Palladio

Haha, hur kul är det inte att min officiella bloggpaus var kortare än den jag har haft nu? Aja, så kan det gå!
   Haft en underbart fin vecka i Tänndalen med lots of fint folk i alla fall! Åkt massor med skidor och gjort ett antal mer eller mindre snygga vurpor. Största blåmärket erhöll jag dock under en av lekkvällarna, haha. Bästa var nog ändå när jag kraschade in i staketet nedanför barnbacken sista dagen för att jag hade fått upp för hög fart och inte kunde stanna xD Hyfsat pinsamt... Roligaste var när jag upptäckte att jag hade hamnat fel och därför lägger mig ner för att stoppa. Tänker sedan att jag ska ta av mig skidorna och gå tillbaka till rätt ställe. Vad händer? Helt plötsligt hamnar jag på ett isigt ställe och börja glida nerför backen, utan både stavar och skidor. Kan inte göra något för att stanna, jag bara fortsätter glida. Snacka om att jag och Agnes höll på att garva ihjäl oss. Till slut stannade jag iaf och en norrman kommer åkande med mina skidor och stavar. "Det har hänt oss alla" sa han. Tvivlar på sanningshalten i detta påstående, men visst, om du säger det så x)
   Idag fyller jag år och imorrn har jag praktik i två veckor framöver. Blandade känslor inför det, men det får gå. På torsdag är det även farmors begravning, kommer förstås inte bli så roligt...
   Ingen Klump ännu heller. Längtar! Aja, senast 2 mars blir det i alla fall, så det är bara att längta vidare ;) Kram!

Waaah

So many feelings, so little time! Vilken fantastiskt jävla underbar dag jag har haft! Nu flyger känslorna iväg åt alla möjliga håll och kanter och jag vill bara hem och sova, haha. Tack för ikväll mina finaste tjejer <3

Help me please!

Nån som vet om man kan blocka innehåll från sidor som andra gillar på fb? Typ om nån inte vill se allt jag gillar från Loreen så kan den blocka hennes fb-sida om ni fattar hur jag menar? För vare sig de är rakade eller orakade så vill jag ta mig fan inte se en enda armhåla till i mitt flöde -.-

Tack.

Tack Paradise Hotel för lärdomen att det lönar sig att vara ett svin. Jag är så enormt tacksam över detta. Tack!
   Vet inte hur jag kunde förvänta mig bättre av ett så trashigt program, men ja, där fick jag, kan man ju säga. Men nu ska jag inte tjura mer över det, jag har bättre saker för mig! Puss!

Pro's and Con's

Nu när jag har haft glasögon i tre veckor eller vad det är, kommer inte ens ihåg, haha x) - så tänkte jag göra en lista med för- och nackdelar! Yaaaaaay....?
 
Fördelar:
* Jag ser! Inte för att jag såg dåligt innan heller, så länge jag tittade med båda ögonen och det gör jag ju mestadels, så. Men, ja, jag blir inte trött i ögonen och så vidare i alla fall.
 
* Trots mina farhågor så passar jag faktiskt i mina glasögon om jag får säga det själv.
 
* Man ser smart ut.
 
Nackdelar:
* Jag kan inte ligga på sidan och läsa/se på tv. Min absoluta favoritposition. Suck.
 
* Glasögon blir smutsiga. Ofta.
 
* De glider ner på näsan hela tiden. Näsan är den enda delen på mitt face som är fet 24/7, det är väl därför kanske.
 
 

