26 februari

Dagens i-landsproblem: Jag vill verkligen, verkligen byta profilbild på Facebook, men hatar att ta bilder på mig själv. Får väl försöka lösa det på något sätt vid något tillfälle. Eh, ja, ville väl egentligen bara säga det. Nu är det hög tid för lunch och ett avsnitt Förhäxad här. See you later alligator!

Babycakes

Hellu!
   She's alive, she's alive! Närå, skoja bara, ni vet ju att jag har varit i fjällen. Och helgen har spenderats med att återhämta sig och vänja sig vid att vara hemma igen, samt lite födelsedagsfirande. För idag fyller jag 23! På den 23:e *tihi*. Alla hatar mig för att jag tjatar om det hela tiden, men det är ju dökul?!
   Jaja, nu har jag en fråga: Ska till kuratorn kl 14 (ja, jag sa ja till att boka in ett möte på min födelsedag, känns lite koko så här i efterhand ^^), jag har alltså, i teorin, 49 minuter på mig att duscha och fixa till mig, men min fråga till er är: Är det ok att gå med skitigt hår och myskläder till kuratorn på sin födelsedag? Orkar inte med min egen lathet alltså xD 
   Att jag ställer dessa frågor kanske ger en liten hint om hur jag har spenderat denna dag hittills. Jag har legat i sängen med datorn, flyttat till köksbordet med datorn och sen stannat där sen jag åt frukost för... 3 timmar sen... Det var det där med min lathet, ja! Hade planerat att jag skulle spela TV-spel också, men det blev visst inte så. Än så länge iaf, dan är ju långt ifrån över.
   Har verkligen ingen lust att gå ut idag, det regnar och är äckelgrått ute. (Ni ba: Vi vet, vi har varit ute sen 7 imorse) Och så är jag lite sur på mig själv för att jag glömde förboka säsong 5 av Rederiet så jag kunde ha fått den idag. Men annars är allt bra, alla Facebook-gratulationer får mig att känna mig så speciell! ;D Annars är mitt intresse för vad som händer på fb väldigt lågt numera, haha. 
   Nej, vet ni vad, nu har jag bara 29 minuter på mig och det tar ju trots allt en kvart att gå så nu måste jag faktiskt kila. Happy birthday to me! (Mohahah)

Människa

Japp, jag har fastnat i Tarzan-soundtrack-träsket igen. Jag blir fan aldrig trött på musiken från den filmen. Jo, det blir jag faktiskt. Det har hänt många gånger, men ändå. Däremot såg jag själva filmen igen i somras och (in)såg väldigt mycket saker som jag inte tänkt på innan som gjorde mig lite irriterad. Men vad gör det om 100 år? Åh, "min" kurator sa en asrolig fortsättning på det uttrycket idag, men jag har redan glömt det, typiskt! 
   Igår var jag barnvakt åt Hilma på förmiddagen medan Johanna hade Blingovisning. Vi var på öppna förskolan tillsammans och det var så mysigt! :D Tänk att det där lilla knytet fyller 1 snart. Å andra sidan känns det iofs som att hon altid har funnits, haha. 
   Annars går denna veckan åt till att skriva rapporten från helvetet som är examinerande i denna kurs. Egentligen ska den inte in förrän nästa fredag (21:e) men eftersom jag åker till fjällen på lördag vill jag vara klar innan dess. Beskrivningen till denna skit kan vara universums mest otydliga. Blir också så grymt irriterad på lärare som verkar tro att vi studenter håller på och ställer frågor och säger att beskrivningen är obegriplig för att jävlas? Kanske skulle de istället granska sig själva och inse att om så pass många studenter ställer frågor om den så kan den troligtvis förbättras en del. Men eftersom lärarna har all makt så är det ju naturligtvis helt irrelevant vad studenterna tycker. I vanlig ordning. SUCK! De vägrar dessutom att svara på frågor via mail eftersom det ska komma ut ett frågeforum på Lisam på onsdag nästa vecka. Två dagar innan deadline alltså. När vi ändå är schemafria typ hela denna veckan hade det varit rätt nice att få den där rapporten ur vägen nu och slippa inse nästa vecka att man gjort allting fel. Sorry om jag är lite hemsk nu, men vilka stolpskott till lärare är det som gjort planeringen för den här kursen egentligen? Dubbel-SUCK!
   För att undvika att jag exploderar av raseri byter vi raskt ämne. Austalien ska vara med i Eurovision i år. Australien! Alltså hur sjukt är inte detta? Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det egentligen. Först tyckte jag det var sjukt mycket humor, men samtidigt så, what the fuck? Ska de släppa in USA också nästa år eller? Och tänk om de vinner? Ska vi på allvar dra dit då? (Ja, jag vet att om de vinner så kommer de att co-hosta tävlingen i något eurovision-land, så detta "problem" är redan löst, men jag är på rant-humör just nu, så ni får ursäkta) Nejdå, det blir säkert jättekul det hela, men lite konstigt är det allt också. Jag gillar dock att det gör att det blir 40 deltagande länder istället för 39. Me no like ojämna nummer... På fullt allvar alltså, skojar inte ens lite xD Oh! Nu kom jag på det, det måste ju vart därför som Australien fick vara med i år, det där med 60-årsjubileet är såklart bara ett svepskäl! I'm onto you, EBU *mohihihi*. Ok ok, jag ska göra något vettigt nu, vi ses!

