En liten klumpeduns ;D

Hehe, idag är det synd om mig, kan jag lova. Eller egentligen började det igår. Jag ramlade nämligen med cykeln. Så nu har jag sår på hakan, sår på kinden (som om mina kinder inte såg hemska nog ut ändå? ;P), ett sår i handen och en svullen, ond näsa. Plus lite blåmärken på låren, typ. Men det är inte nog med det inte. För imorse vaknade jag nämligen och var förkyld. Min näsa rinner hela tiden. Till saken hör att det var mindre än en månad sedan som jag blev av med min förra förkylning. Så just nu är det ganska synd om mig, hihi.
   Dock! Har jag något roligt att beräta från den här dagen också. Jag gick till cafét i skolan och skulle köpa en muffins. Den kostade 10 kr, så jag lämnade fram en hundring. Alltså skulle jag få tillbaka 90 kr. Tanken var nog att hon skulle ge mig en 50-lapp och två tjugor men hon gav mig 140 kr, alltså en hundring och två tjugor. Jag försökte säga till henne men hon hörde inte och gick iväg så då tänkte jag att jag behåller väl pengarna då. Så vips hade man istället tjänat 40 kr på sitt cafébesök. Haha, ja, då kan det gå ;)

24 september

Ska väl göra det officiellt på bloggen också, jag har KÖRKORT! :D Haha, så jägarns bäst. Blev en liten bit ensam i bilen i alla fall. Så jäkla kul, där satt jag med musik på mobilen och sjöng och bara hade kul. Great.
   Annars kan jag väl berätta att jag knappt kunde hålla mig vaken på svenskan idag. Det var lite galet ;)

BLÄÄÄ

Inte fan vill jag dra till landet nu. Nej, usch och fy. -.-

Live and let die

Hm. Skrivit klart min religionsuppgift nu. Är dock lite kluven. Ska jag lämna in den eller inte? Blev det för personligt eller inte? Har jag skrivit och tänkt helt fel, eller... Ja, ni fattar. Eller inte kanske, haha.
   Nej, men saken var den att vi fick i uppgift att besvara 2-3 frågor som följde en text med titeln "Identitet". Problemet är att i alla fall ett av svaren blev alldeles för personligt och djuplodande. Jag vet inte om jag vill att min lärare ska få reda på så mycket om mig. Nae, jag vet inte, det blev lite krångligt. Funderar på att skriva ut en version av arbetet där jag bara tar med ett av svaren och en där jag tar med båda och sedan bestämma mig imorgon hur jag ska göra.
   Livet i övrigt är också lite komplicerat och kluvet just nu. Dels har jag ingenting att göra, någonsin. Dels har jag massor att göra, hela tiden. Hur går det ihop? Fråga inte mig. Min hjärna är väl störd helt enkelt.
   Äh, kan ändå inte förklara min weirdo tankebanor, så nu skiter vi i det.
   Körlektion idag. För en gångs skull var min lärare riktigt positiv och verkade övertygad om att jag skulle klara uppkörningen på tisdag. Vilket självklart känns skönt. Då känns det ju som att det orosmolnet på min himmel snart kan blåsa åt helvete, hihi.

Nej, hörrni.

Går det att göra nåt åt galen PMS eller? För det här funkar verkligen inte längre. "Hej, vi har fått en ny inlämningsuppgift, det är bäst att jag tjuter lite". Liksom, hallå? Störda unge...
   Imorgon är det time för Johannas bröllop. Det är kul förstås, även om det känns jättetråkigt att missa utgången med de bästa. Speciellt med tanke på att jag går och längtar efter nästa träff för jämnan, liksom. Aja, ödets ironi ^^ See you.

Haha!

Ville bara påpeka det faktum att Ann (Weimer) har sagt grattis till alla sina gamla elever som fyllt år utom mig :O Skandal! xD

Söndag

Helgen har väl inte varit allt för rolig. Lite för mycket av allt, helt enkelt. Jaja, orkar inte riktigt.
   Hade tänkt mig att ta och spela lite sims så att Isabella kan komma vidare lite, men nej, jag orkade inte. Så det blev lite OC istället. Funkar också en dag i en helg som denna.

Fan!

Jag glömde bort min ridlektion, hur jävla korkad får man vara?!

3 september

Dagen idag har varit ganska intressant och lite galen. Varför inte bara gå igenom den steg för steg? ;)
Steg 1:
Imorse vaknade jag av mammas/pappas väckarklocka (varför gör jag det hela tiden? Asirriterande) I alla så var jag sjukt trött när jag vaknade. Jag ville bara lägga mig ner och dö lite grann, haha. Så det var första delen av dagen.
Steg 2:
Väl i skolan skulle vi ha aktivitetsdag för estetklasserna (gymnasiesärskolan). Det gick väl rätt bra, förutom att jag var som en magnet för fotbollar idag, tror jag fick 3 fotbollar på mig eller något sånt. Aktiviteten som jag var med och förklarade/ledde gick väl ok, men naturligtvis tvingade dem mig att stå där och instruera. Eftersom alla stod en bit bort hörde dem inte vad jag sa och då blev jag skitirriterad och ville att Nathalie skulle ta över, men snålskjutsare som hon är så fick jag naturligtvis försöka själv iallafall. Jag kommer garnterat inte få ett bra omdöme för den här dagen. Gud, vad jag hatar mig själv när det gäller sånt.
Steg 3:
Lunchen blev sjukt flummig. Bl.a. tack vare ett helt sjukt YouTube-klipp. Jag säger bara "Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan". Ae, det var galet, helt enkelt.
Steg 4:
Svenska. Liite flum, men annars mest jobb. Rektorn kom in en sväng och ville prata med Susanne. Reflekterade inte så mycket över det som jag kanske borde ha gjort.
Steg 5:
Religion. Helt sjuuukt. Vi går in och sätter oss. I klassrummet sitter 14 pers, tror jag det var. Vi är 31 i klassen och många var sjuka, men vi var betydligt fler än så på svenskan, då började man ju fatta att något inte var som det skulle. Karin inleder lektionen med att säga "Det har hänt lite saker här i klassen". Jaha, ok, tack för den utförliga upplysningen, liksom. Varför ens nämna något om du inte tänker säga vad som är på gång? Sjukt nyfiken var jag, men det blev en del flum ändå. Efter ett tag gick en till ut ur klassrummet, följd av två kompisar. 11 pers kvar. Har fortfarande inte lyckats klura ut vad som kan ha hänt.
Steg 6:
Malin, jag och Nathalie sitter på spårvagnen och flummar som idioter, bl.a. med det där YouTube-klippet igen. Vi är störda, ja :P
Steg 7:
Jag kommer hem, sätter på datorn och inser att ännu en i min klass fått körkort. Det gör ont, eftersom jag följ hennes blogg och vet att hon började betydligt senare än jag, vilket får mig att känna mig värdelös. Skulle inte förvåna mig och Sofia får före mig också. Förlåt, Sofia, jag menar inget illa, det känns bara väldigt jobbigt att jag tydligen bara inte kan fixa det här. Nej, men vad fan, jag ska fixa det den 21, så är det bara.

Sorry för det långa inlägget, men jag behövde bara få ur mig allt.
Hej på er!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0