15 december

Efter att snart ha lyssnat igenom hela listan med mina mest spelade låtar på Spotify 2016 så är jag lite tveksam till hur bra koll de egentligen har. Finns ett flertal låtar på den där listan som jag vet gick varma 2015 men som jag är hyfsat säker på att jag inte lyssnat på tillräckligt mycket på under 2016 för att de ska platsa på denna lista. Nåja. Om vi utgår från att ordningen på listan är någon slags rangordning (vet inte om det stämmer) så ser min topp 10 för 2016 ut på följande sätt:
 
1.Athena - Tiësto
2. Heroes - Tiësto
3. Victorious - Tiësto
4. Sehnsucht - Rammstein
5. Surface - Aero Chord
6. Du Hast - Rammstein
7. Pompeii - Bastille
8. Aerodynamic - Escala
9. Explosive - Bond
10. Good Grief - Bastille
 
Hm, ettan är jag ganska säker på att den stämmer, övriga vet jag inte riktigt. Men jaja. Lite blandat var det ju i alla fall, så det är bra jobbat! *tihi* Ni kan ju kommentera era topp 10 här nere! ;D
 
Nu tänkte jag prata lite om Lucia Movie Night. Som alltid en mycket trevlig tillställning. Gillade särskilt att årets tävling var ett quiz som alla kunde delta i via mobilen. Blev liksom mer rättvist då än typ handuppräckning eller liknande. Så, årets filmer var:
La La Land - helt ok, gillar det okonventionella slutet och de hade lyckats hyfsat med att få de "spontana sångnumren" att inte verka forcerade och kännas awkward, så det är bra!
Måste Gitt - också helt ok. Handlade om en kille i förorten som får chansen att ge ut en bok han skrivit om bl.a. sina kriminella "äventyr".
Why Him? - Amerikansk komedi med förutsägbar tönthumor som jag inte tycker är rolig över huvudtaget, men att döma av volymen på skratten i salongen så var jag ganska ensam om den åsikten. En tjej vars familj träffar hennes rika och jävligt konstiga pojkvän för första gången för att fira jul. Hilarity ensues! Not.
Varför är alltid de sämsta filmerna sist? :( Eftersom jag är lite ledsen över att jag inte har skrivit här på bloggen varje år vilka filmer som gått och jag inte vill glömma det, så kommer här en lista som innehåller alla filmer men dock ingen garanti på att filmerna ligger i rätt ordning/rätt år;
 
2012: Mammas Pojkar, Jack Reacher, Silver Lining's Playbook
2013: The Secret Life of Walter Mitty, Delivery Man, American Hustle
2014: The Imitation Game, Pride, Whiplash
2015: En man som heter Ove, In the Heart of the Sea, Point Break
2016: La La Land, Måste Gitt, Why Him
 
Så, tack för mig, nu ska jag gå Luciatåg med kören alldeles strax, så måste dra!

Bad Blood

Hello friends!
Imorgon tänkte jag berätta om årets Lucia Movie Night samt dela med mig av min topp 10 från spellistan Spotify gjort åt mig med 2016 års mest spelade låtar. Missa inte det! ;) Idag kör vi lite lugnt med en töntig sån där lista istället:
 
Senaste du smsade? Olle
Vad stod det i smset? (A) (smileyn med gloria alltså)
Senaste filmen du kollade på? Why Him?
Senast inkommet samtal? Olle.
Senast du gjorde? Repade julkonsert med kören.
Senaste låten du lyssnade på? Lyssnar på Du Riechst So Gut med Rammstein just nu.
Senaste snapen du fick? En selfie från Olle (är det tragiskt eller gulligt att det är samma person på alla frågor? xD)
Senaste övning med hästarna? I fredags red vi barbacka och hade lagtävlingar i stafett.
Senaste pm på facebook? Jag skickade en länk till mig själv ^^ (nu börjar det nog bli tragiskt ändå, haha)
Senaste outfit? Eh, jag har på mig ett par byxor, min Musse Pigg-tröja och en svart överdragströja nu, men fattar inte om det räknas som "senaste"?
Senaste inköpet? Choklad, schampoo och deo, haha :P
Senaste jag tänkte? Hemligt *tihi*

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0