The Mark

Gosh, crazy day yesterday! Någon som är intresserad eller? Well, here goes;
   Igår var det kulturnatten här i Norrköping som ni kanske vet, vilket innebar fullt upp från morgon (typ) till kväll för mig. Dagen startade 11.45 i Renströmmen där min kör kollade in scenen, bestämde placeringar och så vidare.
   Efter detta vandrade jag upp mot stan och hämtade käk från Burger King (för lång kö på McDonalds, annars är Burger King bottennappet bland hamburgerrestauranger enligt mig) som jag "avnjöt" i all hast innan jag begav mig mot Domino där det var dags för årets första biljettförsäljningspass inför Flimmer filmfestival. Det rullade på minus lite strul med tekniken, men det är sånt som händer, inte sä lätt att göra något åt, liksom.
   Slutade vid kvart-tio i fem och åkte då hem och pustade ut i soffan en stund innan jag kastade i mig ärtsoppa och en macka för att sedan vara på spårvagnen igen klockan 6.
   Det bar iväg tillbaka till Renströmmen där det var dags för uppsjungning och lite sista finputsning innan vi gick upp på scenen och genomförde vår insats i Körmaraton, där typ alla körer i Norrköping är med och visar upp sig en kvart var. Det gick bra och efter första låten hörde jag en i publiken som sa "Åh, så bra!" eller något i den stilen. Det kändes fint!
   Men, förstår ni, kvällen var inte slut där, nej nej! Efter vår lilla uppvisning sprang vi av scenen och raceade upp till St Olai för att repa inför vår egna konsert 45 minuter senare. Gud, vilken stress och panik! Stackars vår körledare, rena turen att hon inte fick en hjärtattack eller något... Men hon får skylla sig själv att hon är så galet entusiastisk ;)
   Till slut började i alla fall konserten. I början skulle vi stå i mittgången och så hade vi ett varsitt ljus och hon som stod längst bort skulle börja sjunga och sedan gå och tända nästa persons ljus och sen skulle vi tända varandras ljus allt eftersom, liksom. Självklart var jag på väg att gå förbi tjejen vars ljus jag skulle tända, så hon fick dra mig tillbaka och sen ville inte hennes ljus tändas, så galet pinsamt! Men förutom det och att min röst inte riktigt höll på grund av diverse förkylningar och kanske för lite vätska så var det en sjukt bra konsert! Så jag är ändå väldigt nöjd.
   Efter denna långa dag kommer jag ut ur kyrkan och så åker spårvagnen precis och det är 30 min kvar till nästa kommer. Men jag köper en påse godis på gotto och börjar gå. Till slut kom spårvagnen ifatt mig vid vägträffen och jag kom äntligen hem.
   Avslutade kvällen med att äta godis, lämna mitt bidrag till ett födelsedagsprojekt för Loreen och sedan koppla av i sängen med ett serieavsnitt innan jag somnade gott!
   Snipp snapp snut så var denna sagan slut!
  

27 september

Så himla trött på mig själv, har verkligen helt slutat använda hjärnan, otroligt irriterande. Ingen ordning på nåt, ingen självdisciplin alls, osv osv. Haha :P Helt otroligt, 21 år och kan inte säga till sig själv att sluta äta så äckligt mycket godis och annat, inte göra de skolarbeten som behövs göras, ingenting. Var är impulskontrollen kvinna?!

Helluuu

Jag har lite fullt upp just nu, men tänkte att jag skulle ha fått ordning på mitt liv till på söndag eller så,, så vi hörs då, helt enkelt! ;)

Torsdag

Idag är en sån dag när jag är i extremt stort behov av att få vara ifred, och har alldeles för mycket folk omkring mig. Tänkte bara säga det liksom, haha ;)

:)

