30 april

Valborg idag då. Efter lite förvirring verkar det som att planerna för kvällen blivit klara nu, så det blir nog bra det där. Finspång, here I come *tihi*. Först ska jag bara skriva färdigt de sista sidorna på mitt kära paper, hehe... Biblioteket stänger klockan 14 idag, så tänkte vara klar till dess, men vi får se hur det går med det. Uppenbarligen har jag ju fastnat här nu istället. 
   Som jag hade tänkt nämna i inlägget jag kastade igår så upptäckte jag när jag väl kom igång med papret att det både gick rätt fort och ganska lätt att få ner text på sidorna och det var dessutom hyfsat kul, vilket jag borde ha fattat eftersom specialpedagogik faktiskt är ett intressant ämne och kursen har varit bra. Men är man uppskjutare så är man, you know. Varför plugga när man kan YouTube:a, am I right? ;)
   YouTube fyller ju 10 år i år, som ni kanske vet, och jag såg nu att jag har haft mitt konto (min "kanal" då) där i 9 år. Det är lite coolt tycker jag. Mitt första konto gjorde jag dock för att kunna se videos med 18-årsgräns, lol. Det var typ klipp från OC jag ville se som av nån anledning hade 18-årsgräns, hur konstigt är inte det? Det är nog väldigt få klipp som har det numera. I och för sig märker väl inte jag det nu när jag är gammal och grå, höhö.
   Abrupt ämnesbyte! Måste bara få berätta det här. Lyssnar på Rammstein och i låten som jag lyssnar på nu så är det en textrad som gå typ så här "blablabla das kleine ohr", men jag hör det alltid som "das kleine hor" och eftersom han typ låter lite hotfull eller vad man ska säga när han sjunger det så tänkte jag att det betydde typ "den lilla horan" eller nåt xD Så kollar jag upp översättningen och det betydde... Det lilla örat. Japp, så snuskiga tankar har jag tydligen! Men till mitt försvar så har de en låt som heter Pussy och en som heter B********* (antar det är nåt fult ^^) så jag bara utgår ifrån att alla texter är jättesnuskiga, men att jag är lyckligt ovetandes om det eftersom jag inte kan tyska. Så kan det gå...
   Bara för att klargöra så bryr jag mig oftast inte så mycket om vad sångtexter handlar om så. Alltså, jag vill gärna veta för att kunna sjunga med, men sen får det vara hur fula ord osv det vill bara låten är bra, om ni fattar hur jag menar :P
   Nej, hörrni, nu är dagens "random thoughts from Karro's brain" slut för idag. Ha det fint så ses vi snart!

Reise, reise, seemann reise!

Det är så otroligt tråkigt att skriva hemtentor/rapporter/whatever så att jag inte fattar vart jag ska ta vägen xD ALLT är roligare än att plugga när man måste ;) I studentsammanhang brukar det sägas att ens hem är aldrig så välstädat som under tentaperioder. Man gör liksom vad som helst för att slippa. Det konstiga är ju att till slut sitter man där och har skrivit färdigt skiten, men fattar knappt hur det gick till.
   Jag är så evigt tacksam för att denna termins sista kurs examineras med salstenta. Sen efter sommarlovet ska man ju bara skriva C-uppsats liksom... Ärligt talat, det kommer så grovt åt helvete så jag vet inte vad jag ska göra. Alltså, jag skjuter upp praktikrapporter på 2 sidor in i det sista. Hur, HUR ska jag disciplinera mig själv till att skriva 20 sidor eller vad det nu är? Varför skulle just mitt program ha regeln att man måste skriva själv? På Camillas program är det precis tvärtom, man måste vara 2.
   Tro det eller ej, men jag försöker verkligen lära mig att tänka mer positivt och motivera mig själv att göra saker och ting även om de är jobbiga, men så fort jag inte anstränger mig aktivt för att tänka "Jag klarar det här" slår min hjärna automatiskt över till "Detta kommer aldrig gå, det här är hemskt, varför pluggar jag, det är så tråkigt att skriva sånt här etc". Verkligen samma sekund som jag inte tvingar in mig på positiva tankar. Jag vaknar på morgonen och börjar direkt med negativa tankar de veckor jag har inlämningar att skriva. Helt sjukt x)
   Jaja, sorry för osammanhängade babbel... Denna vecka är det (uppenbarligen) Paper-skrivande som gäller. Så naturally sitter jag och skriver blogg och lyssnar på Rammstein istället. Det är ju gott om tid ;)
   Let's change the subject! Stör mig asmycket på facebook just nu för det känns som att flödet enbart består av inlägg från folk jag inte är vän med (och därmed inte är intresserad av). Förstår inte varför jag ska vara intresserad av att "den och den gillar den och dens status". Vill jag få reda på grejer om folk jag inte är vän med så skulle jag nog påstå att mina stalker-förmågor inte direkt går av för hackor, så det fixar jag så bra själv i så fall ;)
   Alright, tack för att jag fick ventilera mig. Det uppskattas alltid!
 