Måndag

Hello readurz! Allt bra med er? Med mig med.
   Jaha, kommentarer på helgens mello? Deprimerande låg kvalitet på låtarna, måste jag säga. Och mega-fail att den nya röstningsappen sög. Vet inte hur mycket det påverkade resultatet, men lite lär det ha gjort. Jag kom i alla fall inte åt appen under hela Dolly Styles nummer... Inte för att jag ville rösta på den manga-tuggummipop-dyngan, men ändå. Btw, älskar att våran TV är så liten att det där hjärtat som var vid telefonnumren inte syntes i bild xD
   Jag har insett en sak. Jag tittar aldrig på tv längre. Jag följer 3 tv-program just nu, Mello, Sveriges Mästerkock och Familjen Annorlunda. Familjen Annorlunda brukar jag faktiskt se på tv och Mello är ju självklart. Allt annat ser jag på playkanaler, YouTube, Netflix eller skiter i att titta på. Vad hände liksom? Om någon hade sagt till mig för 5 år sedan att "år 2015 kommer du nästan helt att ha övergett denna apparat", skulle jag ha skrattat väldigt länge åt deras sjukt dåliga skämt. Jag har ju alltid varit TV-galen. Men å andra sidan kan jag inte påstå att jag saknar det särskilt mycket. Snarare tvärtom, det känns ganska bra på något sätt. Vilket är rätt kul, för det är ju inte precis så att jag har ersatt tv-tittandet med något vettigt, jag har bara låtit datorn ta överhanden helt och hållet. Verkar ju väldigt hälsosamt osv. 
   När vi ändå diskuterar förändrade vanor kan vi ju också prata om det här med sömn. Om vi går typ 5 år tillbaka i tiden eller så, så var jag "stolt" över att jag gick och la mig tidigt och sov bra och tillräckligt länge och blablabla. Nu är det väldigt sällan jag somnar före klockan 1 oavsett om jag ska upp 6.30 nästa morgon eller vad. Plötsligt är det "sleep is for the weak" som är mitt motto, eller nåt. Spännande, spännande...
   Nu när jag har gått "5 år tillbaka i tiden" vid två tillfällen i detta inlägget så kan jag väl också passa på att säga vilken jävla panik jag får när jag inser att det var år 2010 för 5 år sedan. Alltså, What. The. Fuck. hände med alla dessa år? Vart tog tiden vägen? When will I ever learn att jag inte ska hålla på med att tänka tillbaka?
   Nej, men vadå, man är inte äldre än man gör sig, right? Och det är definitivt nice att vara myndig och få göra vad man vill, typ. Så det är klart att det är positivt att tiden går också. Fan, tänk om man skulle vakna upp helt plötsligt och vara 12 igen? Ba "Hej puberteten, kul att träffas igen". Ehm, don't think so. 
   Anyway, nu räcker det med babbel, tänker jag! ^^ I will see you some other time. PÖSS! ;)
 

Alors on danse

(Började det här inlägget i tisdags men glömde visst publicera!)
   Började med att vakna innan väckarklockan ringde. Försökte förstås somna om så gott jag kunde. Det gjorde jag inte, men orkade ändå inte ta mig upp direkt klockan ringde, delvis för att jag kände fortfarande kände mig lite halvdan efter min feberattack i söndags, men också för att, orka gå upp liksom? (höhö) Tog mig i vilket fall till duschen till slut. Efter frukost och allt vad man nu gör på morgonen bestämde jag mig för att vara riktigt lat och ta bussen till skolan. Är man "sjuk" så är man, am I right? ;) Jag skulle då ta bussen som gick 9.57 för att hinna till föreläsningen som började 10.15. Om jag kom iväg i tid? Vadå, alla vet väl att man hinner gå ner för alla trappor, över övergångsstället och fram till busshållplatsen på mindre än 3 minuter... (Not). Så det blev ju att stressat traska till skolan i alla fall. Kom bara knappt försent, men ändå.
   Efter föreläsningen blev det gruppträff hema hos Emilie. Det flöt på utan problem. Åkte hem och grejade lite innan kören. Kollade bussarna och för att hinna till kören skulle jag ta den som gick 16.57. Som tidigare nämnt, alla vet väl att det går att hinna till busshållplatsen på mindre än 3 minuter? Att denna teori redan blivit motbevisad en gång denna dag känns oviktigt i sammanhanget... Så det blev en mindre försening även till kören. Ja! det är tydligen så jag jobbar nuförtiden... Missade spårvagnen när jag skulle åka hem från kören också, men det gör jag iofs varje vecka, haha.
   Idag är det fredag och jag fortsätter inlägget med att berätta om gårdagen! ^^ Igår var vi på Finspångs badhus med juniorerna och ungdomsgruppen. Hade så kul, men är så mörbultad idag, haha. Skadade tummen redan i första rutschbaneåket, så det får man väl ändå säga var ganska bra jobbat. Vet inte vad jag gjorde, men tog typ spjärn på något sätt för att undvika att åka på Emma och så böjdes den på något konstigt sätt. Gjorde galet ont faktiskt. Men jag körde på som vanligt resten av kvällen ändå såklart :) Det gör fortfarande ont, mer när jag gör vissa saker, typ borsta tänderna. Så antagligen är detväl någon lite stukning/vrickning eller liknande, så får se hur det går att rida ikväll...
   Har ni lust att höra min senaste "fixa idé" eller? Eller ja, den är väl inte direkt ny, har "alltid" velat pierca naveln, men alltid sagt att jag ska bli smal först, haha. Men nu känner jag att fan om man inte skulle ge sig själv detta i 23-årspresent. Jag kommer ju aldrig våga såklart, men det är lite mysigt att drömma, hihi. Puss på er! ;)

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0