Kafédag

Idag efter skolan var jag för första gången i mitt liv på fräcka frökens med Hanna och Olle. Lite senare kom även Jacob. han började med att komma in på cafét när Hanna var på toaletten, sno hennes väska och jacka, gå därifrån för att komma tillbaka efter ett tag xD Det var roligt.
Ja, vi hade riktigt trevligt. Sitta på ett café och prata konstant i 2 och en halv timme är sånt man bara kan göra med vissa personer :P
Bland annat så tror jag att cirka halva klassen fick en varsin hög med skitsnack. (Inse faktum, skitsnack är KUL, och det är nåt som alla gör dessutom ;))
Jappisch. Det var väl mest bara det jag ville säga. Tack för en härlig dag! Och så får man väl hoppas att Jacob inte blev för trött på oss, haha. Och imorgon blirdet filmdag/kväll (beror på när vi träffas:P) hos Hanna. Och det lär också bli riktigt trevligt.

14 januari

Jadu.. Olle och jag har onekligen satt oss i en svår sits.. Vi vill va med båda sidor som inte vill va med varandra osv. osv.
Ja, jag vet hur arg jag var och vad jag har sagt. Men så kände jag bara i skolan. När jag kom hem sen var jag ledsen o förvirrad och kände att det var nog inte så här jag ville ha det iallafall. Ljuga för sig själv tror jag det kallas. Vanligt syndrom hos mig.
En svår sits som sagt... Och hur vi än dividerar fram och tillbaka (vi spenderade en hel bussresa med att göra det) kommer vi inte på nån lösning.
Jag vet inte vad som var jobbigast: att vara arg/olycklig eller att ha det som det är nu. Hur lyckas jag alltid hamna i såna här situationer?!
Ja, i vilket fall, hoppas ni har haft en trevlig dag osv.
Hälsningar från den alltid lika veliga Karolin.

12 januari

Jag är arg. Så fruktansvärt arg. Det finns inget ord för att beskriva hur arg jag är. Slå på en kudde eller nåt sånt skulle aldrig hjälpa. Det finns bara en sak jag just nu vill göra. Men jag kan inte. Tråkigt nog. Det är så patetiskt och se. Vet inte vilken känsla som är störst - skadeglädjen eller ilskan? I vilket fall som helst är det inga positiva känslor. Men inget dåligt som inte för något gott med sig. Vi har kommit närmare varandra än på länge, och det är ju bra. Ska bli trevligt och se vad som händer på måndag när reserven blir petad. Menmen, räkna inte med några mirakel här inte. Och som förut kan det ju aldrig bli. Men är det verkligen det jag vill?

Ändra färg var misslyckat...

Insåg just att det inte är alls långt kvar tills skolan börjar och jag måste avslöja en jobbig hemlighet :/ Men man får väl ta dagarna som dom kommer och försöka ladda så mycket som möjligt.
Var på stan med Sofie, Olle och Elli igår. Vi hade riktigt trevligt. Blev dock inte sådär jätteflummigt som det brukar kunna bli, men det blir väl tråkigt om man är ultraflummig vareviga cafébesök, så det gjorde inget. Sen åkte Olle hem och vi andra åkte till Sofie. Tror inte vi gjorde så mycket där... Lyssnade på musik och sjöng med. pratade lite gamla minnen tror jag? Vet inte riktigt.. Känns lite dimmigt xD Jadu, börjar redan bli senil.
Försökte ändra färg på min bekgrund här på bloggen. Gick inget bra alls, så det får va såhär ett tag till, tills jag orkar göra ett nytt försök. Haha.

Gott nytt år

Så nu har ett nytt år börjat här på bloggen. :p vad kommer dyka upp här på bloggen i år? Ja, de gamla vanliga inläggen förstås men så tänkte jag även börja med att då och då ha lite youtube-tips eftersom jag tycker att det är en helt fenomenal sida där man kan hitta vad som helst. Vad kommer inte dyka upp på bloggen i år? Jag ska i alla fall försöka att inte nämna ett endaste ord om bond på bloggen för det är ju bara jag som tycker det är roligt :) (nog för att det visserligen är min blogg och jag får skriva vad jag vill i den men det är ju trevligt om de som läser är nöjda ;P)

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0