I quit.

Alltså, nej, för fan, sluta, jag ger upp nu! -.- Stod och diskade samtidigt som jag kollade på nästa Star Trek-film. Helt plötsligt slutade ljudet att funka, jag kunde bara höra ett lågt mummel när de pratade, musiken och ljudeffekterna hördes dock bra, tur att filmen var textad! (Y) Jag antog att det var själva videon vars ljud var fuckat, men nu satte jag på Spotify och insåg att det självklart är mina jävla hörlurar som börjat låta som om man kör ljudet genom en jävla tunnel eller något skit. Alltså, på riktigt jag har varit så försiktig med de här lurarna eftersom jag varken orkar eller har råd att köpa nya var tredje fucking månad. Vete sjutton vad jag ska göra nu... Aaargh! -.-'
   Var väl bara det jag hade att säga, nu ska jag nog åka och leka med Hilma. Imorrn börjar Inför Eurovision! Woopie! *taggad* Hejdå med er!

Oh no, she better don't!

Och så kör vi ett sista sånt där "test" från Tumblr, håll tillgodo!
 
Rules: bold whatever applies to you
I am in high school 
I am in college/university 
I’ve graduated college/university
I like my job
I’ve worked a job I’ve hated

I’ve never had a job
I am shorter than 5’5 

I wear glasses
I have a tattoo
I have more than one tattoo
I don’t have tattoos but I want some 
I’m vegetarian
I have allergies
I’m self-conscious about my body
I’m sarcastic 
I’m shy
I’ve been called over-emotional 
I have a strange sense of humor
I’m an atheist 
I have red hair
I have blonde hair
I dye my hair regularly

I am an only child
I have more than three siblings
I have a niece 
I have a nephew

I’ve failed a class
I’m currently listening to a song
I can play an instrument 
I can speak two or more languages 
I’ve hugged someone in the last 24 hours
I’ve kissed someone in the last 24 hours
I have a best friend 
I’ve known my best friend for more than 10 years 
I have met a friend from the internet 
I’ve kissed someone of the same sex 

I’m in/have been in a long distance relationship
I’ve had a one night stand
I’ve had sex in the past month

I’ve been dumped more than I’ve dumped someone
I’ve cheated on someone
I’ve met someone famous
I’ve been out of my home country
I’ve broken a bone
I’ve spent more than six hours straight online
I’ve done volunteer work 
I’ve won a prize at school
I have friends who are married
I have friends who have children of their own 

I have been to a wedding party
I’ve ridden in a limousine
I am a morning person
I am a night owl 
I like anime 

I like Disney movies
I like comedies more than action films
I like action films more than comedies 
I always order dessert
I hate fast food 
I can’t cook 
I enjoy puns
I enjoy being alone
I read for pleasure 
I believe in ghosts 
I believe in aliens 
I enjoy conspiracy theories
I’ve been somewhere considered ‘haunted’
I’ve stayed up all night for no reason
I’ve had a Skype call with more than four people 
I can’t keep secrets 
I’ve watched an entire season of something in one day

I am wearing something green right now
I am wearing something yellow right now
I am wearing something purple right now
I’ve never tried alcohol
I’ve had alcohol while underage 
I’ve played a drinking game 
I’m scared of snakes
I’m scared of heights
I’m scared of spiders 

I’m scared of clowns
I collect stamps
I collect comic books 
I keep old bus/train tickets
I have more than three keyrings on my keys
I don’t know the words to my national anthem
I’ve been to a professional sports game 
I’ve had my hair cut in the past month
I’ve cosplayed
I can’t swallow pills
I miss someone right now 

