Tjuvlyssnat xD

taget från tjuvlyssnat:

Hvitfeldtska gymnasiet, Göteborg

Ett gäng kamrater ~17 sitter och snackar om Rock Band.
Tjej: Jag har äntligen klarat en låt på trummor på expert!
Kille: (skrattar): Det är väl inte så svårt? Jag började spela där.
Tjej: Ja, men du fattar inte hur svårt det är för mig. Jag är så otroligt otaktisk!

16/12

Ok, nu troor jag att det jävla temaarbetet är klart, men va fan man vet ju aldrig x)
Anyway, idag körde vi boxning på gympan och det är ju så grymt roligt! är glad att jag inte var så himla förkyld idag så jag orkade kämpa hela vägen. Woho!
Har fortfarande ont i handleden och fattar fortfarande inte varför. Har väl sovit konsigt eller nåt. Bara 3 dagar kvar till avslutningen nu, jippie! Vet när jag ar avslutning nu den börjar 10, slutar kanske runt 11 eller nåt, så nu vet du ;)
Naej, nu orkar jag ine mer, c ya pals xD

Onsdag

Tråkdag idag igen då. Usch vad segt det är med all denna tema >.< Fick jag bestämma skulle vi ha typ högst en temalektion i veckan eller nåt, det är så himla tråkigt! Aja...
Dagen började med att jag och mamma drog till haga trafikskola för att fixa lektion till mig. 7.40 skulle de öppna. Vi satt där till 7.55 men inte fan kom det någon inte. Typiskt.
Sen idag ska vi till NT. Lär ju bli kul :P Anyway, glömde säga till dig, Olle, att du skulle vidarebefodra det där smset till resten av folket, så nu får du göra det!
Nej, nu räcker det väl med babbel här...
Haha, föresten visst var det roligg at jag skev att jag alltid blir så blogg-galen i december och nu har jag inte skrivit på typ 1 vecka eller nåt xD Man ska inte skriva sådana saker...

Engelska...prov?

Vi har haft engelskaprov precis. VIlket skämt. En sida med verbformer och en sida med översättningsmenigar plus glosor. Vad är det här? Vi hade svårare prov i 7an för sjutton! Jag börjar faktiskt bli måttligt trött på den outhärdligt lätta engelskan. Jag vill börja med engelska b! Kanske låter skrytigt, men jag lovar att ni också hade tyckt så om ni

1 December

Jag har haft den absolut sämsta dagen på länge. Dagen började med att jag fick stå på hållplatsen i 20 min i morse innan ersättningsbussen kom. Jag kom typ en halvtimme sent till engelskan, det var tråkigt.
Sen hade vi tema. Och datorn som jag satt vid laggade sönder så fort man bara rörde musen, typ. Så då fick man dampryck på det också.
Sen matte. Då hade jag glömt läxan att ta med en tidningsartikel med procent involverat och fick väl typ en utskällning. Visserligen ihop med halva klassen eller nåt, men jag försöker liksom jobba upp en pluggis-image för lärarna här!
Resten av skoldagen gick väl relativt smätfritt (Datorkunskap sista timmen). Nu jobbar vi i PowerPoint och det tycker jag är rätt klurigt men jag har ändå fått till en hyfsad presentation nu.
Sen var det lugnt fram till för en halvtimme sedan. Jag startar datorn hemma och öppnar internet och msn. De laddar i tusen år men inget händer. Ropade på pappa och han startade om datorn efter att ha kollat runt lite och då funkade det precis som det skulle. Detta är absolut inte min dag.
Jag har för mig att det hände något mer men minns inte vad det var. Ja, i och för sig höll jag på att bli totalt nersprungen på vägen till matsalen av nån galen tjej.
Ja, nu får man väl hoppas att resten av kvällen går smärtfritt.
Såg ni julkalendern imorse eller? Fan vad skum den var. Fattade inget, haha.
Har kommit på att jag alltid blir galen i att skriva blogg runt juletider. Jag menar förra året skrev jag typ ett inlägg om dagen hela december. Skulle vara trevligt om jag kunde vara så resten av året också. 

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0