Lördag

hm, jag undrar vad det egentligen är som gör att jag är så nostalgi-beroende? Jao, det kan man ju fundera på om man vill :P
   Nu mår jag bra igen, igår mådde jag ganska dåligt, faktiskt. Massa konstiga tankar som dyker upp som vanligt. Menmen. Nu är jag glad, förutom att jag inte orkar göra idrottsuppgiften som jag måste göra imorgon. Däremot kommer det kännas skönt när den är klar, skulle jag tro. Imorgon är det ju advent också. Mysigt värre enligt mig! Jag är jättepeppad på julen! Fast däremot vet jag som vanligt inte vad jag ska önska mig i julklapp. Eller, jo jag vet faktiskt några saker :) Det jag inte gillar är att familjen började snacka om att åka bort i jul. Jag har faktiskt ingen lust med det, konstigt nog. Kalla mig traditionell men jag vill att julen ska vara likadan som den brukar vara. Jaja, vi får se hur det blir med det där. See ya bitches! ;) 

-Fantasilös rubrik-

Torsdagar är sköna. Först cykla till De Geer på morgonen för IV-val, vilket betyder att jag kan cykla tio minuter senare än vanligt, yey! Och sen tillbaka till haga för instrument och sång - roligt! Sedan lunch och sedan hem! Jag gillar't skarpt alltså ;)
   Idag är det dags för lite körkortsteori igen då. Den här gången ska jag komma ihåg att ha ätit innan jag går så att jag inte sitter där och hungrar ihjäl i en och en halvtimme igen, haha. Sedan ska jag inte heller glömma att fråga om mitt användarnamn och lösen till datorerna. Kan ju vara lite bra att ha, kanske, huh? Sen när jag kommer hem ska jag försöka skriva lite mer på idrottsuppgiften som jag äntligen har börjat med efter allt uppskjutande. Det kommer vara riktigt skönt när den är gjord. Då kan jag pusta ut lite grann. Tills nästa grej kommer. Menmen, snart är det ju jullov och efter det är det praktik fram till sportlovet, så det känns som jag kommer må ganska bra framöver. Så länge jag ser till att inte skjuta upp praktikuppgifterna allt för länge. Men det ska nog ordna sig!

Raindrops keep falling on my head

Idag regnar det ute, det tycker jag är lite tråkigt. Min cykel blir ju blöt!
   Igår var jag på teorikurs som sagt. Det var väl inte direkt döroligt, massa med information som jag redan har hört eller läst hundra gånger. Eller, ja gfick reda på en hel del om själva teoriprovet och körprovet i alla fall. Ju mer jag försöker engagerar mig i det här med kökortet ju mer känner jag, hur i helvete ska jag kunna få in allt det här i huvudet? Hur ska jag kunna lära mig  att när jag ska svänga ska jag bromsa, koppla, växla hit och dit och hålla på? Lite skrämmande är det allt, haha. Men jag tror det kommer att gå bra, bara jag tar tag i det.

Tisdag

Alltså, varför är jag så himla trött hela tiden, det börjar bli störande. Idag ska jag på teorikurs på körskolan. Det ser jag fram emot. Det kommer kanske inte bli så särskilt roligt eller så, men det är ett steg närmare körkortet :) Jag hann inte spela Wii igår, det tyckte jag var tråkigt eftersom Camilla typ hade nördat hela dagen eller nåt, och fått massa skillpoäng, haha. Jaja, idag hinner jag nog tror jag. Livet känns rätt bra för tillfället, förutom en uppgift i idrott som jag måste göra rätt så snart, men som aldrig blir av. Men imorgon ska den bli av! Punkt slut, inget att diskutera! :P

23/11

Idag har jag Wii-träningsvärk. Härligt, tycker jag. För övrigt är jag trött, rätt åt mig kan man tycka med tanke på hur helgen har sett ut i fråga om sömn, haha. Ute är det mörkt nu och klockan är bara tjugo över tre. Det gillar vi inte. Något annat vi inte gillar är att körsången är inställd idag. Så nör den här lektionen är slut blir det att åka hem och plugga lite körkortsteori och sen spela lite wii istället för Friskispasset som jag inte orkar vänta på idag. Eller kanske, vi får se. Har nog inte bestämt mig riktigt än. Skulle ju kunna dra ner till körskolan och få ordning på min ingloggning så jag kan plugga där. Som sagt, eftermiddagen ligger ganska öppen, det är en fråga om ork och motivation just nu, tror jag. Jag tror det får bli körskolan och sen Friskis. Det blir nog bra.
   Det kör vi på!