Lägerhelg i Gnesta

Faen, vad tiden går snabbt, redan onsdag igen, hinner ju inte med! x) Nu tänkte jag berätta lite om min körhelg, vilket även kommer inkludera lite tankar om Melodifestivalen. Håll till godo!
    Vi var 14 körmedlemmar, en körledare samt två körbebisar som satte oss på en buss och åkte iväg till Gnesta och bodde på vandrarhem. Alla bodde i det stora huset utom jag och fyra till som bodde i en liten stuga. Jag sov ensam i en dubbelsäng, haha :D
   På lördagen gjorde vi en egen konsert i deras kyrka meeeed *wait for it* 3 personer i publiken. Waaaay! ^^ Men ja, vi levererade ändå tycker jag.
   Efter det gick vi hem och gjorde tacos som vi avnjöt innan vi såg mello tillsammans, åt chips, ostbågar osv. och pratade lite innan vi gick och la oss.
   På söndagen sjöng vi på gudstjänsten i kyrkan och då var det i alla fall runt 15 som var där, så det var ju härligt ;)
    Alrighty, mina tankar om Mello:
Överlag tycker jag det var helt ok låtar och även om jag var tveksam till Nour och Anders innan så är jag inte sämre än att jag kan erkänna att jag tyckte att de gjorde det bra. Och sketchen om Danmark var super!
   Älskar också att håriga armhålor 2 år senare fortfarande tycks vara värt ramaskri i medierna. Please get over yourselves already -.-
   Min favorit var Mahan Moin, som ju uppenbarligen inte gick vidare. Är också sur över att Yohios tråklåt gick till final bara för att det var han och att Helena bara kom till andra chansen. Från början tänkte jag inte mer på Ellen Benediktsson än att jag tyckte att hon sjöng bra och att jag var ganska säker på att hon inte skulle gå vidare. Men sen under snabbreprisen fick jag en känsla "Nej, hon kommer fan skrälla, hon kommer gå till final". And I was right ;) Så ja, härligt att Mello är igång och jag längtar som ett as till på fredag! :D
   Till sist vill jag bara berätta att jag fick VG på senaste salstentan. Woop woooop! :D

Le Cruise to Le Suomi

Nu tänkte jag berätta lite om den fabulösa kryssningen! Jag vet hur ni har längtat ;)
   Vi började med bussresa till båten, taggade och glada! Kom fram och gick på båten utan att behöva visa leg och drog till taxfree typ direkt den hade öppnat, sen blev det buffé, en varsin drink och två shower med världens bästa Tina Turner-tribute innan vi gick och la oss (nämnde jag att vi var pensionärer? ;P).
   Vaknade till en båt som gungade utav helvete. Så pass mycket att det inte blev någon frukostbuffé för mig, fast jag hade sett fram emot det. Tråkigt, men så kan det gå!
   Vi gick av båten i ett kallt Helsingfors. Burr! Vad kallt det var. Tog spårvagn till centrum och letade oss fram till det efterlängtade Fazer-cafét. Där köpte jag Muminkex! <3 Vi åt på Hard Rock Café, gick i affärer och besökte en kyrka insprängd i ett berg. Pensionärer, var det ja! ;D På kvällen blev det 3(!) drinkar var, två Tina Turner-shower till och lite (ensidigt) flörtande från finne. Woop woop!
   Ja och så blev det ju lite mer taxfree såklart innan kvällens partajande ;) Alltså, jag har nog aldrig sovit middag så mycket som vi gjorde under denna resan xD Skyller på åksjuketabletterna, hehe. Kul hade vi i alla fall och det var en finfin födelsedagspresent! Och nu är det mindre än 20 dagar kvar till nästa födelsedag! Puss på er sötnosar! ;)

Halloj igen!

Jaha, var det såhär min blogg såg ut? Knappt så man minns det ju efter all tid som gått sen sist ;)
    Nej då, men jag har varit ganska så upptagen och haft dåligt med Internetuppkoppling helt enkelt! Har varit iväg på två fina resor, först en kryssning till Helsingfors med Fie och Fia, helt underbart skoj! Vi må vara pensionärer men vad fan, man är väl den man är liksom! Och jag tror inte att det var någon som misstyckte. Eller? ;)
   Dagen efter hemkomsten bar det sen iväg till Gnesta tillsammans med min kör. Också en väldigt trevlig helg. Imponerade med mina skills på Hänga Gubben och nördkunskaper om Melodifestivalen, haha. Tror iof att jag mest hade flyt, var själv inte medveten om att Hänga Gubben var min grej i alla fall! Kanske ägnar senare inlägg åt lite mer detaljer kring dessa resor.
    Något tråkigt som hände i måndags var att farmor dog. Det känns förstås inte särskilt bra och jag visste inte riktigt hur/om jag skulle ta upp det här på bloggen, men samtidigt så är det en del av livet liksom, hon var 94 år och hade levt ett bra liv, det vet jag, så på så sätt känns det ju "skönt" eller vad man ska säga.
   Det jag kommer minnas mest av min farmor är hennes lekfullhet, alla roliga sånger hon hittade på, hennes galna berättelser som man aldrig riktigt visste om de var sanna eller inte och hur hon aldrig kunde sluta mata min farbrors hund fast hon inte fick och sedan undrade varför han (hunden) alltid gick till henne när vi satt och åt. Smågrejerna som gjorde henne till den hon var.

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0