Sådär.

Då var det inlämnat och klart. Nu tänker jag spendera denna dag och denna helg med att ge fullständigt fan i om jag blir godkänd eller inte, så tar vi nya tag med ny kurs på måndag, tjohej! (Y)

Japp!

Då var det dags att skriva diskussionen, sista delen på arbetet. Måste säga att jag tycker det är smått otroligt att jag faktiskt har lyckats klämma fram ett arbete på 6 sidor, med allt uppskjutande jag har ägnat mig åt. Nu är det 3 timmar och 47 minuter kvar tills arbetet ska vara inne. Borde hinna skriva en diskussion på den tiden, right? Of course I can! Så, vi ses sen. 

Yes!

Så, nu har min fältrapport blivit godkänd, så nu kan jag strunta i den, haha. Sitter och skriver på min hemtenta eller vad det nu kallas för. Har börjat på den 4:e sidan nu, det ska vara 7-8, men jag har i alla fall kommit nånvart, så det känns inte lika oöverstigligt längre, vilket känns skönt. den ska in på fredag kl 12, så det känns det väl som att jag borde klara av. Annars får man väl ta en all-nighter på torsdag, hehe.
   Spelade sims efter frukosten imorse. Trodde att min sim bara hade 1 dag kvar till tonåring och det var bara 9 "timmar" kvar tills klockan var 18, så jag tänkte att jag väl hade tid med det. Dock så visade det sig när klockan slog 18 att hon hade 2 dagar kvar och att det nu är 1 dag kvar. Aja, tar det vid lunchen eller nåt, haha.
   Nu ska jag försöka komma in i ett skrivflow, så vi ses hörrni! Nu när det snöregnar ute så kommer jag i alla fall inte bli lockad att ge mig ut, så det är ju positivt om inte annat...

Alltså...

... Jag börjar bli lite för bra på det här med att skjuta upp och hitta på anledningar till att "ta paus" när jag väl har lyckats börja. Nu har jag skrivit om min inledning så den funkar bättre och så har jag skrivit typ en mening på själva arbetet, samt lagt in referenserna jag hittills använt i referenslistan och jag är fullt övertygad om att jag behöver en paus för att titta på ett serieavsnitt nu... Fail! Skärpning! Var jag såhär på gymnasiet också? Det här är ju extremt alltså. Men ok, jag ska orka skriva lite till.

Trötter

Jag är så fruktansvärt trött, helt freakin' utpumpad! Bakgrunden till det började igår
Vi hade gruppträff och förberedde inför vår redovisning. Vi började klockan 9. Var klara klockan 18. 9-18 med (i princip) full koncentration. Började må dåligt på eftermiddagen och blev nojig att jag var på väg att få maginfluensa. Vid 18-tiden när jag började dra mig hemåt insåg jag att man inte klara en 9-timmars arbetsdag med endast lunch vid 12. Speciellt inte som det matvrak jag egentligen är. Men jag glömde helt enkelt bort att äta. Crazy!  Iallafall, kom hem, la mig på soffan med en påse naturgodis och såg ett avsnitt one tree hill. Camilla gick till ungdomsgruppen i kyrkan. Efter ett tag får jag sms att Ida, som också är ungdomsledare för juniorerna på torsdagar, ville att jag skulle komma ner. Vi skulle nämligen ha disco och musiktävling och ingen hade förberett nåt. Så då körde vi på två timmars koncentration till då. Kom hem runt 22, kände av nån puckad anledning inte för att sova, så satte mig vid datorn och tog ett serieavsnitt till. Så jag kom till slut i säng vid 23.30,
   Nästa morgon vaknade jag till min väckarklocka och insåg att jag hade glömt att ställa om den, så klockan var 7.20. Score! Försökte somna om en timme, sen gick jag upp och denna dagen startade. Den var visserligen inte så ansträngande, men i vilket fall.
   Vid halv 3 ringde det på dörren. Jag satt med datorn i fåtöljen, reser mig försiktigt upp för att inte ha ner nåt, börjar gå, är intrasslad och halkar till på foten som redan blev nästan-stukad två gånger på friskis i måndags. Aj.
   Gick sedan ner 1.5 timme tidigare till juniorerna för att planera det sista. Sen började själva discot och allt gick jättebra, vi hade jättekul allihop, hade musiken på på sjukt hög volym och alla var bara glada. Jag dansade och hoppade omkring på min fot, vilket känns ganska dumt nu, den gör ont :(
   Så efter det var man trött och svettig och hade ont lite här och var. Sen dess har jag pretty much bara legat på soffan halvdöd, haha. Vilka dagar!

Usch och fy!

