Skola

Sitter i skolan på lektionen "Förskola, skola, fritidshem".
  Sitter just nu inne på FarmVille och hoppas att jag ska kunna ta hand om min kossa och min höna i tid så jg inte förlorar ännu mer pengar :P Mina squashplantor kommer tyvärr dö ikväll för jag hinner inte hem i tid. Tråkigt. Haha, någon som blivit slightly beroende av FarmVille? Naerå,  inte alls x)
   I eftermiddag blir det Körsång och sen Friskis. Toppenkväll med andra ord. Sedan kanske jag måste jobba lite matte. Men kanske att det räcker med att jobba på lektionen imorgon. Jag har inte bestämt mig än.
   Skolfoto idag. Tror det blev bra. Jag fick stå upp! Fast jag tror iof jag fick det förra året också, jag minns inte riktigt. Menmen, me like <3

Se upp världen...

... för här kommer Karolin, beväpnad och farlig! Så känns det just nu, haha. För idag på ridningen gjorde jag det äntligen. Jag sa ifrån. Tjejerna i min grupp höll som vanligt på att hacka på mig och som vanligt slår jag totalt dövörat till. Tills en av dem säger: "Ja, men det räcker ju om 3 st sår här. Karolin, du kan ju skritta lite så länge." Då vet jag inte vad som flyger i mig men jag säger "Amen, då klagar ni ju på att jag är för långt bort istället" med den mest bitchiga, överlägsna röst jag någonsin använt. Haha, det hade de inget svar på. Och, nej, jag ljuger inte när jag säger att jag inte bryr mig om vad de säger i vanliga fall eftersom jag vet att de inte är mina ridlärare. Jag har bara en ridlärare och henne lyssnar jag på, naturligtvis. Men det var i alla fall kul att ha sagt ifrån en gång. Kanske blir det fler, vem vet?
   I övrigt börjar jag definitivt få rätsida på min tillvaro nu. Skolarbetet är i fas till nästan 100% och jag lever och mår bra!
   Och sen när jag ändå håller på kan jag ju berätta att jag har världens bästa och roligaste mattelärare. Det ni! Tack för mig!

På bättringsvägen

Mitt liv håller på att ordna upp sig nu, tror jag. Massa skolarbete kvar fortfarande men det känns som jag har nått någon slags breaking point nu så att det kanske fixar sig. Förhoppningsvis blir min situation något bättre till vecka 40 åtminstone. Men nu har jag i alla fall lärt mig att skärpa till med mig med läxorna och börja direkt istället för att skjuta upp allt, så kommer det nig att bli bättre och bättre. Sedan kan man ju alltid hoppas att de jobbiga veckorna som har varit/är nu inte upprepas igen så att man kan hinna få andas lite också!
En positiv sak är väl i alla fall att tiden verkar gå hyfsat snabbt så rätt som det är står man där och har slutat tvåan. Längtar <3.
Sen längtar jag efter att träffa mina underbara små vänner. Alldeles för längesedan nu. Men som det ser ut nu så måste jag ju prioritera skolan men vi får se framöver. Tack och hej.

-_-

Usch, vad allt känns helt åt helvete just nu. Jag orkar verkligen inte med skolan för tillfället. Jag måste verkligen tvinga upp mig ur sängen varje morgon. Jag har just nu 3 arbeten plus teckenspråksglosor som hänger över mig. Men jag orkar bara inte. Det går inte. Det tar emot så otroligt mycket. Jag vet snart inte vad jag ska göra. Imorgon är det IV-val också, då lär det väl bli ännu mera plugg, kan jag tänka mig. Rädda mig någon!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0