Tankar från en överfylld hjärna

Alltså, jag stressar sönder snart. Ja har så mycket att göra men ingen tid att göra det på. Sanningen är ju den att jag visst har en massa tid att göra det på (skolarbete, pratar vi om nu alltså) men jag tar mig inte i kragen, helt enkelt. Idag var tanken att jag skulle jobba med teckenspråksarbetet, men jag pallar verkligen inte. Just nu är det bara stress, stress, stress i mitt huvud och då kan jag inte tänka normalt. Inte blev det bättre av att jag naturligtvis får skjuta upp uppkörningen igen. Troligen minst en månad. Kul. Jag känner mig så jävla värdelös som inte kan lära mig köra en jävla bil. Teorin går skit också. Eller typ i alla fall. Ibland. Ibland går det bra också, men det beror oftast på att jag har gjort samma prov 50 gånger och därför lärt mig vad svaren ska va, typ. 
   Fortfarande är jag känslig som en jag vet inte vad. Det måste bero på stressen det också. I tisdags bråkade jag och Camilla om platsen i soffan som hon tog från mig. Till slut satte jag mig på henne, men hon flyttade sig inte i alla fall. Då gick jag upp på mitt rum och började gråta. Vad fan är det för fel på mig? Det var ju bara ett töntigt bråk, liksom. Naej, det är väl inte mycket som är bra just nu, kan jag väl säga.
   Igår var det jättetrevligt med Camillas projekt och sen Johanna och Gerry hem på fika. Men då blev det ju förstås inte tid att plugga då heller.
   Pianot lär det nog bli att lsuta med nästa termin. Jag hittar inte tiden till det. Jag tror det är typ 14 gånger per termin eller någonting, jag tror jag har varit på typ 5 eller någonting på grund av alla körlektioner. Och inte hade jag tränat särskilt mycket till någon av gångerna. Motivationen finns inte där. I onsdags glömde jag till och med bort att jag hade piano föratt jag tänkte att jag skulle åka hem och plugga. Pluggade jag sen då? Nej, självklart inte. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att fördela skolarbetena jämt över året. Varför måste det avra klumpar där allt kommer på samma gång och sen perioder med ingenting. Är det bara jag som tycker att det är lite stört eller?

11:38

Jag är så trött så jag håller på och dör, haha. Soft dag idag. Slutar snart. Ska "råplugga" typ en halvtimme till sedan käka lunch, dra till körskolan ett tag och sen dra hem och slappa hela dagen. Underbart! Kanske att ja är extremt lat och drar direkt hem efter lunchen och slappar. Kanske bakar lite chokladbollar eller något. Gottigt! Det ska jag fan göra! ;)
   Med tjejvecka och pms borta mår jag ganska bra. Bara jäkligt trött på allt vad plugg och skola är. Sommarlov skulle inte sitta helt fel. Men man får ju försöka tagga för resten av månaderna som är kvar. Ja! Hoppas på träff med "gänget" snart. Blev ju ingen valborg i år, men så är det. Får se om det blir något i övriga helgen. På lördagen blir det i alla fall att fira pappa med släkten. Kan bli trevligt. Vi får se.
   Halkkörning imorgon. Fan, jag vågar inte! xD Hoppas det blir körkort sedan 20 maj. Hoppas att jag är klar till dess och att jag klarar allt. Så jävla pinsamt att typ massa folk vet datumet nu när jag ska köra upp. Tänk om man inte klara det, liksom. Det var därför jag inte sa något om min förra tid. Som ju inte blev av sedan. Men men. Vi får se sedan. Klarar jag det inte första gången klarar jag det väl sedan, right? Let's hope for the best ;)

23 april

Idag mår jag lite bättre. Dock har jag fortfarande ont i magen och har mått lite illa från och till. Plus att jag nojar som fan över skapande svenska-reportaget. Hur i helvete ska jag hinna klart? 
   På samhällen idag hade vi samtal med rektorn om "arbetsmiljön" i vår klass. Gah, jag blir så förbannad. Vad tänker de med seriöst? Nu bara för att en del komme för sent hela tiden så ska dem låsa dörren efter att lektionen har börjat. Så även om typ bussen har gått sönder eller om man har varit hos tandläkaren så får man inte komma in. Alltså missar man en hel lektion på grund av det. Liksom, hallå? "Hm, för att motverka frånvaron/sen ankomst ökar vi frånvaron för de som sköter sig men har otur med bussarna ibland". JAG BLIR SÅ ARG! Hur mycket frånvaro kommer inte jag få nu, liksom? Med tanke på att jag går till tandläkaren ganska ofta. ÅH! Idioter.
   Hm, har inget kvar att skriva nu. See you later. 

