Den där Lady Gaga...

Lill-lördag idag och jag har bara två punkter att ta upp här, gott folk;

1. Denna Lady Gaga. Hörde nyss hennes nya låt "Alejandro" och jag kan väl säga så här: finns det något fenomen som är mer uttjatat än Lady Gaga? Lyssna på hennes låtar en gång så kan du de helt flytande sen. Underbart, liksom. Nej, usch vad jag börjar bli trött på den människan....

2. Förbannade körkortshelvete! Jag lägger ner skiten för gott snart. Det blir ju inte direkt bättre av att jag har längtat och väntat på att få körkort sedan min syrra fick körkort (för 7 år sedan). Jag vill ha det rosa kortet så otrolig mycket, varför ska det vara så jobbigt? Om jag inte har körkortet innan skolan börjar så skiter jag i det. Jag pallar inte ett skolår till med att ständigt ha övningskörning i huvudet samtidigt som man ska orka med läxor och diverse annan skit. Nej. Snart får det verkligen vara nog.

Tack för mig.

29 juni

Hehe, så det kan bli ibland hörrni. Nu har jag gått och blivit galen i Escalas (wannabe-bond från britain's got talent) version av Palladio/Allegretto/whatever den nu heter. Jag har ju alltid haft ganska mycket emot Escala och har fortfarande mycket emot dem, men deras version av låten... Alltså, den är pretty fabulous. Ah, well, snart kommer med lite tur ett nytt bond-album (utan Haylie :'() att njuta av så det är ju bra i alla fall. Och eftersom jag känner mig själv vid det här laget vet jag att efter lite uttjatande kommer låten bli tråkig igen. Mohihihi! >:)
   Ok, det var ett lite knäppt inlägg men det får bli bra ;)

Hej bloggen

Någon som har ett liv till salu möjligtvis? Jag skulle behöva köpa ett.

Summer 2010

Well, livet är lite irriterande just nu, får man påstå. Något körkort blir det nog aldrig för min del och sen är det ett avsnitt ur potter puppet pals som nog har etsat sig fast på min hjärna för evigt. "One devoured the other and then died of loneliness. I thought of my father. I cried."
   Nej fy, jag har långtråkigt som fagerlund. Inga planer för sommaren och jag behöver skärpa mig och träna och äta bättre så att inga fler byxor blir för små...
   Idag har jag inte gjort ett skit. Jag har varit på internet, varit på internet, sett på film, sett på tv, sett på tv, sett på tv och övningskört. Det är ju bara för underbart...

:)

Just nu är livet trevligt får man säga :) Jag fick sluta tidigare från engelskan för jag jobbade i ultrarapid :D Just nu sitter jag och pratar med Olle på msn, det är kul, han goofar med min röst x)

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0