Tredje dagen på praktiken avklarad och allt är fortfarande bra. Det var så här jag tänkte att det skulle vara när jag började den här utbildningen. Att det skulle vara familjär stämning och att det skulle vara roligt på "jobbet". Allt det har jag nu. Jag upprepar, att det kan göra sån himla skillnad från ställe till ställe, det är ju galet!
   När jag kommer hem om kvällarna är jag trött och gör inte så speciellt mycket, så har liksom inget mer att rapportera just nu. Ni kan ju säga till om det är nåt ni vill att jag ska skriva om ;)

Back on track

Idag hade jag min första dag på min nya praktikplats. Och jag är så himla nöjd! Jag klickar lika bra med personalen här som jag gjorde med de förra typ sista dan (och enda anledningen till det var ju att jag äntligen kunde slappna av då, eftersom jag visste att jag inte skulle behöva gå dit mer, haha) så det känns superbra. Tänk att det kan vara sån enorm skillnad på två i grund och botten ganska lika situationer. Det här kommer bli riktigt bra, I can feel it.   Nu är det bara ett litet orosmoln att det känns som att jag kanske kommer bli förkyld inom en snar framtid. Men bara jag inte blir supersjuk så får det väl gå, liksom ;)

Catching up

Ja, då var jag tillbaka i en vardag med rutiner igen. Känns ganska skönt. Nu tänkte jag dock berätta lite om torsdagen. (Om ni vill höra förstås... Vill ni inte det kan ni ju bläddra ner lite, för sen tänkte jag berätta lite om idag också!)   Ja, så jag anlände i Stockholm 12.40 efter en bussresa där jag sänkte medelåldern med typ 35 år. Dessutom var busshållplatsen i Norrköping flyttad på grund av "arkeologiska undersökningar". Bara jag som tycker det lät skitkul? x) Anyway, väl på centralen gick jag på toa, köpte tidning och åt McDonalds. Sedan ringde jag Sofie och pratade med henne ett tag och efter det letade jag rätt på spårvagnen mot Gröna Lund. Det var rätt krångligt, för det stod nåt stort himla tält av något slag mitt i smeten så jag kunde liksom inte orientera mig vart jag var och vart jag skulle (ännu mindre än i vanliga fall alltså, haha.), så det tog ett tag, men till slut kom jag i alla fall på den. Det kom aldrig nån biljettkontrollant så jag fick åka gratis, nice nice.
   Väl vid Gröna Lund så fick jag stå och vänta ett tag då parken var abonnerad fram till klockan 15 och den var typ tjugo-kvart i när jag kom. Men underhölls av två såna här stora nallar, typ som Lisebergskaninerna liksom, som tog kort med massa fjortisar. Om jag inte hade varit ensam hade jag lätt gjort det också!
   När de till slut släppte in så tänkte jag att det dröjer säkert en stund innan soundchecket drar igång, så jag gick på toa först. Sen när jag kom till scenen så hade det dock redan börjat, men strunt samma, så himla stor grej är ju inte det, liksom. Så stod där och fotade lite och var allmänt glad. Sen försvann Lorpan och bara bandet var kvar, så jag satte mig ner på i raden av warriors med scenen som ryggstöd och tänkte bara sitta där och chilla ett tag. Men eftersom det var så himla varmt blev man ju lite seg så det blev att jag blev kvar där hela dagen. Ringde och pratade med mamma och pappa, åt godis och läste tidning, betraktade folket och så vidare tills Olledolle dök upp. Vi bluddrade på som bara den och till slut var det äntligen dags.
   Konserten var så freaky-deakin' awesome, så det kan ni aldrig fatta ;) Det var verkligen nåt speciellt med det här giget, för typ alla de som har varit på hur många spelningar som helst säger att det här var den bästa hon haft och Loreen själv har lagt upp hur många bilder som helst på instagram som haft med den kvällen att göra och, ja, folk liksom pratar fortfarande om det osv. Så jag är otroligt glad över att jag var med om detta. Det enda som var liiite irriterande var att en kille (och hans tjej) som stod bredvid oss, de hade liksom också väntat framför scenen hela dagen som jag, men verkade ändå inte ett dugg exalterade. Det var knappt att de applåderade mellan låtarna ens. Sjukt störande, haha.
   Efter konsertens slut gick vi till presentbutiken för att jag skulle köpa en affisch. Självklart sålde de den sista precis när vi kom, men efter en galen "häxjakt" över hela parken fick jag till slut tag på en xD
   Ja, det var väl typ det. Hade typ tänkt att kanske eventuellt lägga upp min video på Euphoria men det är nog lite för mycket falsksjungande/skrikande Karolin på den för att jag ska ha lust med det :P
  Borde fattat att det här skulle bli långt x) Så tar den här dagen i nästa inlägg istället!

