Torsdag

Hej kompisar!
Idag ska jag behandla ämnet "varför jag tog en bloggpaus". Jo, det var helt enkelt så att förr har jag alltid tyckt att det har varit skönt att skriva av sig här och att jag har mått bättre av det, liksom. Men runt den tiden då jag beslöt mig för att pausa så kändes det inte bra längre. Det var inte skönt att skriva av sig, det blev bara värre av det, typ. Dessutom blev jag just då lite less på att skriva till en vägg, brukar bli det med jämna mellanrum, för att sedan gå tillbaka till att tycka att det är kul att blogga och bara vara glad för att någon faktiskt läser, även om det inte märks, mer än som en siffra i statistiken. Men just den här gången var det en bidragande faktor till att jag inte ville fortsätta.
   Ja, men nu tar vi nya tag, så får vi se hur pass frekvent jag kommer att blogga i framtiden, det kan man ju aldrig veta ;) Jag har tänkt på en grej, "folk" säger ofta att tjejer alltid säger att de inte har nåt att ha på sig fast de har hela garderoben full med kläder. När jag säger det, så menar jag verkligen det. Jag har två par byxor. Jag skojar inte, det är allt jag har. I övrigt är jag väl som alla andra tjejer och tycker att allt som finns i min garderob är gammalt och tråkigt och jag har haft det 20000 gpnger tidigare, haha. Och ja, jag är fullt medveten om att det finns en enkelt lösning som kallas "köp nya kläder", men jag tycker det är så glaet jobbig att handla kläder, framförallt byxor, det är därför alla mina byxor går sönder samtidigt, för att jag handlar nya så sällan. Eller ok, det allra värsta att handla, det är faktiskt BH:ar. Jag lovar och svär, det finns inte en enda BH som jag är 100% nöjd med. Och det var väldigt längesen jag hittade en BH i en affär som iallafall var någorlunda acceptabel. Fick tre nya av min syrra för ett tag sen och de duger, men jag är absolut inte helt nöjd med dem. Ska det seriöst vara så himla svårt? Can not understand...
   Just nu håller jag på och skriver på en videoblogg som jag ska göra när jag har tid och manuset är klart. Så nu har ni nåt att se fram emot också ;) Ciao!

Milk

Helluuu!
Kom på att jag uttryckte mig lite felaktigt i en av mina punkter igår. Jag skrev att jag tycker att livet är ganska jobbigt just nu. Det stämde inte riktigt. Jag tycker att utbildningsdelen av mitt liv är jobbigt, den där FRAMTIDEN som alla tycker är så spännande men som jag hatar att tänka på. Det är jobbigt att det inte går som jag tänkt mig med min utbildning, det är jobbigt att inse att min personlighet kommer att vara ett hinder vad jag än tar mig för. Jag har jättesvårt att "öppna mig" eller vad fan man säger, för nya människor, vilket folk ofta missförstår som att jag inte vill lära känna dem, villket i sin tur leder till att det tar lång tid för mig att lära känna nya människor och få nya vänner, trots att jag vill. Jag kan inte, hur mycket jag än vill, göra något åt det, för vad det nu än är som gör att jag är som jag är, sitter så djupt och jag vet inte vad det kommer sig av heller. Man skulle ju alltid kunna gå i terapi (bahaha) men jag menar, jag tycker inte ens om att prata om mig själv och mina känslor med mina vänner, hur sjutton skulle jag då kunna göra det med någon helt okänd, så kallad professionell?
  Aja, sorry, nu spårade det ur lite. Vad jag skulle komma till är att trots att jag tycker att hela grejen med skolan och vad jag egentligen vill och blablabla är skitjobbig, så är jag extremt bra på att förtränga det, så i övrigt mår jag jättebra. Har roligt och skrattar med klasskamrater, har roligt på fritiden, glömmer totalt bort att jag över huvud taget går i skolan på helgerna och så vidare. Så sammanfattningsvis, det är bara vissa små delar av livet som är jobbiga, men definitivt inte alla!
   Kan väl avluta med lite skamlös reklam: Följ min tumblr (mysnowblade.tumblr.com)! You will not regret it! (Y)
  

