Bye now

Innan jag går och klär på mig för att fika på stan med Sofie, två roliga twitter-inlägg:

"When girls are on their period: Girl; "Hey can you check for me?" Friend: "Yeah, walk in front of me. *looks at butt* Nope, you're good""

"*phone vibrate at home* barely hear it. *Phone vibrates at school* Fucking earthquake."

Så, nu ska jag skynda mig på :P

Diablo

Jag anmälde mig till blodgivning för ett tag sedan, och så fick jag äntligen en kallelse förra veckan, jag hade fyllt i fel mailadress, hm... Aja, i vilket fall, idag vaknade jag och var förkyld och man får inte ge blod om man har varit förkyld den senaste månaden, så nu måste jag förmodligen boka om min tid. Så himla segt att jag blev förkyld just nu :P (By the way, när jag skulle skriva den här meningen gick jag över till att skriva det de sa på tv istället ^^)
PS. Tack för nudeltipsen Sofie ;)

'Cause I'm the one

Idag var jag otroligt sugen på att äta nudlar till lunch, så jag cyklade till Konsum en bit bort. Letade som en idiot, hittade inga nudlar, cyklade till Ica i Kneippen, hittade inga nudlar (visserligen inte så konstigt eftersom den affären är typ 1 kvadratmeter stor), så jag cyklade vidare mot stan och Ica supermarket bredvid Friskis. Hittade inga jävla nudlar. Så det fick bli en panpizza istället. Men seriöst, är det jag som är dum i huvudet eller säljer affärer inte nudlar längre?! Någon som kan berätta för mig ungefär nudlar brukar finnas? Och då menar jag alltså såna där portionspaket som brukar kosta typ 3-4 spänn. Jag är desperat här, haha.

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0