Sista Maj nu! :O

Sitter på landet och har klätt mig lite mer somrigt idag, haha. Sen har jag även försökt få bort håret på benen eftersom jag skulle ha korta leggings idag. Jag brukar använda en hårborttagningskräm. Ibland funkar den jättebra och ibland inte. Som idag då. Det är hur himla mycket hår kvar som helst. Så himla irriterande. Det finns verkligen inget riktigt bra sätt att få bort håret på benen! Nog om detta.
   I torsdags var jag ju på niornas projekt. Och helt ärligt var det väl inte direkt någon höjdare. Jag menar, vårt var ju inte hellerså himla bra såg man ju på dvdn sen så jag tycker inte att jag är taskig. Det var faktiskt ganska svårt att hänga med i storyn och fatta hur de menade att sakerna skulle hänga ihop med varandra och så vidare. Dock var det bättre ljud äv vad vi hade.
   Den senaste veckan har varit helt sjuk i fråga om skolarbete. Jag har haft mer att göra den här veckan än jag har haft sammanlagt under hela året! Och det känns ju ännu konstigare med tanke på att skolan i princip var skut vid den här tiden förra året. Men snart är det här skolåret över.
   Åh, vad jag vill se bond uppträda i år alltså! Varför var de tvugna och vara så långt bort? Och varför var min favorit tvungen att skaffa barn just nu?
   Jag vet inte om det var någon av er som kollade på Robinson. Jag började följa det efter två tredjedelar hade gått ungefär och usch, vad sur jag är att den där mesen Ellenor vann!
   På det här inlägget har det kanske låtit som att jag är ganska sur just nu men, nej, det är jag inte. Jag mår bra faktiskt. Solen skiner ute och det känns bra. Skolan är snart slut (bara ett matteprov och en examination nästa vecka också) och det känns bra. Jo, livet känns faktiskt bra. Det känns till och med bra att få klaga lite.

27 Maj

Nu var det exakt tre veckor sedan jag skrev här sist så nu är det väl dags kanske. Den här veckan har varit sjukt stressig, tur att det är sommarlov snart. Helt plötsligt har det dykt upp massor med uppgifter som jag inte har gjort än av någon anledning. Men jag har faktiskt läget under kontroll nu tror jag. Tur att vi fick sista lektionen idag till att ta igen plugg.
I morgon blir det att gå på niornas projekt. Får se om det är bättre än vår HSM, men det lär det ju vara.

:P

Jag är sjuk! :( Säg till mig när ni vet hur det gick på auditionen till musikalen föresten! Nu ska jag gå och vila.

Valborg

Igår var det ju valborg och ja, jag hann faktiskt med en sväng till en brasa. Vi kom dit när många var på väg därifrån men jag tyckte det var mysigt iaf. Sen gick vi runt lite bland marknadsstånden men numera riktar de sig ju endast till småbarnsfamiljer med ballonger och diverse andra plastleksaker som säkerligen har gått sönder idag. Förut sålde de ju en del godis och sådant roligt men nädå, inte nu längre.
   Sen åkte vi till konsum i skarphagen för att köpa godis till vår, sedan ca 5 år tillbaks, valborgstradition: svullkväll! Och så såg vi på filmen the notebook. Jag missade lite för jag råkade slumra till lite då och då så jag fattade inte varför tjejen och killen  filmen hittade tillbaka till varandra till slut och lite sånt, men man fattade väl andemeningen så att säga.
   Jag är fortfarande trött. Snart ska vi åka till landet. Då ska jag lägga mig utomhus någonstans och bara läsa. Det ska bli skönt. Nu känner jag sådär otroligt starkt igen att jag inte vill tillbaka till skolan igen. Fast egentligen är det ju faktiskt riktigt bra där nu, så jag behöver inte tänka så egentligen. Plus att jag ska ha utvecklingssamtal på måndag och numera tycker jag faktiskt att utvecklingssamtal är intressant.

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0