Fältstudier

Ja, då har man snart gjort klart sin första vecka på "fältstudier" (för det går ju verkligen inte att kalla det prao för då blir det ju fel! :O) på trombonens förskola. Jag tycker att det allt som allt är roligt och trevligt och så, men ibland blir jag bara så trött :P.
Sen är det ju himla trevligt att äta hemlagad mat till lunch varje dag. Nog för att skolmaten också är god, men hemlagad mat blir liksom så mycket trevligare på något sätt. Jag har lärt mig att säga mjölk på arabiska :D Det är lite coolt tycker jag :P
Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva tror jag.

8 September

I skolan mår jag bra och har superkul, hemma mår jag mindre bra för tillfället, men det beror typ mestadels på pms x) Hade en jättekul helg men är fortfarande trött efter "kamrat-kvällen" När jag
 kom hem från Olle la mig på sängen och somnade, haha. Jag hatar verkligen att "sova middag", mår så jävla dåligt när jag vaknar, känner mig som nåt jävla vrak eller nåt, det var samma sak när jag kom hem från Österrike, då somnade jag också mitt på dagen. Inte skönt.
Annars har jag haft värsta "glänsdagen",har jobbat i ultrarapid på varenda lektion. Jag ska få en svårare övningsbok i Engelska :D Tack, Elisabet, bästa engelskaläraren!
Har också sett på One Tree Hill idag. Får mig att önska att jag levde i en tv-serie lite grann xD
Aja, see ya pals!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0