Jao...

"Julafton dansar vi runt en majstång, till minne av att tomten blev korsfäst, och det har vi gjort sen tidernas begynnelse" Hihi, jag gillar Johan Glans. Jag såg honom och hans familj på en restaurang en gång. Coolt, va? x)

Gårdagens äventyr!

Igår var jag på stan och köpte lite olika saker och jag tror jag har kommit fram till att det finns en incident att berätta om runt alla sakerna, so here it is;
   Det första jag köpte var ett par bikinibyxor, eller vad det nu kallas. Incidenten där inträffade när jag var på väg hem från stan med min cykel. Påsen som byxorna låg i blåste ur min korg , flög över gatan och jag trodde att jag aldrig skulle får se dem igen. Men som tur var var det en som plockade upp dem och gav dem till mig. Thank God!
   Det andra som jag köpte var en bh utan axelband (där var det nog ingen incident) och ett par jeansshorts på H&M. Jag hade med mig två storlekar på shortsen in till provrummet och när jag hade provat båda kom jag fram till vilken storlek jag skulle ha, så jag hängde upp den andra och gick till kassan. Sen när jag kom hem och skulle ta på mig kläderna för att visa dem för mamma, tyckte jag att shortsen kändes lite tajtare än vad jag mindes dem, men jag tänkte att jag kanske mindes fel eftersom jag hade provat några olika shorts under dagen. Sedan när jag har fått på dem och skulle knäppa dem, så gick inte det. Jag hade hängt tillbaka fel storlek. Det var försent för att åka tillbaka till stan så då åkte jag och mamma till Ingelsta shopping eftersom hon ändå skulle handla mat också. Men då fanns de naturligtvis inte på H&M på Ingelsta. Surt!
   Det tredje och sista jag köpt var ett linne på Vero Moda. Jag har aldrig handlat på Vero Moda innan, anledningen till att jag var där nu var att det utanför affären stod på lappar "Ett plagg 50 kr, två plagg 120," osv. Ingenstans stod det något om att det bara gällde vissa plagg. Så jag gick där och letade efter något jag ville ha/kunde behöva. Och hittade till slut ett linne som jag tyckte om. Jag går fram till kassan. Kassören: "Då blir det 160 kr, tack". Jag: *försöker låta bli att se chockad ut och betalar*. Jag blev ganska sur på det där, men eftersom jag ändå tyckte om linnet så gör det väl inget då.
   Den sista incidenten från igår jag vill berätta om har inte så mycket med klädhandling att göra utan med fåglar, närmare bestämt, kråkor. När jag cyklade tillbaka till stan för att träffa Camilla så var det en kråka som gick precis där jag tänkte åka, men jag bara fortsatte eftersom fåglar brukar flyga iväg då. Men den här gjorde inte det så jag utbrister irriterat "Men flytta på dig då!". Det är ju tur att man är normal, i alla fall...

Hihi!

Igår i en reklam om tv-spel användes uttrycket "rage-quita", dvs. att bli sur och gå iväg från spelet (dålig förlorare alltså ;)). Det tyckte jag var jättekul och garvade i flera minuter, haha! Så det uttrycket ska jag börja använda nu :D
   Peace out, rage-quitters!

:D!

Dagen har bestått av min älskade onsdags-sovmorgon till 10.50, sen betygssamtal i teckenspråk och engelska. Fick VG i teckenspråk och MVG i engelska. Jag är så nöjd och glad! Det känns som en stor sten lyftes från mina axlar. Den här dagen kunde inte ha varit bättre! Till och med den stekta fisken var godare än vanligt. Ikväll blir det friskis är tanken, i övrigt ska jag bara njuta av den trevliga dagen.

Dreaming

Imorse drömde jag fortfarande när väckarklockan ringde, vilket gjorde att jag väcktes ur min underbara dröm! :( Varför vaknar man alltid just när drömmarna är på väg att bli som allra bäst? Jag hatar den där känslan man får när man inte har drömt färdigt sin dröm. Känns så sorgligt på något sätt... Ah well, livet rullar på rätt bra just nu, två ynka arbeten, ett jobbigt och ett ganska så enkelt, kvar innan studenten, helt sjukt ju!
   Idag smakade jag de nya marabou-cookiesen. De får definitivt godkänt av mig. Minus för att de är dyra dock.
   Kan inte fatta att det gick så bra för Sverige i Eurovision! :D Jag tycker fortfarande inte om "Popular" men va fan, jag bryr mig faktiskt inte i det här läget. Mina personliga favoriter var Irland och Finland, btw, vad hände med dem egentligen? Och vad hände med Ungern? Och varför i hela världen vann Azerbajdzjan (ja, jag kollade upp hur det stavas ;))? Det roligaste var ju att typ allt med den låten utom de som sjöng var svenskt. Dock tror jag inte att den hade vunnit om den hade tävlat för Sverige, haha.
   Åh, passade avslut på mitt inlägg med tanke på att jag skrev om drömmar:
   What about my life? What about my dreeams? osv. (Snodde idén från Olle lite, men det gör väl inget, huh?)

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0