Great! (Y)

Nej, om man skulle ta och låtsas att man är superglad och att allt är frid och fröjd? Det kanske är ett effektivt knep, vem vet? Dock kommer jag inte på så mycket positivt att lyfta fram från den här dagen.
   Hm, om jag anstränger mig så var musiklektionen innan lunch ganska rolig, teckenspråket funkade och sen fick vi gå på esteternas (särklassernas) musikal. Den var trevlig. Så det var väl det positiva jag hade att lyfta fram från den här dagen. Sedan har jag bara en lång lista med negativa upplevelser. Inte särskilt intressant, förstås.
   Nu sitter jag och slösurfar och lyssnar på musik som ger mig riktig gåshud. Dock är det svårt att njuta av det när det med jämna mellanrum kommer KRAFTIGA kramper i magen som nästan får mig att skrika rakt ut av smärta. Ja, om den här dagen skulle kunna ta och ta slut, kanske? Inte för att jag ser fram emot morgondagen heller dock. Skolka känns lockande. Lite för lockande när jag till och med har tänkt ut att eftersom jag är 18 kan jag ringa och sjukanmäla mig själv efter att alla har gått och sen inte visa frånvarorapporten för mamma eller pappa. Vad är det som händer med mig?
   Undrar om de här känslorna kommer vara putsväck så fort tjejveckan tar slut? Det skulle ju vara lite stört, faktiskt. Då är det ju fejkade känslor orsakade av hormoner eller vad det nu är. Fast jag har lite svårt att tro det. Först trodde jag ju att jag skulle få ett mer balanserat humör när pms-en tog slut, men där hade jag ju fel, så.
   Helgen ser jag fram emot. Äntligen slipper man gå till skolan. Då tänker jag köpa en stor godispåse och slöa vid någon film eller sims, kanske. Med lite tur får det mig att må bättre.

Hihi!

1. Hur mår du idag?
Dream Star - Haha, idag är jag en stjärna med drömmar! :D

2. Kommer du komma långt i livet?
Allegretto - Hmm... Livet kommer gå i snabbt tempo?

3. Hur ser dina vänner på dig?
Viva! - De tycker att jag är full av liv! :D

4. Kommer du att gifta dig?
Winter - Vinterbröllop :)

5. Vilket är ditt livs temasång?
Det var en gång en liten fågel - ehehe... Jag är väldigt oseriös, antar jag :P

6. Vilken är ditt livs historia?
Adagio for strings - Eh... Jag ska bli konsertviolinist? :S

7. Hur var högstadiet?
Victory - haha, i högstadiet var jag bäst i världen!

8. Hur kan du fortsätta i livet?
Let me entertain you - Jag ska underhålla alla, hela dagarna! :)

9. Hur kommer morgondagen att se ut?
Take a chance on me -Mohaha! Någon kommer vilja vara tillsammans med mig!

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Universally speaking - De är väldigt bokstavliga? Universiella? ^^

11. Vad kommer hända nästa vecka?
Space - Jag drar till månen!

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Larger than life - Haha! titeln säger ju sig själv!

13. Hur går ditt liv?
Spies - Det finns folk som spionerar på mig :)

14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
Gimme! Gimme! Gimme! - Jag vill att någon ska ge mig mitt liv tillbaka ;)

15. Hur ser världen på dig?
I could die for you -Hela världen vill att jag ska offra mig för den/dem :)

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
I'll fly away -det låter så :)

17. Vad tänker dina vänner om dig egentligen?
Duel - Jag har två personligheter som duellerar med varandra :P

18. Vilken sång beskriver den personen du är attraherad av?
Dosed - Okej, den personen är lite borta, helt enkelt x)

19. Vad skulle du vilja säga till den nästa generationen?
Highly strung - Hmm.. jag äger er! :@ ;)

20. Har du en mörk hemlighet?
Daddy DJ -Haha xD Jag är DJ på nätterna när ingen vet ;)

21. Trånar människor efter dig i hemlighet?
The Rockafeller Skank - Haha, de tycker jag är största slampan, antar jag, så det antar jag ^^

22. Hur kan du göra dig själv glad?
Senorita - Genom att åka till Spanien? :D

24. Vad är goda råd för dig?
The Zephyr song - Sväva med vinden, I guess ;)

25. Hur kommer du att bli ihågkommen?
Gonna make you sweat - som den som fick folk att svettas >:)

26. Vilken är din dans sång?
Hymn - Jao, jag dansar till typ vaggvisor... ^^

StrangeParadise

Hej jag heter Karolin och jag är 25 år. Om ni vill läsa om mina många besattheter, tankar om livet och vardagsberättelser så är ni välkomna :)

RSS 2.0