Jul

Nae, nu tycker jag att det är hög tid för ett nytt inlägg här. Så - vad har hänt mig under julen då? Inte mycket direkt, fått julklappar förstås ;) Kan räkna upp några stycken:

2 st skivor med Bond - Classified och Explosive. Nu har jag alla som går o få tag på i Sverige iaf så nu behöver jag inte gnälla mer :P
2st mangaböcker - Timestranger och xxxHolic. Har inte läst dom än så jag vet inte vad de handlar om.
1 Tröja och ett par leggings från Indiska
1 DVD - Harry Potter och Fenixorden

Ja, jag fick ju fler grejer men orka räkna upp alltihop. Sen bestod själva julafton av att pappa var sjuk, vi firade jul hos våra kusiner där det mest spännandesom hände var Farmors ständiga matande av deras hund Sinbad, trots tillsägelser att hon inte fick ge honom. ja, senn senare åkte vi hem till sjuklingen därhemma. Sen kan jag berätta att jag hade en jättefin klänning på mig och jag hade också ett halsband för en gångs skull :) Bilder lär dyka upp på Bilddagboken inom kort.

21 December

Hihi, jag har städat idag! :) Förhoppningsvis ger det lite cash så att jag kan köpa den sista julklappen ;P Annars kanske pappsen blir utan :( Oj, det blev många smileysar på tre meningar. A, i vilket fall annars har jag spelat sims idag, sen stängde jag av för att kolla på OC. Så var det inget idag :'( Hoppas dom fortsätter med det sen efter jul bara! Annars kanske jag måste smiska kanal 5 lite grann...

3 Dagar kvar till jul - Jul snart ju! Jippie! Ingen julkänsla än dock, men vad gör det? Jag är glad iaf :P

19 December

Hej igen! Hmm.. Jag känner för att skriva,jag har så mycket känslor inom mig idag, men vet inte hur jag ska formulera dem :P Annars var jag nyss på yoga och det var betydligt svårare än vad jag trodde att det skulle vara! Haha, jag måste ha sett helt sjuk ut.

5 dagar kvar till jul - Jag fick en liten julkänsla typ igår tror jag det var, men annars kunde det lika gärna ha varit November eller vad som helst förutom att det äntligen börjar bli lite kyligt ute. Förhoppningsvis bådar det gott.

Blä..

Varför måste jag vara så bra på att älta saker? Gud vad jag hatar det. Det räckte med att jag satt och grät på franskalektionen, var jag tvungen o få värsta gråtattacken hemma också? När vi nu har haft så kul resten av dagen? Åh gud vad du är jobbig, Karro! Men egentligen, allvarligt, vad tror Maria om mig egentligen? Vi har haft så jävla mycket skolarbete nu i nian så jag bara har velat lägga mig ner och dö visa dagar. Typ iaf. Och så FÖRVÄNTAR hon sig att jag ska få MVG på provet.. Jag menar..Hallå? Är det inte typiskt att när jag har kommit över ett hinder så ska det komma upp ett annat?
- Du har aldrig vart så nära MVG som du är nu. Skulle det få mig att må bättre eller? Ååh.. Jag som var så glad. Varför måste skolan förstöra ens liv hela tiden?
 
Jahapp. Repetitionen gick bra iaf. Och sen när jag kommer hem och ska kolla på textbladet, så finns förstås inte den där konstiga men vackra låten som vi inte kan texten till med! Blööö. Aja, man kanske lär sig den någon gång?

14 dagar kvar till jul - Du menar alltså att om två veckor sitter man och smaskar julmat vid den här tiden? Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. Och på torsdag är det julkonsert. På torsdag. hur kan tiden gå så snabbt? Det skrämmer mig. 

Sims

Jahaja.. Då sitter man här igen. Det är ju lustigt att när man VILL skriva blogg så kan man inte komma på nånting. Aja, jag vann 50 kr på tipspromenaden idag :) SOm tyvärr försvann lika snabbt eftersom mina systrar tyckte att jag skulle vara med på en julklapp till mamma. Jaja, jag hade ju ändå tänkt använda pengarna till julklappar, så det är lugnt.

15 dagar kvar till jul - Jahaja, nästa två veckor kvar. Du måste skoja??

Värmlandsgillet

Orkar inte skriva så mycket mer än att det gick skitbra på Värmlandsgillet och det var så himla roligt! Och det var kul hos Sofia också :)

16 dagar kvar till jul - Är det verkligen så lite tid kvar? Varför känns det inte så då?

7 December

Jag vet inte riktigt hur jag känner mig i dag.. Jag känner mig tom och konstig och jag har svårt att acceptera att jag inte kommer gå i den här klassen för evigt. Se känner jag på mig att det är någon som är arg på mig. Just nu orkar jag verkligen ingenting, men man får försöka att inte låtsas om det.