Söndag

Har haft en mycket trevlig dag idag, men som naturligtvis nu avslutas med att jag är sur, trött och jättesugen på egentligen vad fan som helst, choklad står högt på listan! Men här sparar vi så mycket slantar det bara går inför le Eurovision Adventure, så det blir inget med det. Och hör sen, Karolin!
   Nåja, lite sidospår där. Dagen inleddes kl 7. Uppvaknandet var brutalt. Brutalt, I'm telling you! Oftast när jag har väckarklockan på så vaknar jag innan den ringer och det blir därmed inte direkt någon chock när den ringer eftersom jag redan är vaken. Och när jag vaknade vid 5 eller vad fan klockan var imorse, så tänkte jag att denna morgon inte skulle bli något undantag, men hade lyckats somna om rejält kan jag säga. Men jaja, upp kom jag och frukost fick jag i mig och sedan pallrade jag mig iväg till ridskolan för att ha hand om stallet tillsammans med min ridgrupp. Så det blev fodring, mockning och så vidare och det var riktigt mysigt. 
   Vid halv 12 sa jag adjö till hästarna och begav mig till mamma och pappas hus för att duscha och byta om innan jag skulle iväg på extra körövning inför vårkonserten. Hade gott om tid på mig från början, men när jag hade duschat insåg jag att jag inte hade någon BH med mig, så det fick ju bli en omväg hem innan jag äntligen kom fram typ 7 minuter försenad. Alltså, andra får gärna gå utan BH hur mycket de bara vill, men jag får totalkrupp, så det kommer liksom inte på fråga att göra ett undantag i det avseendet.
   Anyway, körövningen gick bra, fikat var gott (lol) och jag fick för första gången göra mitt lilla solo, och det gick bra, så det var skönt. En mycket bra dag. Gillar min kära kör very much, om jag inte har nämnt det tidigare ;)
   Så jag kom hem glad, upprymd och pratglad efter en lyckad dag, men min kära rumskamrat var ju på annat humör om vi säger så, så där tog den glädjen slut ganska snabbt. La mig i soffan och tittade på första Star Trek-filmen. Höll på att somna, men lyckades hålla mig (success!). 
   När Camillan senare kom hem från sin träning hade jag förflyttat mig till köket, satt med fötterna på stolen mittemot mig och njöt av livet, eller nåt. När jag insåg att hon tänkte sätta sig på den stolen började jag ta bort fötterna, men inte tillräckligt snabbt, så hon drog till sig stolen med en sur blick, drog ur min datorladdare ur uttaget utan att ens fråga om det var ok och satte sedan på ashög musik. Snacka om att vara on a mission att förstöra mitt glada humör. Kan ju tala om redan nu att det enda syftet med det här inlägget var att få ut min frustration over denna löjliga lilla händelse ;)
   Nu är jag som sagt så himla hungrig/sugen, trots att jag åt typ nyss. Fett irriterande! Eller ok, det var faktiskt 4 timmar sen jag åt... Men vi har inget gott hemma :( Ja, det är jättesynd om mig, visste ni inte att det alltid är det? Stackars, stackars lilla mig!
  Nae, hörrni, nu ska jag göra nåt med mitt liv! (aka fortsätta lyssna på musik, läsa och tycka synd om mig själv) PÖSS!

Hallelu!

Här kommer ett till skamlöst stulet "test" från Tumblr:

Countries I’ve Lived In: Sverige

Favorite Fandom: Star Trek: Voyager antar jag, eftersom det är den jag är mest aktiv i för tillfället. Eurovision-fandomen är iofs väldigt nice också!

Languages You Speak: Svenska och engelska.

Favorite Film of 2015: Oj... Sista Hungerspelenfilmen kanske? Vet inte, ser ganska lite film och sen är jag dålig på att komma ihåg vilka jag har sett ^^

Last Article You Read: En artikel på svt.se/melodifestivalen, en intervju med Petra Mede. Så jävla bäst är hon <3

Shuffle your song library and put the first three titles here: 
Ya Shosla S Uma - t.A.T.u (ryska versionen av "All the things she said")
I Hate Myself for Losing You - Kelly Clarkson
L'Essenziale - Marco Mengoni (Eurovision 2013 Italien)

Last Thing You Bought Online: Biljetter till Eurovision the Party :D

Last Person You Dreamed Of: Hm, vet att pappa var med i en dröm för ett tag sen, men kan inte få fram en klar bild av vad jag drömde i natt... Vet att det var nåt, men får inte fram det i minnet, haha.

Any Recurring Dream: När jag var liten drömde jag flera gånger om nån slags djurpark som låg i ett torn typ, annars har jag nog inga återkommande drömmar.

Any Phobias or Fears: Ormar.

How Would Your Friends Describe You: Blö, I don't know, rolig? xD

How Would Your Enemies Describe You: Töntig, kanske, inte fan vet jag, måste skaffa mig "enemies" först i så fall ;)

Would You Take a Bullet for Someone: Antagligen inte, om jag ska vara ärlig, är ju skitfeg xD

If you had money to spare, what would you buy first: Nya skor ^^

Skit!

Är så sur på mig själv och min klantighet just nu. Varför kan jag inte bara skärpa mig nån gång? Insåg idag att jag har råkat radera ett dokument innehållande en berättelse som jag har skrivit på till och från i nästan 10 år... Hur det gick till är något av en komplicerad historia, men det har hänt i alla fall. Jag har kvar en tidigare version, men jag gjorde så mycket redigeringar och skrev till nya grejer sist jag höll på med den att jag verkligen inte pallar att försöka skriva det igen. Suck! Och ja, jag har redan tömt papperskorgen, såklart. Det går att ladda ner program som kan återskapa filer en har tömt från papperskorgen, men det verkade som vanligt för komplicerat för mig och mina basic computer skills. Får fråga pappa eller Gerry vid tillfälle.
   Återigen önskar jag så himla mycket att jag kunde mer om datorer. En tanke slog mig för några månader sedan, något i den här stilen "Ifall jag hade varit kille, undrar om det hade fallit sig naturligt för pappa att lära mig det han kan om datorer då, för det är ju liksom sånt killar "ska" hålla på med, typ.". Tveksamt om det stämmer, men tror ändå att det ligger någon liten sanning i det. Jag har alltid varit intresserad av datorer och velat lära mig mer, synd att jag inte bad pappa lära mig eller att han inte erbjöd sig när jag var yngre, liksom. Nu känns det som att det är för sent, speciellt eftersom pappas kunskaper börjar bli outdate:ade nu. Anywaaaayy...
   Drömde inatt att Loreen äntligen skulle släppa sitt nya album och hade verkligen ingen aning alls om att det var en dröm (det var inte det enda som hände i drömmen, men det var en av grejerna i alla fall). Fatta besvikelsen när jag vaknade -.- Tror lätt att Bond kommer hinna släppa sitt nya innan Loreen gör det. Segare människa får man ju leta efter x)
   På tal om Eurovisionartister (eller nåt) så funderar jag lite på hur det ska gå för mig under Eurovision med tanke på att jag bara blir så sjukt irriterad varje gång jag hör Frans låt xD Vilket tack och lov inte är så ofta, men ändå. Hoppas på att det ska finnas ett gäng andra toppenlåtar som kan balansera upp det hela. Fan att det fortfarande är två veckor kvar tills Inför Eurovision börjar! Men om jag får tro Tumblr-bloggen "Itsjusteurovision" så finns det många bra att välja mellan i år. Eftersom jag inte har följt människan tidigare så vet jag dock inte riktigt vad hen har för smak och kan därmed inte avgöra om jag kommer att hålla med eller inte, så det är bara att vänta och se, helt enkelt!