Take me back...

 

Waah!

Hejsan! Haft en härlig dag med fina klasskamrater och alldeles för mycket words-in-a-pic-spelande ^^
Sen kom jag hem och tittade på när mamma och pappa packade och sen lyckades jag klämma fingrarna i dörren, aj, helvete, vad ont det gjorde, började till och med gråta xD
    Men i alla fall, nu till saken. En tjej har gjort en bok till Loreen som man fick skicka in texter till och det gjorde jag och nu har hon (L.) fått den. Känns typ asnervöst, fast jag inte ens kommer "vara med" när hon läser vad jag skrivit ^^
    Nu så börjar det väl typ bli dags att sova, är trött. Har typ helt tappat förmågan att gå och lägga mig i tid och idag började jag redan 8.15, liksom. And tomorrow is gonna be a very fun day. Be ready for some Instagram-bombing ;)

Jao

Idag är ingen bra dag... Jag hatar verkligen min övertänkande hjärna dagar som dessa x)

Ny blogg

Tja tja! Insåg att jag följde tillräckligt många tumblr-bloggar för att det kanske skulle vara en bra idé att skaffa en egen så det blir enklare att följa dem. Så titta in på mysnowblade.tumblr.com om ni vill läsa mer svammel från mig! På engelska för omväxlings skull och jag kommer troligtvis inte skriva särskilt ofta där, men ett litet tips från mig och också förklaring varför jag inte har skrivit något idag ;)

Frustrationen

Waah, blir så sur! Höll på med en grej till bloggen (säger inte vad än ifall jag får det o funka ;P) som jag var ganska nöjd över, men så klart så var det tvunget att gå åt helvete på grund av omständigheter som jag inte har en aaaning om hur jag ska fixa -.- Duktigt med svordomar datorn har fått höra idag, kan jag ju lova x)
    Annars har jag haft en bra helg. Låtsas fortfarande att jag inte behöver plugga och har inte ens dåligt samvete, haha. Inte riktigt kommit in i pluggandet än, I guess...
    Igår plöjde Camilla och jag igenom 4 eller 5 avsnitt av Orange is the New Black. Himla klockren serie faktiskt, så det blir tummen upp på det!
    Ja, jag ville kasta ur mig min ilska men eftersom jag inte vill avslöja vad det gäller så blev det ju inte nåt vidare utbrott det där, hehe. Men tack i alla fall!

Ramblar lite igen då...