Efter att ha suttit och våndats bra länge kom jag äntligen på en frågeställning och har nu skrivit min inledning. Jag är inte helt nöjd med frågeställningen, men nu har jag i alla fall någonting att börja med, vilket var mitt syfte för denna arbetsdag. Nu ska jag göra en potion på Pottermore och sen ska jag käka och ta nåt serieavsnitt, alternativt spela lite sims. Btw, nån som har tips på ett riktigt sorgligt avsnitt av någon serie? Har kommit in i en period när jag tycker att det är mysigt att grotta ner sig i filmer eller avsnitt där det händer sorgliga saker. Vet inte varför, men så är det i alla fall. Tror det har nåt att göra med att jag kom o tänka på den här reklamen i och med biobesöket i lördags:

Kan ju avsluta med en rolig video också bara för att ;):
 

Tjoho!

Nu går det framåt ska ni veta! Jag har skrivit sidhuvud, titel och rubrikerna på mitt arbete! Nobelpris på den va? Haha, nej, men allvarligt, jag vet inte vad jag ska skriva om.... Så det känns ändå som något slags framsteg att ha gjort dessa saker, jag har ju åtminstone börjat, mihih... Ok om en timme ska jag ha kommit på min frågeställning och skrivit inledning. Så kan jag leka i en timme först, medan jag noggrannt tänker på min frågeställning ^^
  Jag är så jävla sämst xD

Tidig morgon

Idag är jag ledig men var ändå tvungen att gå upp strax efter 6 och fira mammas födelsedag innan hon skulle till jobbet. Sen gick jag upp till min säng och nu har jag lite problem att ta mig härifrån, haha. Men jag ska gaska upp mig och gå och göra ett sneak peek inlägg på simsbloggen nu. Så det kan ni ju ta och kolla in sen ;)

13 november

Idag har vi haft träff med arbetsgruppen och börjat spåna på redovisningen för denna kurs, vilket vi har haft på all våra kurser hittills. De är obligatoriska men ingår inte i kursbetyget, som denna gång utgörs av en hemtenta/skrivuppgift/whatever-it's-called. Det gick bra, men trögt, som vanligt när grupp a fixar redovisningar ^^ vi fick också reda på att en gruppmedlem som varit borta större delen av tiden sedan hennes systerdotter gick bort, nu valt att hoppa av. Väldigt tråkigt, men förståeligt. Det slog oss även att vår grupp kommer upplösas efter nästa kurs, vilket är så sjukt trist! Vi passar så bra ihop, jag vill inte ha en ny grupp!
Btw blev jag godkänd på min andra tenta om jag inte har sagt det. Denna gång blev det ett rent g, med 2 poängs marginal vilket känns mycket bättre än ett irriterande nästan-vg, haha. Det var allt för idag, skumkalas och tack och adjö!

Quick update

Hej, har inte tid med er, nördar sims och pottermore. Vi ses snart igen, kanske ^^

Gråt inte över spilld... choklad?

Håller som sagt på med utrensning och så vidare av mitt kära rum och ahr ägnat de senaste kvällarna åt att gå igenom alla mina sparde böcker, papper osv. från mina skolår. Det är rätt intressant att läsa vad man tyckte och tänkte som 15-åring. Jag menar, man tyckte själv att man var så himla mogen och jag tänker ofta att jag inte har förändrats så himla mycket sen den tiden. Det känns skönt att inse att man både har förändrats och utvecklats sen dess.
   Annars har det vart en lååång dag i skolan. Vi hade föreläsning 8-10 och sen var litteraturseminariet inte förrän klockan 15, sjukt segt! Blev att sitta med Therese och Bianca och plugga lite och snacka lite. Hann även med ett telefonsamtal with my fellow fish och att spilla ner hela mig samt min bibliotekslånade bok med varm choklad. Nice work, bonehead! Så skaffade mig en ny mugg choklad och försökte se det roliga (?) i det. Tror jag har bränt mig lite på låret... Jag hade liksom inte hunnit dricka så mycket och automat-choklad är ju svinvarm!
   Det var allt jag hade för idag, vi ses snart igen!

Hej igen igen

Nu var det ett tag sen igen, så lite uppdateringar är kanske på sin plats?
Jag har fått tillbaka min fältrapport och den blev underkänd på grund av att jag hade skrivit förskolans namn i rapporten och det fick man visst inte göra. Men det var ju lätt fixat så nu har jag skickat in den reviderade rapporten och kommer att vara godkänd på den tidigast 21 november. Men det gör mig inget, praktik-delen av kursen var ju liksom bara 1,5 hp....
Vad mer kan sägas? Jo, jag har påbörjat det stora projektet att rensa städa och skapa bättre ordning i mitt rum. Det är verkligen välbehövligt, har knappt slängt något på typ 5 år. Trodde att jag skulle tycka att det var lite jobbigt, men jag tycker faktiskt bara att det är kul, så nu ska jag fortsätta med det. So long biatches! ;)

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0