Sjuk?

Nej, jag har inte tid att bli sjuk! Jag har haft en rejäl förkylning sedan torsdag kväll och nu känns det faktiskt som om det är på väg mot att bli feber och sådant också. Känns inte bra. Jag måste ju hinna med alla uppgifter i praktiken, annars kanske jag måste gå dit på sportlovet också, och det har jag definitivt ingen lust med. Så, nej, jag är inte sjuk. Inte alls! Tankekfraften är ju trots allt starkare än vad många tror ;)

Tupplur, nej tack.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, tupplurar är en dålig idé! Den här gången sov jag visselrigen inte helt och hållet så jag slapp huvudvärk i alla fall, men blev jag pigg kanske? Nej, snarare tio gånger tröttare än jag var innan.
   Frågan är om jag verkligen vill jobba inom förskolan, för fan, vad trött man blir, det är helt sjukt. I och för sig kan jag inte minnas att jag blev så här trött de andra gångerna jag har haft praktik. Det är nog helt enkelt så att jag inte är skapad för att vara uppe till halv elva-elva på vardagskvällar. Bara det att jag är så van vid det nu från jullovet. Menmen, bara att försöka komma in i gamla gängor igen. Egentligen vill jag inte det, men jag klarar inte av att vara så här trött, haha.

100111

Blä! Varför ska det vara så svårt att fatta rätt beslut om saker och ting? x) (Obs! Jag är inte deppig bara allmänt virrig, som vanligt :P)

10/1

Jag har inte riktigt insett att lovet praktiskt taget är slut nu, haha. Jag tänker fortfarande att jag kan vara uppe hur länge jag vill och grejer, men imorgon börjar ju skolan igen. Dock bara körsång 16-17 för min del, så imorgon får jag en skön dag för mig själv hemma. Vi gillar! 
  Well, well, jag har inte så mycket mer att säga mer än; Wii Balance Board äger! :D Jag har inte gjort något annat på hela dagen idag, hihi. Förutom imorse när vi gick tipspromenad och när vi åt middag såklart. Men från 14-19 praktiskt taget oavbrutet ;) Turats om med syrran och mamma, förstås, men.
  Men, vi ses då!

2010

NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER!!!!!! xD

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0