19 juli

Jag tänkte att jag skulle börja få in lite rutin på att skriva här oftare igen, så därför skriver jag idag igen. Eller också, om vi ska vara ärliga, beror det på att jag har tråkigt, hehe. Idag har det varit en slapp och rätt seg, gråmulen dag då jag inte har gjort mycket nyttigt. Jag har diskat och duschat, det är väl ungefär det enda av nån betydelse.
   Om jag ska fortsätta med min besatthet av min blivande skola har de idag chatt för alla nya studenter med frågor mellan 18-20. Jag trodde att det skulle vara en allmän chatt där man kunde se vad folk frågade och vad de fick för svar, men det var privat-chattar medllan "mig" och en student. Inte vad jag hade tänkt mig, eftersom jag inte direkt har några frågor utan mer bara ville se vad andra skrev, så det var lite synd. Nu måste jag ju slå ihjäl de timmarna på något annat sätt... Menmen, så kan det kanske vara ibland. Det absolut vettigaste skulle väl vara om jag tog mig en promenad eller något, men nej. Jag tror inte det.
   Det får räcka för nu, tror att det blir en promenad snart i alla fall, med min mor. Ha det!

18 juli

Aslängesen jag skrev, aj nov! Nu är det sommar och jag chillar på landet och har jättetråkigt ibland, soft ibland och jättekul rätt sällan, haha.
   12 juli kom antagningsbeskedet och jag kan nu kalla mig blivande universitetsstudent. Alla former av tvivel och skräck, i brist på bättre ord, har övergått till förväntann och glädje. Har surfat runt på Linköpings universitets hemsida, läst studentbloggar och hållit på som en riktig tönt och nu kan jag knappt vänta tills skolan börjar. Känns knäppt, hehe. Men allt kommer nog ordna sig, tror jag nu :) Ska försöka komma ihåg att blogga lite om livet som student här inne när jag kommer ihåg. Ha det bra allihopa!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0