Helgen

Denna helg har gått i tv-spelens tecken. Först nintendo gamecube(?) hela fredagsnatten sen Wii i flera timmar både igår kväll och idag. Riktigt trevligt :) Nu är jag trött som sjutton, vet inte hur jag ska orka upp imorgon men det märker vi då.

19 oktober 2

Överdrivna känsloreaktioner = ett säkert symtom på PMS =)

19 november

Det känns som om jag aldrig kommer att bli glad igen. Helt seriöst. Det är klart att jag vet att jag kommer att bli glad igen, men just nu känns det som om jag ligger på botten av ett hål med 5 miljarder kilo skit ovanpå. Först fylls hela jag av en underbar känsla av lycka när min mattelärare bekräftar att jo, nationella är 15:e och inte 16:e. Självklart insåg jag att chansen att tiden skulle finnas kvar var ganska liten men ändå. Jag ringde tandläkaren och naturligtvis hade de redan gett bort tiden till någon annan. Alltså, allvarligt jag kan inte vänta till 29 januari. Till 2010. 2010 känns som en annan verklighet som aldrig kommer att komma.  Det känns ungefär lika nära i tiden som min 30-årsdag.Jag vet att jag överreagerar jättemycket, men ni fattar verkligen inte hur det känns. Det känns ungefär som om de just har sagt till mig att "Ja, Karolin, du kommer få ha kvar tandställningen resten av ditt liv". Idag var första dagen det hade varit mindre än en månad kvar....

Jävla skitdag.

Detta har varit en hel jävla skitdag från början till slut, alltså. Dagen börjar med att jag får veta att min tandläkartid flyttas fram en och en halv jävla månad, så det har jag mått dåligt hela jävla dagen för. Sen satt jag och paratade med Carro och Sara en timme på demokratitiden, då hade jag det bra. Sen vid lunch började mitt humör lyftas lite smått. Sen kommer jag till samhällslektionen. Då bryter helvetet löst. Vår samh'llskunskapslärare får jämt ta massa skit för att alla i klassen är skittrötta och störiga på hennes lektioner och idag slog det över totalt. helt plötsligt kommer hon in, följd av vår mentor, BF-rektorn samt en av kuratorerna. Sen blir det världens jävla diskussion om hur dålig situationen är i vår klass och alla blir skitförbannade. Jag säger som jag har sagt hela tiden. Så länge inte alla bryr sig så spelar det ingen roll, det kommer inte bli någon förändring i alla fall. Allting ligger hos den enskilda individen. Så länge jaginte tycker att det behövs en förändring kommer jag ju inte att ändra p mig, så varför ens diskutera saken? Alla blev ju bara förbannade eller ledsna, typ. Och jag var ju redan på dåligt humör innan. Alltså, jag vill bara gå och lägga mig.

Fan, fan, fan, fan....

...rent ut sagt. Visst hade jag räknat med att tiden för tandläkaren skulle bli uppskjuten, men jag hade inte räknat med att det skule flyttas fram ända till slutet av januari! Helvetes piss skit. Men det är en sak jag inte fattar; matteläraren säger att de nationella proven är den 16:e men på skolverkets hemsida står det 15:e. Varför skulle det behöva bli så här? Ååh! Jävla skit!

17 november

Har insett nu att jag har ett ganska späckat schema framför mig, tyvärr. Men jag vet inte, kanske bara tror att det kommer bli jobbigt. Kanske överdriver jag. Så här ser det i alla fall
Måndagar: Skola till 17.00 sen brukar jag gå till Friskis vid 18.00 men det kan jag ju välja bort om det är så.
Tisdagar: Skola till 13.45 sen förhoppningsvis körkortsteori 16.35 annars blir det kanske ridning där nånstans.
Onsdagar: Skola till 15.20 tror jag sen piano 16.40
Torsdagar: Skola till 11.50 sen Juniorer 16.30
Fredagar: Skola till 15.20-15.40 sen förmodligen ridlektion 18.00, fortfarande inte riktigt bestämt.
Visst, lördagar och söndagar är lediga och det är rätt långa hål mellan många av grejerna, men det känns ändå inte som att jag hinner göra något med den tiden. Usch. Och just nu är jag ganska sur också eftersom jag förmodligen måste skjuta upp tiden för att ta bort tandställningen (om de inte hittarnågon tidigare tid, hoppas,hoppas!) på grund av de bajsiga nationella proven. Nej. Jag har haft en bra dag men nu är jag sur och lite halvstressad.

