Gott nytt!

Gott nytt år finisar! Sista inlägget för 2013 då. Tänker inte skriva nån årskrönika eller liknande. Har ju ändå bloggat rätt flitigt under året så om ni undrar vad jag haft för mig är det ju bara o titta bakåt i arkivet liksom...
Nyåret ska firas med Camilla, Emma och Totte samt deras son Melker. Vi ska gå nyårspromenaden i stan, äta gott och bara ta det lugnt med lite spel och/eller film. Blir nog bra det.
Vill ni veta en galen sak? Jag har börjat springa. Det började med att Emma och Camilla var ute och tog promenader tillsammans flera gånger i veckan och jag hängde med en gång. Sen började de gå ut och springa istället och försökte övertala mig att hänga med. Och till slut lyckades dom. Så nu har jag varit ute och sprungit två gånger och till och med köpt ett par löparskor på rean. Tjuvstartar nyårslöftet helt enkelt ;) Nej, jag brukar inte ha några nyårslöften. Jag brukar tänka att jag ska börja träna och äta mindre godis, men det tänker jag och andra sidan typ var och varannan vecka i vanliga fall också så, haha. Men ja, vi får se hur det här går, helt enkelt.
Tror jag redan sagt det, men det känns bara kul att det ska bli ett nytt år. 2014 låter fint och det känns som att det kan bli ett bra år! :)

28 december

Ligger på min madrass, lyssnar på Fix You med Coldplay och gråter över mitt patetiska liv. Haha, skoja bara ;) lite småtjurig är jag, inget mer. Men det är typ normaltillstånd nu när min faster är här och invaderar alldeles för mycket av min personliga bubbla ^^
   Såg på vår High School Musical förut. Det var rätt underhållande, hehe. Borde kanske rycka upp mig och typ läsa kurslitteraturen jag ligger efter med... Lol, skulle inte tro det va? Det tar vi i Januari! På tal om januari, måste säga att jag har en känsla av att 2014 kommer att bli ett mycket bra år. Bara en sån sak som att jag blir moster då, liksom. Pretty epic... Aja, have to leave now, bye.

God jul!

God jul mina fina bloggläsare!
   Igår firade vi lilljul hos Johanna och Gerry. Vi såg på Mupparnas julsaga, till exempel. Och så fick Klump sina första julklappar, fast hon inte ens är född än. Vilken liten lyckost ;)
   Jag fick flytta hemifrån-boken samt body butter och shower gel av Johanna. Mycket uppskattat eftersom jag nyss slängde mitt body butter för att jag tyckte det luktade så sjukt äckligt (typ kokos och vanilj eller nåt sånt) och dessutom börjar duschtvålen ta slut, så det är ju super! Boken är också väldigt rolig att läsa hittills i alla fall!
   Idag är det ju som sagt julafton och den ska som vanligt firas hos min farbror och sedan här hemma. Skillnaden i år är att min faster ska bo hos oss ända till nyår, så Camilla och jag ska dela rum. Vi är överlyckliga... ;) Ah well, det löser sig väl säkert, antar jag.
   Vad ska ni göra i jul? :)

Fix you

Halloj i stugorna! Hoppas ni inte har glömt bort mig?! ;)
   OK, where to start? I torsdags så var jag, Camilla, Johanna och Camillas kompis på Lucia Movie Night. Det blev problem med sista filmen, så vi fick byta sal så det drog ut lite mer på tiden än det var tänkt, så vi kom hem vid kvart-tio i 8 på morgonen någonting. Men eftersom jag hade bokat in ett litet äventyr denna fredag så hann jag bara vila mig en snabbis innan jag tog spårvagnen till rese och drog till Göteborg för att se Loreen sjunga i Musikhjälpens glasbur. Självklart, eftersom jag har sån tur, så hade hon inte tid att stanna och prata med oss efteråt, utan var tvungen att åka direkt till flygplatsen, så det var ju lite synd. Men jag träffade folk från en Facebook-grupp jag är med i och vi hade det trevligt, så det var inte bortkastat ;) Haha, Loreen log och vinkade åt mig, men jag vågade inte vinka tillbaka xD Eller, vågade är fel ord... Men jag kommer inte på vilket ord jag menar, så skit samma x) Jag tror hon känner igen mig faktiskt ^^ Ni behöver ju inte tro mig, men det är bara en känsla jag har ;)
   Efter det så träffade jag Clara Henry, vars blogg och YouTube jag följer, så det var extremt coolt för mig! Hon stod tillsammans med sin pojkvän och sålde planscher för att få in pengar till Musikhjälpen. Alltså, varför kan man inte bete sig normalt när man träffar kändisar? Jag sa så himla konstiga grejer x) Lyckades iaf klämma fram att jag följer henne på YouTube ;) Sen skulle jag då betala min plansch och insåg att jag bara hade en femhundring... Pinsaaamt! Men jag gick till McDonald's och köpte mat så jag skulle få växel, sen gick jag tillbaka och köpte min plansch och fick autograf :D Just det, köpte också en sån där muggtermos, ni vet, med Musikhjälpen-tryck som jag ska ge till Camilla i julklapp.
   Tre intensiva timmar senare var jag tillbaka på tåget mot Norrköping och sprang mot Immanuelskyrkan och Johannas Luciakonsert. Den mest intensiva Luciadagen in the history of Luciadagar vill jag nog påstå! Är typ fortfarande trött, fast jag borde ha sovit ikapp nu.
   Sorry, för vad som förmodligen är mitt mest osammanhängande blogginlägg ever, men jag ville bara få ur mig allt, så då blev det som det blev!
   En sak till, måste nämna det galna ögonblicket på tågresan dit när jag plötsligt väcker mig själv ur min sömn med att högt säga "mhm". Crazy...

