Onsdag

Var duktig och gick och la mig supertidigt igår, vad får jag för det? Vaknar halv 5. Alltså, vem fan vaknar så tidigt ens? -.-' 
   Idag har jag kommit in i skrivandet hyfsat, skönt nog. Igår var en riktig jävla skitdag. Det var knappt att körövningen klarade av att få upp mitt humör ens en gång. Tjejvecka och pluggångest = depressiva tendenser som heter duga. Nåväl, en dag kommer pluggandet vara över och då kommer jag sakna det som fan, jag vet ju att det är så. Finns nog inget jag mindre ser fram emot än "8 till 5"-livet. Nej tack, låt mig vara en lat student resten av mitt liv ^^ 
   Nu blir det snart sen lunch innan sista rycket för idag. På fredag ska PM:et in. Yippie! Sen blir det praktik och efter det examensarbete. Lovin' the life, osv... Haha :P
   Men! I helgen blir det skitawesome konsert med kören på Kulturnatten och så drar Flimmer igång för i år. Det ska bli kul! Det enda som är lite dumt med det är att jag blev bokad att jobba på en fredag trots att jag vet att jag kryssade i "ej tillgänglig" på alla fredagar... Det är ju dock premiärdagen, vilket alltid är kul om än apstressigt, så får väl ta igen ridningen en annan dag, helt enkelt. Inte hela världen.
   Hejsan, jag sitter här och babblar om random småsaker som inte har någon mening för att jag inte orkar resa på mig och gå och värma min mat. Anybody got a problem with that? Gut.
   Vad mer kan vi babbla om? Jo! På söndag börjar nya säsongen av "Bron". SO EXCITED! Jag tror fan jag ska se det på TV till och med! :D Den serien är värd bättre än att ses i efterhand på Svtplay, ta mig fan ;) Det är ju i alla fall inte reklam på SVT, så det ska nog gå bra. Alltså, nu när jag själv inte tittar på vanlig TV längre så får jag typ allergiska utbrott av reklampauser när jag någon gång råkar hamna framför TV:n hos exempelvis mamma och pappa. Jag klarar liksom inte av det, fråga mig inte varför. Det är ju reklam innan YouTube-klipp och sånt också, så jag vet inte vad är med just TV-reklam som är så jävla farligt xD
   Ok, men jag ska dra nu, ses när jag har tid nästa gång!

18 september

Idag hade man kunnat tro att det var fredagen den 13:e, men det var det inte, för det var den 18:e! *badumtss*
   Nej, men ok. Så här började min morgon:  
Jag blev klar med "morgonbestyren" (roligaste ordet ^^), när det var lite mindre än en kvart kvar tills jag behövde åka. Så jag tog fram mobilen och letade upp ett 8 minutersklipp på Youtube. Perfekt. När det var slut klickade jag på ett till, och sedan ett till. Sedan gav jag mig av, strax innan klockan 8. Förvisso skulle jag bara sitta och plugga i skolan, men ändå, hade inte tänkt bli så sen.
   Sätter mig på cykeln och susar iväg. Kommer till Kungsgatan som är proppad med folk, så det går i slow motion ett tag innan jag får fri väg och kan släppa bromsen.
*Men då plötsligt!*
På cykelbanan dyker en fotgängare upp och jag tvingas tvärbromsa. Jag lyckas med nöd och näppe undvika att köra på honom innan jag kan ta ny fart och åka iväg. Men det lösa handtaget på ena sidan av styret flyger av vilket gör att jag tappar balansen och faller till marken. Yaaay... Seriöst, finns det något mer awkward än att ramla med cykeln? Där ligger man i en hög på marken täckt av en allt annat än samarbetsvillig cykel och försöker ta sig upp så graciöst som möjligt för att fort kunna fly undan skammen och hoppas att inte allt för många såg en.
   En stackars gymnasiepojke kom i alla fall och hjälpte mig att få upp cykeln så jag kunde resa mig och han frågade sedan om det gick bra. Och det får man väl säga att det gjorde ändå, skrapsår på knät och armbågen och eventuellt några blåmärken men välbehållen ändå. Nu kunde man ju tro att dramatiken var över för denna morgon.
*Men icke!*
Kommer fram till skolan och ställer ifrån mig cykeln. På väg in i skolan går jag ner för en trappa, och ramlar. Så atteee, tycker allt att det är lite synd om mig idag ändå xD
   Efter detta drama lyckades jag till slut i alla fall ha en hyfsat produktiv dag i skolan. Har kommit någonstans nu i alla fall. Examinationsuppgiften i denna kurs (som är slut nästa fredag o.O hur fan gick det till?) är ett "PM" som typ går ut på att vi ska presentera upplägget för vårt kommade examensarbete, typ. Exciting...
   Nu ska det bli skönt med helg, får hoppas att jag inte blir några missöden på ridningen ikväll i alla fall. Pöss på er! :D

YES!