Den här veckan har varit rätt konstig. Inleddes med två lediga dagar då jag faktiskt gjorde det jag skulle i skolväg, men hade det lite för slappt, vilket ofta blir trögt i längden. Kör på tisdagskvällen vilket var trevligt förstås.
   Onsdagen började med att jag struntade i att plugga, trots att jag behövde det. Sedan drog jag mig till skolan för info inför praktiken-föreläsning. Försökte så gott jag kunde att peppa mig själv och tänka positivt, oron och paniken fanns i magen i alla fall, så den som påstod att det hjälper att tänka positivt kan ju dra någon annanstans, liksom...
   I vilket fall, sen drog jag och fyra klasskompisar vidare till Linköping och kalasmottagningen. Råkade på något sätt sedan bli så att jag drog iväg med Camilla istället och det blev en riktigt fin dag för oss om jag får säga det själv.
   Det märks verkligen att vi inte är tonåringar längre (ok, Camilla är väl kanske det men whatever). Vi bråkar aldrig längre utan vi bara har det sjukt bra och pratar om allt och inget och stöttar varandra i vått och torrt (det luktar klysch-parad :D) och våra små planer på att flytta hemifrån tillsammans känns lysande!
   Att vi aldrig bråkar var förstås ljug men det är bara när vi har varit för tätt inpå varandra för länge, så är det väl med de flesta relationer liksom?
   Nej men min lilla poäng var väl att min lillasyster är bäst! ;) Och att hela den här veckan i övrigt har varit askonstig och mest bestått i slappande, datornörderi och galet lite pluggande. Fy på mig! Ska skärpa mig nästa vecka!
   Höhö, förutom att jag ska skita i ett betygsgrundande moment på torsdag och stå och hänga framför Gröna Lunds stora scen hela dagen då liksom xD Plus att mamma och pappa drar till Spanien på onsdag (20-årig bröllopsdag 👍) vilket väl lär resultera i en del bad ass-beteende (hahaha), men vad fan, livet är väl till för att levas, right? Och känner jag mig själv rätt så finns det inget som kommer kunna stoppa mig från att se till att skolarbetet blir gjort när det skas även om jag svävar ut lite ibland ;)

Debatt, någon?

Jag är på humör för att skriva en debatterande och jävligt smart text om någonting, men kommer inte på något. Någon delade någon idiotisk hat mot invandrare-status på facebook och det tydligen så har SD 8,9% just nu, vilket skrämmer mig. Men just det orkar jag bara inte prata om, så ge mig gärna förslag på något annat jag kan skriva om ;)
   Nähe, det blev visst inte mer än så här, blev trött på mina egna tankar, så orkade inte skriva ner dem xD

Zzzz

Jag är så jävla äckeltrött så jag vill dö och ändå går jag inte och lägger mig. Varför?

Hungerbarn

Provar nya matrutiner den här veckan. Inget godis och mat och mellanmål på "fasta" tider. Och herregud, det här med att jag äter då mycket, både mat och godis är verkligen sant, jag har varit konstant hungrig både idag och igår trots att jag äter var tredje timme. Nej, det var fel, jag har inte varit hungrig, jag har känt mig hungrig, himla skillnad faktiskt. Det är bara för att jag är van att gå och småäta så fort jag har tråkigt. Men tänker att om jag verkligen kämpar på så kommer det bli bra till slut :) Nu måste jag dra, hej hej!

Hej igen

Det händer inte så mycket mer än att jag pluggar och spelar sims just nu, så det är inte så intressant att blogga om, liksom.
   I lördags var det då dags att sätta punkt för Nolle-P med årets finsittning. Det var helt ok, dock var det alldeles för varmt i lokalen vilket gjorde att man blev rätt trött i huvudet. Så så var det med, back to reality. Alltså, ni anar inte hur sunkig jag har varit de här två veckorna, gått omkring och svettats i ovven och faddertröja (ibland utbytt mot lite fräschare tröjor) och bara lämnat allt vad fräsch-het heter åt sidan. Rätt skönt ibland, haha, men nu är det skönt att var tillbaka på den (lite) fräschare sidan. Jag är ju faktiskt rätt sunkig i vanliga fall också även om jag försöker så gott jag kan att inte vara det ;)
   Idag är det litteraturläsning för hela slanten och snart börja skriva på en uppgift inför ett litteraturseminarium som typ alla nojar över, för ingen tycker att de fattar vad det är man ska skriva. Ska man tro rykten så blev 80% underkända på den här uppgiften förra året... Texten ska in på tisdag nästa vecka och sen är seminariet på torsdagen, det kommer jag dock missa eftersom jag drar till Stockholm på Loreen-konsert då (I am SO sad *buhu* not! ^^). Som tur är så står det i studiehandledningen precis vad man ska göra om man missar seminariet, så jag är bara orolig på den vanliga nivån innan man har kommit in i en uppgift ordentligt.
   Nu ska jag återgå till läsningen. See ya!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0