17 dagar kvar til jul - Blä..varför ska man ha jul för?

Julklappshandel

På allmän begäran (eller nåt) kommer här ett inlägg om Olles och min julhandel. Dagen började på McDonalds. Vi blev minst sagt mätta. Lite väl mätta kanske. Vi gick nästan in i en liten flicka och sen bara stod vi där helt förstenade xD hur lyckas man? Flickans mamma undrade nog vad det var för fel på oss när vi stannade upp och började asgarva.. Efter den incidenten bar det av till Kicks där vi testade typ 20 olika parfymer. Resultat: enorm flummighet. Igen. Och så luktar jag som en levande parfymaffär också :P Ja, iallafall. Sen gick vi runt i några fler butiker. Slutresultatet blev 1 julklapp för min del och 2 för Olles del. Ganska bra jobbat ändå tycker jag. På tal om julklappar. Hur blir det med systerskapets julklappsbyte? Aja, i vilket fall som helst.. På det hela taget tycker jag att det vart en lyckad dag :)

19 dagar kvar till jul - Var är julkänslan någonstans? Snart sätter jag in en annons på blocket!

Sämsta dagen på länge

Ja, som rubriken lyder.. denna dan sög!! Först är det idiotisk basket på idrotten. Som Hanna sa: stor, rund och hård :P Sen får man tillbaka det pissiga matteprovet..Tack så hemskt mycket :@ Hur i h*lvete ska jag kunna klara av nationellt prov i matte? jaja... Sen har vi No och som vanligt kommer alla i klassen med sina idiot-frågor. "Vadå?? FINNS det en gud??" gaaaahhhh! VAr redan på dåligt humör och det blev inte bättre av det. Sen komme rman hem, då har några elektriker-gubbar gjort så att varken tvn, datorn eller ljusstaken funkar! Hur lyckas man? Tur att pappa kunde fixa :D
Sen var det ridning. Kunde väl gått bättre antar jag men det var Ok. Red Mirat idag, som jag adrig har ridit förut. Trevligt, trevligt :D

20 dagar kvar till jul - Imorgon blir det julkappshandel. Skulle underlätta något om man visste vad man ska köpa till folk bara... :P

3 December

Halloj Balloj! Har just spelat med min tävlingssim Oliwia Lindahl! Snygg, sexig singel som för tillfället är kär i en tjej som hon inte ska va kär i xD Ja, så kan det gå.

21 dagar kvar till jul - Jippie! Jag har gjort önskelista nu. Slipper pärona tjata på mig :P De va värst vad populär man va igår då! FIck inte en lugn stund förrän mobilen började plinga igen. Ovanligt att så många vill prata med mig :)

Jämställdhet?

Hejsan igen! Jo, ville bara säga att jämställdhet är rätt knasigt. Jag menar: Sverige räknas som ett av världens mest jämställda land men ändå så måste folk hålla på o klaga hela tiden. Typ: "åh, män spenderar 10 min i köket om dan medans kvinnor spenderar 25, åh herregud vart är världen på väg?? åh, kvinnor mekar aldrig med bilar!" Herregud, lägg av! Det blir ju bara patetiskt! Ja, kanske är det så att i VISSA familjer så är det kvinnan som lagar mat osv. men än sen då? Mannen kanske inte kan/ har intresseav att laga mat. Snälla nån... Alla gör väl det de är bra på? Som sagt, vi i Sverige är redan rätt jämställda, varför hålla på o tjafsa om småsaker?

Det var allt från mig, tack för er tid. Jag kan hålla på i flera timmar om detta ämne, men inte idag. Det får räcka sådär.

22 dagar kvar till jul - Första advent, årets största brandrisk-dag? troligtvis - så var försiktiga med ljusen där ute!

?

Är det bara jag eller har systerskapet börjat glida isär rätt rejält?

1 December!

Idag är det första december så jag tänkte passa på att skriva ett litet inlägg :)  Har inte hunnit se julkalendern än, men om den är dålig så kör jag på mysteriet på greveholm istället! :D
Anyway, Jag har kommit på en grej. Det är att jag har väldigt lätt för att bli besatt av saker (kom du på det nu, kanske ni tänker, och nej, det gjorde jag inte men jag skriver om det nu.)
Antingen är det spel på mobile, en speciell film, nån tv-serie, nåt spel...Ja typ, vad som helst. Just nu är jag besatt av Paris Hilton-spelet, även om det börjar avta lite nu eftersom jag har vunnit allt som går att vinna :P, Vänner, OC och att spela piano. Det var längesedan jag var besatt av att spela piano, så det känns bra. Nåt som jag just nuinte är besatt av är bond, så njut så länge det varar ;)

23 dagar kvar till jul - vad önskar du dig? AAHh, snart måste man välja vad man ska söka för gymnasium..vad sa jag välja?

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0