*suck*

Kom just på "Irony of the day"; om jag hade klarat uppkörningen igår hade jag själv kunnat ta mig till marknaden ikväll. Världen har verkligen visat att den inte vill mig väl på sista tiden.

Japp

Så länge fick man vara glad. Nu var det dags att vara depp igen, tydligen.
   Fan, att livet ska vara så jävla orättvist? Jag läser runt om i folks bloggar och på facebook hur bra det går för alla med körkorten, hur de ta typ fem lektioner på körskolan och sen är de redo att för uppkörningen, som de självklart klarar. Jag, jag har hållit på i sex jävla månader och är fortfarande urusel. Mn körlärare sa igår att chansen att jag kommer klara uppkörningen om 8 dagar är mycket liten. Faan, alltså. Jag har längtat efter det här så jävla länge. Det är fan i mig inte rättvist. Varför kan jag inte lära mig? Jag grät mig till sömns inatt. Det var skoj.
   Sen där jäävla känslan. Att vara så oönskad. Att känna så mycket utan respons. Är jag en så hemsk människa?

Heh

Oh, förberedande mensvärk, how I love you <3

Bubbleroom

Idag har Camilla och jag beställt klänningar till Johannas bröllop på bubbleroom. Hoppas den passar och ser bra ut :P Aja, det blir säkert bra :)
   Vi har bestämt vad vi ska sjunga på bröllopet också. Faktiskt en sång från fjärde shrek-filmen. "Darling I do" heter den. Den är fin.
   Slut på saker att säga.

Haha

Tänk att bloggen blir så ointressant så fort man inte känner sig lika ledsen längre? Fortfarande känns det som att det är något som inte riktigt stämmer och jag vet inte vad, men jag ska snarast ta mod till mig och ta reda på vad de är som pågår.
   Igår kom Camilla hem och vi bakade kladdkaka. Det var gott. Sen tittade vi på "Vad blir det för mat?" från vårt kära Rejmyre. En tråkig dag som utvecklades till att bli riktigt trevlig helt enkelt. Nu har jag inget mer att säga.

7 augusti

"Adagio for strings" är verkligen något som får mitt hjärta att smälta, även i denna depp-dimma, eller vad man ska kalla det. Den är så vacker och så underbar, helt otroligt.
   Jag har ätit upp mina chips nu och även spelat sims, med min absolut tråkigaste familj. Dör av tristess när jag kör med dem. Men lika bra att köra med dem då så att barnen växer upp och jag kan starta min "family freak".
   För övrigt är jag glad att klockan redan är så mycket, för imorgon kommer Camilla hem. Det blir skönt, tycker jag.

Chips

Idag ska jag äta chips, och det har jag läntat efter hela veckan. Det enda som är lite irriterande är att efter två restaurangbesök med potatismos ena gången och pommes andra gången känner jag mig inte ett dugg sugen på chps idag, haha, knasigt va? Ok, det kan bero på att jag just nu har tandkrämssmak i munnen, vi får se om jag vill ha dem sen ikväll. Det blir säkert bra :)

Happ

Om två veckor kanske jag har körkort vid den här tiden. Vet inte riktigt vilken tid uppkörningen är men ändå. Jag önskar att jag kunde glädjas åt det istället för att bara känna mig ledsen mest hela tiden. Dock funkar inte den taktiken så där jättebra...
   Det är helt galet, jag kan inte minnas att jag någonsin har längtat så mycket efter att skolan ska börja, att allt ska bli som vanligt igen. Inte för att allt kommer vara så vanligt nu när all skit har gått åt helvete och jag börjar undra om jag har några vänner kvar där ute eller om alla hatar mig numera. Men då har jag i alla fall skolan att koncentrera mig på. Och jag slipper umgås med min familj 24-7 vilka blir ganska påfrestande efter ett tag.
   Varför ska det finnas så många krav på sommaren? Bli brun, bli smal, åk på spännande semstrar som du kan skryta om sedan. Men om inte jag har gjort allt det där, om jag skiter i hur brun jag är, om allt jag har gjort är att sitta här på landet och glo, betyder det att jag är mindre värd och ointressant då? Det verkar onekligen så. 
   Det har gått en vecka sedandet var filmmys hos mig. Det känns som ett år.
   Det känns som om ingenting är roligt längre. Jaja, skitsamma.

15 dagar idag ju

Happy happy happy happy glad glad glad glad


....Finns det nån i hela denna värld som bryr sig om mig?...

2010

Det här är ingen rolig dag. Livet är inte speciellt roligt idag. Jag vill att skolan ska börja och allt ska vara som vanligt igen. Nu är allt helt upp och ner.
   OK, fine, det är inte snällt att snacka skit om varandra, visst, det kan jag gå med på. Men jag är ingen ängel och alla, iallafall 95% av alla människor snackar skit nån gång. Jag tycker att det är bättre än att spy galla rätt i folks ansikten, saker som man oftast inte menar något med. Det onödiga är att berätta för folk vad som har sagts om dem. Vad ger det? En icke-glad kompis. Varför måste det vara nödvändigt. Folk får prata skit om mig, absolut jag bryr mig inte. Bara jag slipper få reda på det. Och även om jag fick reda på det har jag ju inte mycket att säga eftersom jag själv gör det liksom.
   Jaja, jag orkar inte längre.
   Känner att det här är en sådan diskussion som bara går runt i cirklar.

4 augusti

Jahapp, kul liv? Heh...
4 augusti och därmed 15 dagar kvar tills man får lov att bli riktigt jävla nervös. 15 dagar kvar tills mitt liv kan förändras för alltid, skulle man nästan kunna säga ;P
   Jag börjar typ bli sjuk, Camilla åkte iväg till Grönebo igår och jag känner mig ensam. Inte ens sims kunde pigga upp mig idag.
   Usch. Jaja, jag har so you think you can dance att kolla på sen i alla fall. Sen får vi se vart dagen tar mig. Kanske ska dra till körskolan och plugga lite. Förmodligen en bra idé. 
   Ok, tack och hej.

Åh, vad jag önskar att jag hade ignorerat den ringande telefonen imorse...

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0