Valborg snart :P

Nu sitter jag i datasalen och fördriver tiden fram till 10.50 när nästa lektion börjar. Valborg imorrn. Blir kanske kul, jag vet faktiskt inte. Har aldrig varit på drömnatten och vet inte vad det innebär eller vart det är någonstans. Plus att jag får lite dålig samvete över att nte vara hemma på valborg. Fråga inte varför. 
   Fy vad tråkigt det är att vi inte har APU idag. Och sen är det bara tre veckor kvar (cirka 8 dagar totalt tror jag.). 
   Äh, jag har inget vettigt att säga idag. Om sagt, jag avundas dem som klarar av att skriva blogg varje dag.

28 April

Visst är det lustigt det där att så fort jag blir kär i en låt och lyssnar på den flera gånger på rad o.s.v. så tänker jag alltid att "Nej, den här gången kommer jag inte bli trött på låten, den kommer vara såhär magisk hela tiden" och sedan kommer dagen när låten helt plötsligt blir tråkig efter alltför intensiv upprepning. Samma misstag varje gång.
   Jag mår bra just nu känner jag. Jag har allt skolarbete under kontroll numera tack vare min nya revolutionerande metod: Skolkalendern som låg gömd längst ner i mitt skåp sedan typ oktober/november någon gång, haha. Är man smart eller är man smart?
    I övrigt hoppas jag att det snart blir systerskapsträff! Var ju ett tag sedan nu. Jaja, jag har väl inte så mycket mer att säga. Jag blir så imponerad av alla som klarar av att skriva ett eller t.o.m. flera inlägg varje dag. Hur hittar man inspiration till att ha något att skriva om hela tiden? Jag kommer nog aldrig förstå det.

Fortfarande stress men med solsken fixar man allt! :D

Jag har fortfarande lite skolarbete kvar. Dock inte mycket, lär hinnas med under helgen beroende på hur länge vi stannar på landet och så där. Men jag är glad ändå! Jag har haft en sån mysig dag idag som har boostat min ork för att fixa lite mer skolarbete. Skönt, va?
  Jag skäms för att säga det men jag har fastnat för blondinbellas blogg. Jag vet inte vad det är som har fått mig att fastna för den men det har jag i alla fall gjort.
  Pratade lite med Sofie idag. Förhoppningsvis ska vi träffas någon gång under veckan som kommer. Vi håller tummarna för det!
  Nu kom jag på att jag måste skicka naturkunskapsarbetet till min lärare så nu har jag inte tid att skriva mer.

Stress!

Jag visste att jag låg efter i skolarbetet och att jag hade en del att ta igen idag men att det var riktigt så mycket som det var hade jag dessvärre inte räknat med, så nu är jag superstressad och ser för typ första gången inte fram emot att gå till förskolan idag :/ Jag säger bara en sak: När den här veckan är slut kommer jag vara GLAD!

:D!

Ja ja ja ja ja ja ja ja ja!
Jag har väntat och hoppats, förlorat hoppet, sett nya rykten och börjat hoppas igen, jag har hoppats och väntat. Väntat och väntat. Igår tänkte jag ge upp hoppet för tredje eller fjärde gången men nu! Herregud, det är helt fantastiskt, äntligen efter fyra års tystnad är det dags igen.
 Ja, herregud, jag är så jävla glad så det finns inte. Tack tack tack! :'D  

Lördag

Jag känner på mig att det här kommer att bli en bra dag. Jag har vart ute och övningskört idag. Alldeles för längesedan sist. Men det gick bra i alla fall.
 Nu sitter jag här och käkar godis och slösurfar <3 Det är fortfarande så att jag har ett ton med skolarbete att tag tag i denna helgen, men det ordnar sig! Jag känner mig optimistisk idag, så det blir nog bra.

Kenny begins! <3

Tack och lov för bion med Olle igår! Den fick mig att inse att det visst kan kännas som det gjorde förut. Filmen motsvarade kanske inte mina förväntningar till 100%, men den var jätterolig och bra ändå.
Jag önskar väldigt mycket att jag inte hade den här blockeringen som gör att jag inte ringer/smsar och frågar om vi ska hitta på nåt någon gång för att jag tror att när ni inte ringer/smsar så betyder det att ni inte vill vara med mig och tycker att jag är jobbig om jag ringer. Nej, fy. Den där känslan var alldeles för mycket 2007. Fy mig att sitta och läsa igenom mina gamla blogginlägg!
Du är en paranoid galning, Karolin. Hör du det? Kan inte du bara chilla lite och inte ta allt på så blodigt allvar och tolka in alldeles för mycket i allt. Snälla?!
Även om det kanske inte låter som det så mår jag jättebra. Våren är här och livet leker! Förutom det faktum att jag blir mer och mer trött på min "finnar" öå kinderna för varje dag som går så känns allt super. Att det är åter till skolan från APU:n i morgon och att ännu en vecka har gått utan att jag har gjort mina uppgifter och att jag nu endast har en vecka kvar, bekommer mig inte så mycket just nu. Livet känns bra. Jag är alldeles för flummig och schizofren nu känner jag, så det är bäst att jag går nu innan någon personal från ett psykhem läser det här och inser att jag helt klart är ett fall för dem. So see ya!

