med kaxigheten innan vi hamnar där igen. Annars tycker jag bra om dig och du har onekligen lyckats bra med årets melodifestival, jag ska inte säga annat, men ta det lite lugnt, va. Sedan ska jag förstås inte hymla med att jag självklart också vill att vi ska vinna en gång till, och gärna en gång till efter det så att vi slår Irland (höhö), men jag menar nån måtta får det väl ändå vara på hur självgod man kan vara liksom?
   Nej, men hörrni. Det är nog Oscar Zia som ligger överst på min lista i alla fall. Men det kan ju tänkas ändra sig på lördag. Gillar Molly Sandén också, men stör mig på det konstiga slutet. Känns så ofärdigt, liksom. Jag vet, jag har såå originella åsikter ;) Plus att hon har snott crescendot/bryggan/whatever det heter rakt av från Euphoria, vilket så klart inte faller i god jord hos mig.
   Haha, sen när blev detta nån slags melodifestivalsblogg? xD Anyway, nu pratar vi om nåt annat! Igår jobbade jag, och jag måste ju bara säga det att barn är så himla roliga och gulliga. Och irriterande, jobbiga, elaka osv osv. Men nu tänkte jag främst på denna lilla episod från när jag satt och ritade med några barn:
Barn 1 (till Barn 2): Jag älskar dig.
Barn 2: OK. (Sagt med den största K bry- attityd ni kan tänka er, typ "Ok, gör det då, jag har bättre saker att bekymra mig över").
Jag tyckte det var så gulligt av någon anledning, haha.
   Ok, nu till det sista Melodifestivalsrelaterade jag ska säga idag: När vindarna viskar mitt namn är en så jävla bra låt! <3 Puss och hej!

Heyo!

Efter att jag hade handlat på CDON vid något tillfälle så började de skicka nyhetsbrev till mig som jag av någon anledning inte avprenumererat, så idag fick jag ett mail där det stod att CDON firar 17 år i år. Det tyckte jag var coolt, vet inte riktigt varför. Men tänk ändå, en webbshop som funnits sedan 1999, den tiden när det var modemuppkoppling som gällde. Tänk när det inte gick att ringa till folk för att de var på Internet. Såvida de inte var coola nog att ha två telefonnummer, vilket min familj naturligtvis hade (solglasögonsmiley). Vet inte riktigt vad det var jag ville komma fram till med detta, men nostalgi är ju fint och så.
   Final av Melodifestivalen på lördag då. Jag oroar mig för att Frans kommer att vinna. Egentligen vet jag inte varför jag är så orolig för det, jag tycker inte att det är något fel på hans låt, ju. Jag vill bara inte att han ska vinna. Inte helt på det klara med vem jag vill ska vinna istället, det finns flera bra, så det känns som ändå som att chansen är ganska stor att jag ska bli nöjd, haha.
   Jag kommer ihåg när folk började kalla Melodifestivalen för "Mello" och jag tyckte att det lät så jävla töntigt och fult, men ni vet hur det är, man vänjer sig och till slut står man där i ledet och kallar det Mello precis som alla andra och tycker inte att det är något konstigt med det. Tills i år när min ovilja mot förkortningen plötsligt börjat komma tillbaka igen. Men det är inte så att det stör mig jättemycket eller så, det är bara om jag tänker på det för mycket ;) Vadå, jag tar inte alls Melodifestivalen på för stort allvar, varför säger du så?
   Sitter här och sjunger med (alldeles för entusiastiskt) i bland annat gamla Melodifestivallåtar och känner hur sugen jag blev på att sjunga karaoke helt plötsligt. Var sjukt längesen. Var kan en göra det? Någon som vet? Har nån form av karaokegrej med mikrofoner och sånt hemma hos mamma och pappa kom jag på, undrar om den går att koppla i vår skruttiga TV? Hm, kanske tål att undersökas det där ;)
   Om ni undrar vad det är jag skjuter upp att göra genom att skriva all detta meningslösa babbel så kan jag berätta att det är disken och att komma ur pyjamasen som jag inte har lust att ta tag i för tillfället, haha. Puss på er! HEJDÅ!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0