Nu är den här...

... dagen när min lust att blogga försvann! Det var kul så länge det varade i alla fall. Återkommer väl så småningom antar jag.

Sommarjobb once again

Ok, nu har jag hittat ett sommarjobb jag vill ha, nu måste jag bara skriva ihop ett cv på något sätt, har ingen aning om hur man gör... Lyckat? Nej.
I dag har varit en jättebra dag med ett minus för drygt 2 och en halvtimme håltimme. Efter skolan gick jag Nathalie och Malin på stan. Det var jättetrevligt. Vi flummade och Malin hitta ett par jeans och en tröja som hon ville ha (y)!
Och idag har jag fått visamitt kort för kontrollanter sisådär 3 gånger. Extra Östergötland menade verkligen allvar när de sa att det skulle göras extra biljettkontroller på spårvagnarna under de senast veckorna, haha.

Sommarjobb/extrajobb

Hur fan får man sommarjobb, seriöst?! Jag blir galen! Ofta man bara kan gå in på nåt ställe och bara: "Hej, jag vill sommarjobba, kan jag göra det hos er?". Jag hatar det här.

Söndag

Har haft ännu en härlig helg! Därav det dåliga bloggandet ;) Egentligen orkar jag inte riktigt skriva just nu för jag har glömt vad det var jag tänkte skriva om, haha.
Fredagen var i alla fall trevlig, med födelsedagsfika för tessan efter skolan och sedan återträff med 9bm1 på kvällen. Så himla härligt! Jag har ju gått runt och saknat klassen väldigt mycket så det behövde jag verkligen. Tack allihopa för den helt otroligt underbara kvällen! <3 Tycker synd om dem som missade det ;)
Jaja, imorrn fyller Camilla 15 i vilket fall så då får man äta semla till frukost :D
Äh, jag känner inte att jag säger något vettigt just nu så det får nog räcka såhär.

Yes!

Ville bara meddela att detta är första dagen på mycket länge när jag kan gå hem från skolan utan att behöva oroa mig för att jag har massa skolarbete som jag inte orkar ta tag i! Nu kan jag bara gå hem och softa utan dåligt samvete! Jippie!

Youtube.

Just nu hatar jag youtube. Eller, nej, jag hatar inte youtube, jag älskar youtube, men jag hatar grejen som känner av vilket land vår dator sänder ifrån och försöker övertala oss att gå över till ett svenskt youtube. Svenskt youtube? Are you kidding me? Det gör mig så sur. Man kan själv ändra inställningarna så att det blir på svenska, och att vi inte har gjort det borde ju vara en tillräcklig ledtråd att vi vill ha youtube på dess ursprungsspråk. Seriöst, det finns inget larvigare än youtube på svenska. Tack.
I övrigt har jag varit på De Geer Gymnasiets konsert med symfoniorkestern idag. Jag är så glad att jag fick gå på den även fast jag inte går i musikklass längre. Den var så underbar! Jag ska vara ärlig och säga att jag blev lite tårögd vid några tillfällen, haha.
Annars vet jag inte om jag mår så himla bra. Det började igår när jag kom hem från ridningen. Jag började liksom känna mig yr och lite illamående, så det var ju inte så himla kul. Men jag tänkte väl att det skulle gå över tills dagen efter. Det är visserligen bättre nu, men känslan finns fortfarande kvar, speciellt om jga typ böjer mig ner för att ta upp något frångolvet eller liknande. Plus att jag börjar fundera på om det kanske är något fel på min hals. Jag får ofta ont i halsen nu för tiden och om jag lyssnar på en skiva och sjunger med i låtarna så har jag svinont efteråt. Jag blir hes väldigt ofta också. Så ska det väl inte behöva vara? Om det inte vore för att jag tycker att våran skolsköterska är helt psycho, rent ut sagt, skulle jag ha gått dit, men nu vet jag inte vad jag ska göra. Någon som har ett tips?

Måndag

Såg ju då på bio igår; I taket lyser stjärnorna, mycket bra! Dock var det ju inte särskilt mycket som var likadant som i boken, men det ör egentligen inte så mycket för då är det lättare att tänka på dem som två separat saker som ju filmer respektive böcker faktiskt är! Anyway, det var trevligt i alla fall. Ett litet minus för att de där två underbara tjejerna som jag en gång betraktade som två av mina bästa vänner var där, men jag tänker knappast låta dem störa mitt liv.
I dag var våra eftermiddagslektioner inställda för att lärarna skulle ha någon form av utbildningseftermiddag eller liknande, så vi slutade efter lunch. Riktigt soft.
Innan dess hade vi engelska oförberett prov. Tror inte att det gickså bra faktiskt. Läsförståelse ska alltid vara så luddigt! Sen var det även en text man skulle skriva men det var inget som engagerade mig, därför tror jag inte att det gick bra heller. Jaja, jag väntar med att gnälla tills jag får resultatet.
Tack för nu.

Blogg

Har inte bloggat så mycket på sistone men hur många var det som trodde att mitt superbloggande skulle hålla i sig? Inte jag i alla fall, haha.
Jag har haft en väldigt skön helg som har bestått av godis, semlor, film och massa mys quality-time med mamma. (y) på det! Och lite skolarbete har jag klämt in också. Och i eftermiddag ska jag gå på bio!
Den här helgen äger om jag får säga det själv. Tyvärr så är det ju då lite skolarbete kvar att göra, men jag hänger inte läpp för det, för tänk vad skönt det kommer att bli när det är klart sen.
Jag tycker att det är ett väldigt skönt sätt att se på livet; när jag har något jobbigt eller tråkigt framför mig tänker jag: "Åh, vad skönt det kommer vara när det är över" och sen gör jag skolarbetet eller vad det nu var för något jag inte ville göra och så är det över. Yey!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0