Måndag

Snodde tre såna där "test" or whatever från Tumblr och tänkte att jag kunde göra dom här på bloggen istället. Don't worry, jag tidsinställer dom så behöver inte alla komma på en rad ;) Förutsatt att jag skriver några vanliga inlägg däremellan dårå, och det kan jag förstås inte garantera, hehe...

One (name/alias)
Karolin, strangeparadise, MySnowBlade

Two (birthday)
23 februari

Three (zodiac sign)
Fiskarna

Four (height)
165 cm över havet

Five (time)
11:56

Six (sleep)
7 timmar blev det i natt, och det är väl typ där jag brukar ligga, tror jag. 

Seven (favorite books)
Människan jag snodde detta från tolkade det som att man skulle skriva 7 favoritböcker, så då gör väl jag det också. (Ingen inbördes ordning)
1. Harry Potter 2. Divergent 3. Hungerspelen 4. Systrar i Jeans (minus sista boken) 5. Flykten till järnets land 6. Grottbjörnens folk 7. Vi säger Cirkeln-böckerna, bara för att jag inte kommer på nån mer, även fast jag har typ 700 sidor kvar av sista boken, haha ^^

Eight (favorite artists)
(Ingen inbördes ordning här heller och väldigt mycket "just nu". Fråga mig om en månad så har jag säkert ändrat massor på listan) 1. Bond 2. Loreen 3. The Coronas 4. Rammstein 5. Escala 6. Coldplay 7. Moderat 8. Tiësto 

Nine (last movie watched)
Har tänkt och tänkt, men kommer verkligen inte på vilken film jag såg sist... Det kan vara "Trassel"! :)

Ten (college)
Linköpings Universitet Campus Norrköping

Eleven (dream job)
Att få betalt för att se serier hela dagarna *tihi*

Twelve (the meaning behind your url)
Strange Paradise är en låt med Bond, helt enkelt.

Fredag

Och den gamla vanliga trenden håller i sig; så fort jag inte bloggar på ett tag så har jag massor med besökare. I just don't get it, haha.
   Få saker stör mig så mycket som folk som lägger in random meningar på väldigt amerikansk engelska när de pratar, undrar om det är för att jag själv gör det som det stör mig så mycket? xD Brukar man inte säga något sånt, att man stör sig extra mycket på saker folk gör när man vet att man själv gör det? OK, det där lät jätteförvirrat, men jag tror att ni kanske fattar vad jag menar. Fast det är egentligen främst typ när det är folk på TV eller liknande som gör så som det irriterar mig för att jag tycker att man ska prata mer "korrekt" i "officiella sammanhang". Höhö. Så jag själv och andra vanliga Svenssons som inte framträder i TV får slänga in hur många engelska meningar och uttryck vi själva vill och jag kommer även fortsättningsvis att hålla tyst om det! ;)
   Vet ni vad jag har gjort? Jag har anmält mig frivilligt till att sjunga "tjejsolo"-partierna i Esmeraldas Bön på min kära körs vårkonsert. Esmeraldas Bön är som tidigare nämnt en sång som jag har starka nostalgiska och sentimentala band till och jag ville egentligen göra solot redan första gången vi sjöng den, men det har ett lågt G som jag oftast inte brukar klara av att ta mig ner till med min sopranröst, så därför fegade jag ur, men nu har jag tränat och känner mig säker på att jag kommer lyckas sjunga tonen rent, dock kanske inte så snyggt, men det är ju bara en ton i mängden, den är snabbt över ;) Det blir bra det där, ska ni se.
   Äntligen börjar jag få långa naglar igen, jippie! Tycker det är så obehagligt att ha "för korta" (fri definition på det begreppet) naglar men har haft världens problem med att få de att växa utan att skiva sig, bli tunna och gå av direkt en längre period. De är fortfarande "fula", men det verkar som att de börjar bli starkare igen nu, så det tackar vi för. Intresseklubben antecknar och så vidare...
   Nåväl nu ska jag återgå till viktigare göromål så hörs vi när vi hörs! PÖSS!

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0