15/11

Sjukt trött man är idag! Har haft en härlig helg på Kolmårdsgården med läger. Återupptäckt vänskapen med en kompis som jag känt i princip hela livet, det har varit jätteroligt. Nu är jag seg eftersom jag tänker på att det är skola imorgon. Först såg jag typ fram emot skolan lite men sedan insåg jag hur otroligt tråkiga måndagar är för tillfället. Med undantag av kören förstås <3. Ja, det var nog allt jag hade att säga idag, tror jag.

Studiedag

Imorgon har jag studiedag :D (By the way, undrar hur många gånger jag har döpt ett inlägg till "studiedag" genom åren? :P). Då ska jag bl.a. titta på min från biblioteket hyrda film, Sunes sommar! Som den nostalgiberoende människa jag är, får jag just nu inte nog av gamla serier och filmer. Sorgligt, kan kanske tyckas. Kanske borde jag försöka leva mer i nuet i stället. Jaja, jag orkar inte riktigt fundera över det just nu. För tillfället väljer jag nog att leva i det förflutna ett tag till. Det är ju inte som att mitt i-nuet-liv är särskilt intressant. 

Snart är det jul!

Eller inte, kanske, jag vet inte :P Men på grund av att jag har börjat nörda gamla julkalendrar så börjar det komma en julkänsla hos mig. Jag vill ha lussebullar, pepparkakor, julmust, knäck, you name it! Nej, jag är inte knäpp! Så det så :P
   Vet ni vad jag insåg nyss? Idag är det fem veckor kvar tills jag blir av med min "kära" följeslagare, tandställningen. Haha, den ni!
   På samhället idag skulle vi ta reda på saker om sverigedemokraterna. Och som vanigt blir jag lika sur på att folk kan vara så störda -.-'
   Jao, i vilket fall, studiedag på fredag den trettonde. Soft. Slipper man IV:t. Även om det ibland är ganska intressant och så där, så välkomnar jag alla chanser att få slippa det, haha. Jaja, bara 114 dagar kvar tills jag får byta IV. Nej, jag är inte knäpp, säger jag! x)

Hihi!

Idag mår jag bra! Så jägarns bra. Jag är glad, livet känns härligt och allt är bara bra. Jag vet inte varför egentligen med tanke på den senaste tidens deppighet men jag njuter. Det enda som är lite tråkigt är att jag har ont i huvudet och att det snöar så att jag måste cykla till pianot och sen hem i snö, vilket inte är okej, menmen. Jag klarar det. Sedan när jag kommer hem måste jag plugga lite men förhoppningsvis klarar jag det också :)

Blogg

Jag har kommit på en sak;det borde inte vara tillåtet att skriva blogg när man är deppig! x) Smart idé, va? För övrigt kan jag berätta att jag har träningsvärk i ryggmusklerna vilket ja inte har upplevt förut, det är faktiskt sjukt jobbigt! Jag har ont i nacken också. Och ikväll ska jag rida, haha, stackars mig (a). 
   Snart har jag matte, sen slutar jag. Har två prov att plugga till den här veckan, så det är roligt. Tur att jag var duktig nog att plugga på Malta. Äh, jag säger inet vettigt, vi ses! 

2 november

Ibland känns allt bara så himla konstigt. Jag mådde jättebra nyss men vet i sjutton vad som hände nu... Jag tror att jag måste ge upp den här dumma tanken nu, det kommr ändå aldrig att funka. Eller? Nej, det är ingen idé. Sorry om mina inlägg blir väldigt konstiga nu för tiden men just nu använder jag min blogg som ventileringsförnster för mina tankar och då kan det bli så där.
   En liten fråga bara innan jag avslutar: Varför är det okej att öppet kriitsera någons personlighet bara för att den råkar vara blyg och lite tystlåten? Det är ju inte som att någon skulle få för sig att säga till någon "Du är för utåtriktad!". Jag fattar det helt enkelt inte.

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0