Varför?

Varför kan jag inte bara sätta igång och plugga? Varför är jag en sån uppskjutare? Blir så irriterad! x) Menmen, nångång ska det väl bli gjort det här också antar jag, men jag är så trött på att det alltid tar så lång tid innan jag ens slår upp böckerna eller öppnar ett Word-dokument eller överhuvudtaget gör NÅT för att komma framåt. Jobbiga unge, skärp till dig då! -.-
   Nu skyller jag på att jag är förkyld och faktiskt (helt ärligt) mår lite halvilla, så ska åka hem och vila mig nu och försöka ta nya tag senare idag :)

Baha

Måste bara påpeka att jag insåg att jag skrev att jag "planerar en spontan grej". Eh, själva grejen med spontana saker är ju att de INTE är planerade. Hur tänkte jag där? x) Aja, fortfarande ska jag be att få återkomma senare i detta ärende!
   Denna eftermiddag har jag haft en lång körövning inför vår julkonsert på tisdag. Tror det kommer bli sjukt mäktigt, det är typ 7 olika körer som ska vara med. Sedan skulle kvällen ha spenderats med eurovisionplanering, vilket ju blev inställt. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Sova kanske? ^^ Dock vill jag inte att det ska bli morgon för jag vill inte skriva tenta! -.- Men, ju fortare jag blir klar med den, desto fortare blir det jullov, och det är ju sjukt nice! Så ni får ta hand om er hörreni!

Disfunktion remix

Tja all glada! (och ledsna)
   Jag vet inte vad som pågår, men nu håller jag på och planerar ännu en spontan galen grej xD Har dock inte riktigt bestämt mig, så jag återkommer om den saken ;)
   Sitter och lyssnar på musik och spelar Candy Crush, fast jag borde duscha, klä på mig och börja skriva på min tenta. Men tyvärr så är det "för många" (10) dagar kvar tills den ska in, så jag har lite svårt att få mig själv till att börja. Men imorrn ska jag åka till biblioteket och sitta med den, tänkte jag. Då brukar jag komma igång. Så det löser sig det med, ska ni se. Sa jag förresten att jag blev godkänd på praktiken den här gången? Jag tror jag slängde inlägget där jag hade skrivit det... Men nu vet ni det i alla fall! :D
   Ok, nu är låten slut, så ska försöka ta tag i mitt liv nu. Ha det fint!

These words

Har åkt på en förkylning, en lindrig sådan, men ändå. Kanske inte så konstigt, efter två veckors praktik och en natt på ett golv med fönstret öppet för att det var som en bastu på natten (och sedan som en igloo på morgonen i vanlig ordning ^^).
   Haha, nu ringde det på dörren och en jävligt irriterande Postkodlotterietförsäljare uppehöll mig i typ 10 min. Men jag stod på mig och han lyckades inte få mig att köpa någon lott! ;) En sak man borde veta om mig är att charmoffensiver är ett säkert sätt att få mig att tvärvägra vad man än ber mig om xD Speciellt om det bara fejk för att få provision, hehe.
   Aja, tillbaka till dagens inlägg. Idag var det tillbaka till skolan som gällde då, ett litet kort seminarium som mest bestod av att prata om en massa annat ;) Sen köpte jag mig Subway hem och nu jag sitter och lyssnar på musik och sjunger halsen av mig. Eller nåt...
   Ikväll ska jag göra pizza och sedan ska jag spendera resten av veckan med att skriva en examination innan jag så småningom får jullov! (CAN'T WAIT!) Pussen!

F'låt!

Sorry att jag är så sjukt dålig på att blogga x) Vill skriva, men har typ inte tålamodet för det eller något, jag vet inte. Det är krävande att författa blogginlägg, you know ;)
   Har vart på galen ungdomshelg med kyrkan. Haft så himla kul! Det gick inte många minuter mellan garvanfallen alltså. Sov på golvet i "Miniårernas pysselrum". Från början låg jag på två liggunderlag och ett gäng kuddar, det var dock inte alls skönt, så Camilla och Emma var snälla nog att ge mig plats på deras dubbelsängsluftmadrass, så till slut blev det bra. Typ, haha. Nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs senare!

Onsdag

Känns på något konstigt sätt som att livet håller på att ordna upp sig. Jag ska fan fixa det här! (Haha, jag vet inte vad det är jag ska fixa, livet kanske? xD Aja ^^).
   Igår vässade jag massa pennor och fick till slut en blåsa på fingret, som jag naturligtvis var tvungen att ta sönder. Det började inte blöda men "såret" blev djupt och såg läskigt ut (och gör lite ont om man nuddar) så nu har jag plåster. Tänk att jag levt snart 22 år på denna jord och fortfarande inte fattat att man inte ska pilla med sår/blåsor/finnar etc. Men ja, man kan inte lära gamla hundar att sitta eller vad är det man brukar säga?
   Enda anledningen till detta inlägg var att jag ville fortsätta lyssna på musik men inte hade något att göra, så nu ska jag YouTube:a istället. See ya!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0