18 april

Alltså, tiden går så himla fort, hinner inte fatta vad som händer? Nåväl, inte mycket att göra åt det, antar jag.
   Igår var det fredag, jag sov gott som en stock ända till 11.30... Sen gick jag upp, åt frukost, för att sedan möta upp mina gruppkamrater för studiedbesök på en förskola. Var även inne på studentportalen för at kolla resultatet på senaste hemtentan. Jag blev underkänd. Fuck it *suck*. Kunde dock bara se betyget på fråga 1 (U) och fråga 4 (G). Hoppas för mitt liv att jag inte blev underkänd på fråga 3. Vägrar göra om den. Fattar verkligen inte hur jag kunde bli underkänd på fråga 1, tycker att jag har gjort det som hon skrev att jag inte gjort... Ah well, lärarna bestämmer.
   Kvällen blev dock bättre. På ridlektionen blev min ridlärare helt lyrisk över att jag lyckades få Bruno att gå på tygeln. Tydligen är det skitsvårt :D Så awesome är jag ;) Nej, men det var väldigt kul att få höra så mycket beröm! :) Efter det spenderades lite med tid familjen innan jag cyklade hem för att duscha och ta mig vidare till Sofia för mys med henne och Sofie. Mer av den varan blir det ikväll! We like it a lot. Sen när jag kom hem kunde jag inte sova, men vem bryr sig? Hade nog druckit för mycket cola eller nåt.
   Nu blir det lite serieavsnitt innan jag orkar ta mig till duschen ;)

Carmina

Hellu!
Kan glädja er med att det inom en ganska snar framtid är dags för tentaskrivande igen så då lär ju aktiviteten öka här igen ;)
   Idag har det varit en riktigt "ska bara"-dag. Jag ska gå upp nu, ska bara sova lite till först. Jag ska klä på mig, ska bara se färdigt filmen först. Jag ska klä på mig, ska bara äta först. Osv, osv i all oändlighet, hehe. Självdisciplinen och jag är verkligen best buds. Not.
   Igår hade vi ett fett random seminarium som vi alla garvade oss igenom. Noll seriositet där, alltså. Det var helt underbart. Morgonens föreläsare var också helt underbar. Han kunde verkligen inte sluta prata. Drog över minst 10 minuter, men det gjorde absolut ingenting. Denna trevliga skoldag (där håltimmen mellan föreläsningen och seminariet spenderades med att spela sims) avslutades sedan med kvällshäng på Fräcka fröken med mina fina ;) Och mer roligt ska det bli, stay tuned! (Mohaha).
   En liten downside med igår var dock att Virtualbox, som jag trodde skulle rädda mig från min Sims 2-isolering tyvärr inte levde upp till förväntningarna. Men, än har jag inte gett upp hoppet, det kan jag lova.
   Nae, hörrni, det var allt jag hade att bjuda på för denna gången. Låt oss hoppas att jag återkommer snart igen!
   

Autumnbelle

Jaa, hörrni, ni ser ju hur det blir; så fort jag inte har en tenta att skriva så blir det inga inlägg här ;) 
Enda anledningen till att jag skriver nu är dessutom för att jag väntar på att Star Stable ska laddas ner. Skrev om det för kanske 1,5 år sedan, ett WoW för hästtjejer typ. Enda kruxet var ju att man bara fick spela gratis till level 4. Men nu har jag fått gratis Star Rider över helgen så tänkte roa mig med det tills det är dags att möta upp Olle. Så vi ses ikväll hörrni! ;)

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0