Glass med chokladtopping och ungerska munkar

Igår hade jag en rätt händelserik dag som jag tänkte berätta om...
   Dagen började übertidigt med att fira mammas födelsedag, sen parkerade Camilla och jag oss i varsin soffa och kollade på filmer/sov tills hon skulle till skolan.
   Vid 14.00 skulle jag på möte på Proffice men först käkade jag lunch på Wok Time. Jag gillar inte att äta lunch ute utan sällskap egentligen men jag lyssnade på mp3 och läste Extra Östergötland medan jag åt så det gick bra. Mötet gick också bra, hoppas på att det kanske, kanske leder till ett jobb, men you never know.
   När jag sedan var på väg tillbaka mot stan för att gå till Åhléns blir jag stoppad av en munk från Ungern som börjar babbla om nåt "Food programme" för typ fattiga eller nåt och så sätter han nån slags indisk religion-bok i händerna på mig och säger att de flesta brukar ge ungefär 100-150 kr för den. Jag bara "Ehm... I'm unemployed" och försöker visa med blicken att jag inte tänker ge honom några pengar, då sätter han en annan mindra bok i händerna på mig och säger att jag kan kolla hur mycket jag har. Jag inser till slut att jag nog inte kommer komma undan utan att betala och säger att jag har en tjuga. För den får jag en bok om yoga och kan äntligen gå därifrån. Senare mötte jag Olle och satt på McDonalds och bluddrade om allt och inget tills han skulle gå till bussen.
   Som sagt var det ju mammas födelsedag så på kvällen tog Camilla och jag roadtrip till Media Markt och köpte en DVD-box till mamma (som vi naturligtvis också vill ha ;)).
  Kvällen avslutades med "Berg flyttar in" och "Bron", som var så jävla spännande att jag inte vet hur jag ska kunna vänta ända till nästa onsdag med att sista avsnittet.
  Så det var gårdagen, so what's up with you guys?

Hehe

Var ju bara tvungen att slänga iväg ett inlägg nu när det blir 11-11-11 11:11:11 :D

?

Upptäckte att jag för ett tag sen fick en anonym kommentar med ett ip-nummer jag inte känner igen, där det stod "that's my girl <3" Wtf? Det irriterar mig att jag inte kommer på vem det är x)

Hollow talk

Har tittat lite på deppiga One Tree Hill-avsnitt, vilket gör att jag känner mig lite sorgsen, men på ett bra sätt, om det ens är möjligt. Det känns på något sätt mysigt att sitta och titta på depp-film/tv och se höstmörkret utanför fönstret och ändå må bra. Jag mår nog bra av sorgsenhet just nu, på något sätt. Min favoritlåt just nu, "hollow talk", som jag verkligen inte kan få nog av, är liksom lite melankolisk, eller vad man ska kalla det för, men jag ryser i hela kroppen och mår så bra när jag hör den.
   Moving on, i tisdags spenderade jag dagen och kvällen med Olle och Sofia. Det kändes bra, vi åt pizza och chips med dip och kollade på extramaterial till Avatar, sen spelade vi Pikmin resten av kvällen, det var mycket roligt, måste jag säga. Kändes som att Sofia aldrig hade varit borta på nåt sätt, det kändes liksom helt normalt, haha.
   Jag önskar att jag hade något mer att säga, för jag känner verkligen för att skriva blogg just nu, men jag kommer inte på något... Jo, jag kan nämna att jag har väldigt roligt med den nya sims-dokusåpan! Jag älskar verkligen att köra med min familj, det är jätteroligt, jag kan sitta hur länge som helst med dem, typ. Tanken på att Yulia kanske måste flytta ut efter den här veckan känns lite sorglig, faktiskt, har ju liksom vant mig vid det här nu. Så med lite tur vinner jag veckans challenge ;)
   That's all, bye.

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0