14 April

Jag är nöjd med min tillvaro. Jo, det är jag faktiskt. Dagarna på landet var en skön avkoppling från vardagslivet och fick mig att inse att jag mår bra. Det är fortfarande en hel del skolarbete att ta tag i, och det ska jag också göra. Än så länge är det ingen superpanik. Troligtvis kommer helgen att bli en "Ta-igen-plugg-jag-inte-orkat-med-helg". Men det känns rätt bra ändå. Jag har skjutit upp skolarbete så länge nu så det kan vara dags. Anyway,
anledningen till att jag började skriva var att jag skulle berätta om min weirod-dröm jag hade i natt. Jag träffade Elli och Sofia i en affär och jag bestämde mig helt plötsligt för att konfrontera dem angående det här med den oannonserade "hata Karro kampanjen" och det blev världens bråk! Det var kul fast samtidigt lite jobbigt (när jag vaknade alltså, i drömmen var jag bara arg). Det som var weirdo var att Sofie var med mig på stan och när jag började "skrika" på Elli och Sofia ställde sig Sofie på deras sida och typ tyckte att jag var knäpp eller nåt, jag vet inte. Nåt annat som var lite weirdo men kanske inte så oväntat var att de tyckte att det var mitt fel att de hatar mig eller vad det nu är de gör. Weirdo, weirdo.
Det är så coolt att jag så ofta kommer i håg mina drömmar numera. I like it :) See ya!

5 April

Åh, det är så irriterande att jag aldrig kommer på vad jag ska skriva när jag väl är här. Ni ska bara veta hur ofta det händer att jag skriver blogginlägg i huvudet. Enda problemet är att då är jag alltid flera mil bort från en dator. Närå, inte flera mil, men tillräckligt långt för att inte vara i närheten... eh... ja...
 

Dumma dator!

Min dumma dator vill inte jobba med mig idag, den vill hellre jobba mot mig. Grymt irriterande. Annars är allt bra xD

3 April

I dag hade vi Påsksalin i skolan. Det gick ut på att det var några som uppträdde och sedan var det några som gick runt i skolan och delade ut godis. I mängder. Jag lovar, det var lätt typ ett kilo per person eller nåt. Behöver jag säga att man ine var sådär jättehungrig till lunchen sen? Det var så kul, vid ett tillfälle hade jag hela näven full med godis från en skål och så kommer nästa människa med skål och då visar jag min proppfulla hand och säger "Nej, tack, det är bra", men han la massa mer godis i min hand xD Det var så roligt. En annan sak som är rolig är att jag fick vg på naturkunskapsprovet. Det var ganska knappt, men iallafall.
En lite tråkigare sak var att jag fick svar från landstinget idag angående "feriearbete" och jag fick inget. Nu väntar jag bara på svar från kommunen men får säkert inget därifrån heller. Samtidigt som jag faktiskt tycker att det är lite skönt att slippa jobba i sommar, så behöver jag faktiskt erfarenheten. Man får inte jobb idag utan erfarenhet, tyvärr. Pengarna klarar jag mig utan, jag handlar ändå aldrig något, utom typ godis och sådana saker. Menmen. Vi får väl se nästa år. Men enligt prognoserna ska ju arbetslösheten bli ännu större framöver och inte vända förrän 2012 så jag vet inte. Bryr mig inte :P

Nytt inlägg från mig! :D

Här kommer ett inlägg nudå, bara för att Sofie vill det. Harf inget att säga mer än att jag allt oftare uppfylls av känslan att inte duga som jag är.
Borde jag sminka mig till oigenkänlighet, spraya håret stelt i någon "cool" frisyr och ha rätt kläder på mig? Det börjar nästan kännas så. Förlåt hörrni, jag förstår att ni hellre vill ha ett glatt inlägg men är väl inte riktigt glad just nu helt enkelt.
I Onsdags var jag på Melodifestival på FMG. Det förstärkte ännu mer känslan att inte höra till, att inte duga. Plus att jag trodde mina trumhinnor skulle sprängas sönder av musiken. MEN. RÄTT LÅT VANN! Yeah, man! :D
Äh va fan, jag ska inte deppa ner er. Vi ses på påsklovet!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0