22/10

Hej bloggen!
Det är inte utan att det känns lite konstigt att sitta här igen. Så mycket (men ändå så lite) som hänt sedan sist, så vet inte riktigt vart jag ska börja. Framförallt så vet jag inte om jag faktiskt behöver ta upp allt här. Kan gå igenom det i lite ytterst snabba punkter (så mycket jag nu minns);
* Har gjort två olika tidskrävande arbeten tillsammans med min arbetsgrupp, spenderat merparten av de här dagarna i skolan mellan 8-17
* Sett filmer på Flimmer filmfestival, exempelvis Strul, där björn Skifs också var på besök. Var typ två meter ifrån honom när han kom in och dog av starstruck-het (lol!)
* Vart på möte på min VFU för att förbereda inför nästa VFU-period eftersom jag naturligtvis inte blev godkänd nu heller
' Pendlat enormt i tankarna, allt mellan att vara 100% säker på att jag vill sluta på förskollärarprogrammet och börja läsa Statistik och Dataanalys som jag helt plötsligt fått för mig låter kul, till att vilja rycka upp mig och fortsätta kämpa. Allt som allt känner jag mig kluven och tycker att livet är ganska jobbigt just nu
* Varit på läger och suttit uppe och spelat en omgång skipbo och 7 omgångar Uno och skrattat som en tok hela tiden. Haft enormt roligt en hel helg,
* Fangirlat över att Loreen gillade mitt grattis-på-födelsedagen-inlägg till henne på FB xD
* Roadtripat till Linköping med min grupp för att gå på Fenomenmagasinet. Fått totalpanik och sprungit ut ur rummet när han som höll i det hela skulle ta ut en ormjävel ur sin bur (var dock inte ensam om det).
* Fyllt Volvon med 7 pers efter en kommunikationsmiss som gjorde att pappa, mamma och jag kom till Skavsta för att hämta hem Johanna och Gerry samt deras två kompisar. Lösningen blev 4 pers i baksätet och stackars Natta i backluckan xD (jag erbjöd mig att sitta där men aja). Tur att den är stor!

Ja, det var lite av det som har hänt sedan jag skrev här sist. Nu måste jag kissa och sen ska jag åka till kören, så vi hörs!

Måndag

Tja tja bloggen! *Tihi*
Nej, men seriöst nu då. Tänkte bara meddela att jag har bestämt mig för att lägga ner bloggandet ett tag. Får se när jag återkommer igen. Tills dess, ha det fint och ta hand om er!
(Jag finns på Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr och YouTube om ni saknar mig)

Söndag

"I don't care what you look like, it's what's inside that I can't stand" Lol x) Gillar by the way inte riktigt att ordet "lol" har letat sig in i mitt ordförråd, så sjukt fånigt uttryck tycker jag. Så det får jag lägga av med ;)
   En annan sak jag inte gillar att YouTube har gjort så att det är standard att videoklippen startar utan ljud! Vad fan är det för nåt?! Galet störande måste jag säga. Denna funktion får de gärna slopa omedelbart! Tack och puss från mig! ;)

Torsdag

Jag ska berätta vad jag helst av allt vill ha just nu. Ett studieuppehåll. Ja, jag vet, skolan började för 1 och en halv månad sen och jag är egentligen bara patetiskt lat, men så är det i alla fall.
    Jag skulle vilja ha tid att ordna upp den här kursen, som jag ligger efter i, innan nästa börjar, jag skulle också vilja ha tid att göra om praktiken och vara helt godkänd på den innan nästa praktikperiod börjar. Btw, så har jag fortfarande inte fått in betyget från förra praktiken i studentportalen fast jag har både sagt till muntligen och mailat kursansvariga, JAG.ORKAR.INTE. kämpa med detta mer.
    Nej, men om det inte var för att jag skulle behöva ta studieuppehåll i ett helt jävla år och att jag i så fall inte skulle gå resten av utbildningen med min klass så skulle jag lätt ansöka om det redan imorrn.
    Ååååhh, nu kom jag på att jag fortfarande inte uppdaterat mitt dumma LiU-id! :@ Orkar inte med mig själv!
Orkar inte med att jag är mother fucking (yes, I said it) bipolär eller någonting, orkar inte dagligen pendla mellan total uppgivenhet och att vara lycklig. Överdriver lite nu, men ibland känns det verkligen så och det är sjukt påfrestande. Mår nog inte så bra just nu egentligen, men är ju rätt skillad på att skjuta undan det för det mesta, så jag ska nog klara mig!
    Japp, lite all over the place randomness, men det är ni väl vana vid vid det här laget, haha.

Oktober

Blöörgh! Har så mycket jag skulle vilja säga men jag orkar inte. Typ som med allt annat då x) Orkar bara saker som är roliga.
Idag hade vi en urtrist föreläsning och tyvärr dog min mobil precis i början så hade inget att göra. Så helt plötsligt vaknar jag av att Sandra stryker mig på armen (heter det så? x) hoppas ni fattar vad jag menar iaf). Då har jag helt enkelt bara lagt ner huvudet på bänken (och på armarna) och somnat till. Vad sjutton hände där liksom, haha. Aja, det var väl allt, hejdå.

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0