Och återigen så får jag bevisat för mig att saker och ting löser sig till slut; jag fick G på omtentan! Sååå skönt! Tack världen! Eller nej, vet ni vad? Tack till mig själv, det var faktiskt jag som fixade det här och ingen annan. Så det så ;)
   Anywaaaay... Igår hade vi föreläsningen från helvetet. Närå, men den var sjukt dålig och ingen fattade nånting. Jag satt där och tänkte "Är det jag som är korkad?" när Sandra viskar till mig "Fattar du vad hon pratar om?" "Nej" svarar jag varpå Sofia flikar in och säger "Vet ni vad hon pratar om?". Haha. Frustrerande som fan, men ändå skönt att man inte var den enda som kände sig helt borta. 
   Annars då? Livet flyter på, efter förra veckans magproblem så känner jag mig redo för att ta tag i den här veckan lite mer ordentligt. I alla fall varje kväll när jag släckt lampan ;) Vi får se hur det går med allt, jag försöker att ta en dag i taget och beta av allt som ska fixas och inte stressa upp mig över framtiden och det funkar hyfsat i alla fall.
   Jag fick i alla fall G på omtentan och det tänker jag fira hela dagen genom att vara glad som fan! :D Bai bai!
 
- How can I get some time alone with you?
- With difficulty!

5 september

Nu har ett till problem löst sig; jag får CSN! :D Dock bara för 75% studier, så får lite mindre pengar än jag är van vid, men jag är inte särskilt slösaktig, så det ska nog ordna sig ändå. 
   Ett nytt problem har dock dykt upp, eller ja, ett problem som jag hade tänkt skulle vara löst efter igår kommer att kvarstå. Gjorde omtenta på salstentan från i juni igår och det kändes sämre än förra gången, så det blir med största sannnolikhet ett U till. Fan också. Tänk att ett enda poäng ska få plåga en så in i helvete mycket. Alltså fick ju 9 poäng förra gången och gränsen var 10... Blir så förbannad varje gång jag tänker på det!
   Igår följde Johanna och Hilma med mig på min ridlektion och det var så mysigt :) Vår ridlärare var sjuk så vi hade en vikarie, det var lite synd, men det gick bra ändå. Speciellt med tanke på att det var hoppning. Det var visserligen bara travhoppning över ett hinder, så det ska ju inte vara några problem och Bruno är pro på hoppning, men lite nervös är jag alltid ändå ^^
   Nog om det, nu ska jag ha en riktigt skön lördag så blir det heldagsrep med kören imorrn. Skoj, skoj!

1 september

Ja, jag säger då det, vilken dag alltså!
   Gick till skolan på morgonen för att sätta mig och plugga. Vid 12-tiden ungefär fick jag asont i magen, gick på toa, åt lunch, det gick inte över så jag gick hem och la mig i sängen. Sov en stund och tittade lite på Vänner för att sedan ge mig av till terminens första körövning. Mådde fortfarande konstigt, men det gick att leva med i alla fall ;)
   Det var superkul att vara tillbaka på kören. Dessa tisdagskvällar är defintivt det som har tagit mig igenom de senaste höstarna, no doubt. Efter kören var vi några som gick till Texas Longhorn. När vi hade ätit färdigt gick vi ut därifrån (Crazy, right?) och blev uppehållna i typ mer än en halvtimma av originalet Kenta som berättade om sitt vikingabröllop som var det största i Sverige och blablabla, alltså det var så jävla awesome xD Det var ett tag sedan jag skrattade så mycket som ikväll, det kan jag lugnt säga.
   Så, ja, den här dagen var rätt speciell! Nu har jag ont i magen igen, yaaay... Men ta mej fan vad livet kan vara kul ibland ;)
   Nu tror jag att det blir lite "Felix Recenserar" innan jag släcker lampan och förhoppningsvis slipper jag magont imorgon :) PÖSS!
   

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0