29 september

Igår eftermiddag blev det en spontan cykeltur till stan (Ok, först till ica kneippen och köpa choklad... but let's pretend that didn't happen ;)). Jag gick till biblioteket och lånade ett wii-spel. Sen blev det att jag gick hem istället för att cykla. Jag gick och gick och tänkte på en massa saker. Det var riktigt skönt faktiskt. Det behövdes nog. Känns också bra att jag för ovanlighetens skull inte har nån ångest inför hösten, det känns bara mysigt :)
   Idag var jag på arbetsförmedlingen och är från och med måndag inskriven i jobbgarantin för unga, hoppas det leder till nåt nu :)
   Har då sålt biljetter till flimmer filmfestival på domino, så sjukt roligt! :D Dock inte i måndags, då blev det bara långsamt, det hände liksom ingenting. Nästa pass blir måndag 18-22, can't wait!

.

Fuck it, I'm still the best.

8 september

Under den här tiden som jag har haft ensam hemma så har jag kommit ihåg mina drömmar varje dag, vilket jag tycker är jätteroligt, eftersom drömmar alltid är så himla sjuka, haha. Min dröm i natt, alltså... Där kan man snacka sjukt! Jag tycker dock att det är väldigt svårt att förklara mina drömmar för andra så ni får nöja er med att veta att den var skum.
   Idag ska jag åka till stan och köpa jeans, har jag tänkt. Sen ska jag också till jobbcoachen. Får se om jag hinner klippa håret också, men det gör jag nog inte, så det får kanske bli imorgon eller nästa vecka.
   Igår blev jag lite tankfull och började må lite halvdåligt. Men sedan satte jag mig med ett block och började skriva och fundera på en historia och då kändes det lite bättre. Det är egentligen konstigt att det är den enda melt-down jag har haft sedan mitt liv som arbetslös började. Och att jag rätt fort blev av med den. Delvis berodde det väl lite på PMS, men jag fortsätter hävda att det inte betyder att det inte är äkta känslor, så det så.
   Det var väl allt jag hade att säga för nu, så jag avslutar där helt enkelt.

Btw, vem hade jag kunnat tro att den amerikanska nationalsången kunde bli så mäktig i instrumentalversion med lite afrikanska rytmer?

På begäran...

En dag i mitt liv som arbetslös;
Jag gick upp, åt frukost och borstade tänderna. Sen satte jag mig vid datorn och började översätta en spansk intervju med bond med hjälp av Google Översätt. Himla bra att det finns tycker jag, haha. Det tog en jäkla tid, kan jag säga, plus att datorn fick en knäpp så jag var tvungen att byta dator också. Sen kollade jag lite på Platsbanken och fb och lite så.
   Efter att jag hade sett på Sjunde Himlen gick jag ner till affären för att köp margarin eftersom jag skulle baka äppelpaj. Vi var nämligen hos min moster i helgen och hennes dotter, ja min kusin alltså, gav oss en hel påse äpplen från sin trädgård, så då passar det ju skitbra att göra äppelpaj som är så gott, dock verkar inte äpplena vara så goda men det är en annan historia.
   I vilket fall, när jag kom hem med margarinet började jag leka "Leila bakar". Jag vet inte om ni har sett det, men hon är lite komisk i alla fall, så det var roligt ;)
   Till lunch åt jag färdigmat. Jag skulle ha stekt köttbullar och ätit till potatisen och salladen från igår men det pallar jag inte när jag har bakat också ^^.
   Nu ska jag snart gå och rida och sen när jag kommer hem ska jag överraska mamma och Camilla med min paj. Pappa ska på sin brorsas årliga 50-årsfest, så vi sla ha lite myskväll och ta igen alla So you think you can dance-avsnitt som vi inte hunnit se. Det blir nice. By the way, min farbror fyller egentligen 54 den 9 september, men det låtsas vi inte om ;) 

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0